Bu adam mı anormal ben mi anlayamadım.

neden cekiyorsunuz bu adami? caninizin hic mi kiymeti yok?
allah askina bu baya bildigin, enerji emici bisey.

sizde gordugum kadariyla naif akli basinda kulturlu birisiniz. ustelik ondan cok gencsinz.
egosunu sizin uzerinizde tatmin etmesine neden izin veriyorsunuz?

neden ehhh yeter be demiyorsunuz?
adam kompleksli ve ezik onu anladik.

sizi anlamadim ben?

Görüyorum ki ayrılmaya yanaşmıyorsunuz.

Taktik çözümlere acıksınız, intikam almaya varsınız, size yaptığını ona yapmaya ikna oluyorsunuz, ego ya da aşağılık kompleksi yorumlarına katılıyorsunuz... ama ayrıl fikrine sıcak bakmıyorsunuz.

Sonra evlenince bla bla...

Bu sebeple acımıyorum.

Adam haklı.

Unutmayın ki iktidar sahipleri daima acımasızdır. Sizin nişanlınız iktidarı ele geçirmiş. Kafanızı eziyor... eziyor. Ama baş kaldıran olmayınca yükseliyor , işleri büyütüyor.

Bunlar daha iyi günleriniz. Neticede bu adamı kapiya koymak,bir yüzüğü parmaktan çıkarmak kadar kolayken ayrılamayan, boşanmaya kalkıp bir hakim karşısında meramını anlatmaya hiç cesaret edemeyecektir.

Böylece iktidar sahibi hepten sapıtacak ,an be an dozu artıracaktır.

Sonra siz gelip burda konu acacaksınız.

Arkadaşlar size "evlenmeden önce nasıldı" diyecekti.

Siz de diyeceksiniz ki "bu kadar degildi"

Ben de konunuza geleceğim. Ve bu yorumu oraya kopya edeceğim.
Beni hatırlarsınız.

Sizin için zerre miktarı üzülmeyeceğim.

Taktik çözümlere acıksınız, intikam almaya varsınız, size yaptığını ona yapmaya ikna oluyorsunuz, ego ya da aşağılık kompleksi yorumlarına katılıyorsunuz... ama ayrıl fikrine sıcak bakmıyorsunuz.

Bu sebeple acımıyorum.

Adam haklı.

Unutmayın ki iktidar sahipleri daima acımasızdır. Sizin nişanlınız iktidarı ele geçirmiş. Kafanızı eziyor... eziyor. Ama baş kaldıran olmayınca yükseliyor , işleri büyütüyor.

Bunlar daha iyi günleriniz. Neticede bu adamı kapiya koymak,bir yüzüğü parmaktan çıkarmak kadar kolayken ayrılamayan, boşanmaya kalkıp bir hakim karşısında meramını anlatmaya hiç cesaret edemeyecektir.

Beni hatırlarsınız.

👏👏

Bu sebeple acımıyorum.

Adam haklı.

Beni hatırlarsınız.

parmaklarin dert görmesin.
100% katiliyorum.

Okurken sinir oldum.
Bu adamla evlendikten sonra surekli onurunu okşamalisiniz.
Her seyde sen iyisin, sen supersin, sen haklisin, hata sadece bende, senden baskasi yalan, bir tek sen dogruyu bilirsin ve s))) Surekli övmek zorunda kalacaksiniz)))
Gercekten cekilecek biri degil.
Ben olsam devam etmezdim, sagligim daha önemli )))

Bu adamin ailesini dusunemiyorum, ailesi de boyleyse sabir diyorum)))

Ben ondan 11 yaş gencim ve çok güzel bir bayan olduğumu söyler herkes, boyum da uzun (boy kompleksi var onda). Ben öğretmenim o da öğretmen olmak istiyor fakat devlet okulunda çalışamıyor tüm haklarını kaybetti, ben devlet okulundayım. Valla dediklerinizdoğru aşağlık kompleksi var adamda çünki epey bi aşağılanmış çok şey yaşamış hep haksızlıktan bahsediyor. Hepp haklı çıkacak sanki bir savaş içindeyiz. Bu böyle giderse sonlandıracağım çünki beni çok yıpratıyor.
Aranızda çok yaş farkı var bu durumdaki evliliklerde erkek kadını hiç takmıyor .Birde dikbaşlılar ki sormayın .Yakınımda var bu durum .
Onda fark 12 .
Çok sorunlar yaşadılar .

