• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adam ne yapmaya çalışıyor

Şarkı söyleyerek içindekileri dışa vuruyor iste. Sokakta da var böyle şarkılar söyleyen tahtası eksikler. Niyeti belli belki biri mesajı alır diye bekliyordur !

Burası bir iş yeri, herkes lütfen ne yüksek sesle şarkı söylesin ne de dinlesin diyin.

Bence önce siz eşiyle konuşun ve size de dinleteceğim kocanız hergün bana bu şarkıları söylüyor deyin. Adam başlayınca arayın kadını dinlesin :KK53:

Ayyy nereden okudum bu konuyu bu abuk şarkı dilime takıldı uluorta kimsenin yanında söylemem inşallah:deli:

Merhaba Kızlar;
6 yıldır özel bir şirkette çalışıyorum.Benim 40 yaşında evli 2 çocuk babası bir müdürüm var.Adam bütün gün sevişmeli,yataklı,öpüşmeli şarkılar söylüyor.bir iki kere hayırdır müdürüm bir problem mi var şeklinde sordum tekrar devam etmeye başlayınca neden böyle şarkılar söylediğini sorduğumda, hem cevap vermediği gibi üstüne üslük bir de şarkılara devam etti.Bir kaç kere uyardım böyle şarkılar söylememesi hakkında ama yok dinlemiyor.
Bu şarkılara örnek vermek gerekirse indim derelerine bilmem nerelerine kaytan bıyıklarımı sürsem nerelerine, gel yatağıma gel gibi şarkılar söylüyor sürekli anlamıyorum bu adamı ben neden böyle yaptığını,adam normal de sakin, iyi niyetli biri ama neden böyle bir anlam veremiyorum.
Bana yardımcı olur musunuz ne yapayım.
ne güzel adam kendi halinde işte...uyuyan ejderhayı uyandırmasanız

Back
X