- 26 Şubat 2019
- 33
- 18
- 3
- Konu Sahibi beyazhayaller
-
kim çocuk gibi o muı benmiBu ne çocuk gibi.
Hikayede bahsedilen iyi kelimesini bulunuz.Sevgilimle iyi giden bir ilişkim var.
tatlım bu adam gütmeyle gidiyor hep mesaj atardı benim ara demelerimle aramalar başladı şimdi de bu huyu çıktu bununla ilgili 3 gündür kavga ediyorumHikayede bahsedilen iyi kelimesini bulunuz.
Kimi mesajlasmayi sever , kimi sevmez. Ben sevmem mesela. Bazen aninda donerim arkadasimlara bazen de donmem. O anki yogunluk ve ruh durumuma bagli. Onemli olan erkek arkadasinin samimiyeti. Seni yedekte biraktigini dusunuyorsan ayril ama mesajlasmayi sevmiyor olma durumu da var.
Ikinizde. O yazmıyor siz de kavga edip devamını getirmiyorsunuz. Bu yaşadığınız şey ilişki ya da sevgililik değil. Çocukça yaşlar kaç bu aradakim çocuk gibi o muı benmi
ben 27 o 32Ikinizde. O yazmıyor siz de kavga edip devamını getirmiyorsunuz. Bu yaşadığınız şey ilişki ya da sevgililik değil. Çocukça yaşlar kaç bu arada
Sevmiyor ise sevmiyordur. Istedigin kadar kontrol etmeye calis. Bir yerden kopar . Nitekim kopmus da farkinda degilsin.tatlım bu adam gütmeyle gidiyor hep mesaj atardı benim ara demelerimle aramalar başladı şimdi de bu huyu çıktu bununla ilgili 3 gündür kavga ediyorum
Oooo Ben ergen sandım o zaman postalayın gitsinben 27 o 32
kopmuş olsa ben bitti dediğimde kurtuldum der aramaz sormaz ama bu her seferinde arıyorSevmiyor ise sevmiyordur. Istedigin kadar kontrol etmeye calis. Bir yerden kopar . Nitekim kopmus da farkinda degilsin.
Daha ogrenecegin cok sey var. Neyse...kopmuş olsa ben bitti dediğimde kurtuldum der aramaz sormaz ama bu her seferinde arıyor
aslında anne vefat baba vefat tek yaşıyor ve aynı apartmandayız sürekli çalışan biri ama işte biraz geçmişi parlak değilBelki baska sorunları vardır kavga etmek yerine BİTTİ diye bagırmak yerine alttan alın sakin kalın ve karsınızdakinin degistigini göreceksiniz. Hemen herseyi 3.kisiye baglamayın. İnsanların bir ton derdi olabilir, gecici depresyon olabilir vs.
gecmisi unutun öncelikle. Böyle zor bir hayatı olan birine bence daha ılımlı yaklasmalısınız görüldü atıyorsa sürekli yazmayın gün icinde arayın konusun her dakika mesajlasmak zaten sıkar erkekleri. Konustugunuz zamanda sürekli problem cıkarmamanızı öneririm..aslında anne vefat baba vefat tek yaşıyor ve aynı apartmandayız sürekli çalışan biri ama işte biraz geçmişi parlak değil
zamana bırakım kendimi frenlim dimi sakin kalım yoksa normalde nereye giderse gitsin haber eder bazen cidden çok ilgili ama şu 3 gündür ne oldu anlamadım dediğin gibi sabırlı olacamgecmisi unutun öncelikle. Böyle zor bir hayatı olan birine bence daha ılımlı yaklasmalısınız görüldü atıyorsa sürekli yazmayın gün icinde arayın konusun her dakika mesajlasmak zaten sıkar erkekleri. Konustugunuz zamanda sürekli problem cıkarmamanızı öneririm..
Liseli gibi davranma
Ne var bunda
Belki soru sormadın diye yazmadı
Görev mi bu ya?gülücük koy falan biraz rahat ol
Ha dersin adam yazmadı bütün gün anlarım da
Var zaten iletişim
Başka biri var falan paranoya yapma
Beni bu kadar sıksa biri bitiririm o ilişkiyi bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?