Ben ondan 11 yaş gencim ve çok güzel bir bayan olduğumu söyler herkes, boyum da uzun (boy kompleksi var onda). Ben öğretmenim o da öğretmen olmak istiyor fakat devlet okulunda çalışamıyor tüm haklarını kaybetti, ben devlet okulundayım. Valla dediklerinizdoğru aşağlık kompleksi var adamda çünki epey bi aşağılanmış çok şey yaşamış hep haksızlıktan bahsediyor. Hepp haklı çıkacak sanki bir savaş içindeyiz. Bu böyle giderse sonlandıracağım çünki beni çok yıpratıyor.
sadece kendisi asagilanmamis, sizi de asagiliyor farkinda misiniz?

Bu sebeple acımıyorum.

Adam haklı.

Beni hatırlarsınız.

eski konusunu okusaydim bu konusunda asla yorum yapmazdim. sizin dediginiz gibi, bile bile lades diyor. sadece ezik adama katlanmiyor bi de somurmesine izin veriyor.

Aranızda çok yaş farkı var bu durumdaki evliliklerde erkek kadını hiç takmıyor .Birde dikbaşlılar ki sormayın .Yakınımda var bu durum .
Onda fark 12 .
Çok sorunlar yaşadılar .
Bence tam tersi kadinin erkekten yasca cok kücük oldugu durumlarda erkek kadini daha cok takiyor ve bunu kompleks haline getiriyor düsünsenize erkek 40 yasina geldiginde kadin 30 yasindaysa kadin ondan ayrildiginda kolayca yenisini bulabilir ama o yasta bir erkek icin büyük ihtimalle tren kacmis olur. Erkeklerde bunu bildigi icin kadinin özgüvenini düsürmek icin elinden geleni yapiyor kendi degerinin farkina varip onu terketmesin diye.

eski konusunu okusaydim bu konusunda asla yorum yapmazdim. sizin dediginiz gibi, bile bile lades diyor. sadece ezik adama katlanmiyor bi de somurmesine izin veriyor.
En büyük kötülüğü insan kendine yaparmış . Adamın özelliklerini okurken ürperdim

Anlaşıldı. Konu sahibinin vizyonu belli. Böyle devam etsin. Ne diyebiliriz ki...

Egoist galiba.. hem birseyler ögrenmek istiyor sizden ama ufak bi tepkinizde egosu devreye giriyor bana nasıl bunu der diye .. yada sizin bilip onun bilmedigi birsey varsa bu onun egosunu sarsıyor . Siz nasil bilirsiniz de o bilemez gibi gibi ... :deli:

Çoğu arkadaş adamın ezik ve egoist olduğunu düşünmüş, ama ben konu sahibinin ezik ve pasif olduğunu düşünüyorum.
Adam gayet aklı başında ve kurnaz..nasıl daha ezebilirim, nasıl daha sömürebilirim onun derdinde 😉
Konu sahibi ise nasıl daha ezilebilirim, nasıl daha mutsuz olurum çabası içinde..

Ben eski konularını bilmiyordum çok da iyi oldu gördüğüm.
Son olarak da Boleyn Kizi Boleyn Kizi kesinlikle katılıyorum..ve ben de size üzülmeyeceğim..

Nişanlım bana bir şey sorar. Herhangi bilgi olabilir mesela balık vs balina veya araba ile alakalı. Sonra ben de bildiğimi söylerim genelde doğrudur çünki belirli kaynaklardan almışım zaten veya zaten bilip emin olduğum bir şeydir. Ama o o kadar dikkafalı ki. Hem bana soruyor cevabı alıyor. Sonra da neti açıp yok bık bık bık böyleymiş diyip benim zaten söylediğim şeyin aynısını okur benimle tartışır. Ben de bu huyunu hiç sevmiyorum. Eğer sorgulayacaksan neden soruyorsun yahu? Dır dır eder resmen...neymiş araştırıyormuş ama cevabı zaten benden aldı hadi başka bişeye baksa neyse ama aynısını yazıp sen şöyle böyle demiştim ama burada böyle böyle diye vıdı vıdı eder. Beni acaip yoruyor bu...

Bi diğer konu da dil konusu. Ona Almanca öğretiyorum yani onunla Almanca konuşuyoruz ve onu düzeltiyorum çünki çok zayıf ve işi gereği sınava da girecek. Düzelttiğim şeyleri benimle tartışır, artık her şeye he he deyip geçesim gelir. Bazen teşekkür eder devam eder ama birkaç düzeltmeden sonra (ağır hatalarda) eleştiriye mi gelemiyor artık bilmiyorum ama dır dır etmeye başlar. Mesela demin telefonda sırf onun söylediği cümleden bir şey anlamayıp efendim dediğim için bişeyler tartıştı ama ne demek istediğini anlamadım bile. “O sözcüğü şu şekil telafuz et yoksa yanlış anlaşılırsın” dedim..

İşte demin maalesef bir saat tartıştık. Neden böyle yapıyorsun dedim kendi yaptığını normal buluyor. Bir de hiç anlayış yok. Bugün kanal tedavisi yaptırdım ve başağrısı ve dişağrısı var geçici dolgu var. Bak bu halde sana hayır demedim ama sen de beni lütfen yorma dedim neymiş efendim ben başına kakmışım bidaha Almanca konuşma şevki kırılmışmış. Arkadaşlarından kimse onu eleştirmezmişmiş. O bilgiyi sorup hemen araştrma konusunu git bide babana sor kim haklıymış dedi...ay valla napcamı şaşırdım size sorucam bu normal mi? Ne yapayım?
Ay aynı amcam

Nişanlım bana bir şey sorar. Herhangi bilgi olabilir mesela balık vs balina veya araba ile alakalı. Sonra ben de bildiğimi söylerim genelde doğrudur çünki belirli kaynaklardan almışım zaten veya zaten bilip emin olduğum bir şeydir. Ama o o kadar dikkafalı ki. Hem bana soruyor cevabı alıyor. Sonra da neti açıp yok bık bık bık böyleymiş diyip benim zaten söylediğim şeyin aynısını okur benimle tartışır. Ben de bu huyunu hiç sevmiyorum. Eğer sorgulayacaksan neden soruyorsun yahu? Dır dır eder resmen...neymiş araştırıyormuş ama cevabı zaten benden aldı hadi başka bişeye baksa neyse ama aynısını yazıp sen şöyle böyle demiştim ama burada böyle böyle diye vıdı vıdı eder. Beni acaip yoruyor bu...

Bi diğer konu da dil konusu. Ona Almanca öğretiyorum yani onunla Almanca konuşuyoruz ve onu düzeltiyorum çünki çok zayıf ve işi gereği sınava da girecek. Düzelttiğim şeyleri benimle tartışır, artık her şeye he he deyip geçesim gelir. Bazen teşekkür eder devam eder ama birkaç düzeltmeden sonra (ağır hatalarda) eleştiriye mi gelemiyor artık bilmiyorum ama dır dır etmeye başlar. Mesela demin telefonda sırf onun söylediği cümleden bir şey anlamayıp efendim dediğim için bişeyler tartıştı ama ne demek istediğini anlamadım bile. “O sözcüğü şu şekil telafuz et yoksa yanlış anlaşılırsın” dedim..

İşte demin maalesef bir saat tartıştık. Neden böyle yapıyorsun dedim kendi yaptığını normal buluyor. Bir de hiç anlayış yok. Bugün kanal tedavisi yaptırdım ve başağrısı ve dişağrısı var geçici dolgu var. Bak bu halde sana hayır demedim ama sen de beni lütfen yorma dedim neymiş efendim ben başına kakmışım bidaha Almanca konuşma şevki kırılmışmış. Arkadaşlarından kimse onu eleştirmezmişmiş. O bilgiyi sorup hemen araştrma konusunu git bide babana sor kim haklıymış dedi...ay valla napcamı şaşırdım size sorucam bu normal mi? Ne yapayım?
Neden ömrünüzü böyle bir adam için harciyorsunuz. Okurken darlandım. Boyle nazli niyazlı biriyle zaman mı geçer. Hem ona almanca ogretmeye calisin hem de size laf soylesin. Aşağılik kompleksi mi var ki. Anladığim siz ondan donanimlisiniz. Bunu sindiremiyor olabilir. Bilginizi de o yuzden ölcüp duruyor.

Bende yurt dışına evlilik yaparak geldim eşime sorardım bu ne şu ne diye.. tabi almancada yazıldığı gibi okunmuyor gülerdi bana ve öğrenme isteğimi kırardı.. bende artık ona sormadım kendi çabamla öğrendim ama meğer daha sonra öğrendim ki kendisi de perfekt Deutsch bilmiyormuş burda doğma büyüme olmasına rağmen.. Gerçi almanlar bile kendi dillerini bilmiyorlar 😂 Neyseki o da komplekslerini benim üzerimde atmaya çalışmış.. Özgüveni olmayan insanlarla yaşamak zor gerçekten yorucu oluyorlar her konuda.. Bende sonunda ayrıldım ve çocuklarımla yalnız yaşamaya karar verdim.. Çekilesi dert değiller kendini yıpratma derim Alllah yardımcın olsun!!

Back
X