Bu adam neden evden gitmiyor

Aileni çağır , onada msj yaz haftaya cuma annem babam geliyor o zamana kadar taşınırsan sevinirim de
Ailemi çok karıştırmak istemiyorum üzülüyolar
Bi de ailem gelmez öyle koskoca insanlarsınız bitirin aranızda diyolar
O evden gitsin diye gelmezler yanıma

Yani hic yolu yokmu barismajin
Bakin adam hastalıktan yapmis ne kadar zor olmali belirsizlik insanlar hastalik korkusuyla panik ataklar geçiriyor
Belki pisman olmustur akillanmistir
Iyi gunde kotu gunde derler ya alttan alsanız kurtulmazmi aileniz
Beni çok kırdı tüketti

Benim eşim de fmf hastası ama bana bir zararı Yok siz nasıl bu hale geldiniz anlamadım
Fmf daha yeni kondu
Bir yıldır ağrılarla hastanelerle uğraşıyoruz
Psikolojisi çöktü bı belirsizlik içinde

İletişim yoksa adamın ne istediğini, ne planladığını nasıl bileceksiniz ki?
Belki de siz barışacaksınız sanıyor. Odadan çıkabilirseniz sorun derdini bence :)

cok mu umursamaz ilgisiz davrandiniz acaba. adamın sebepsiz ofkelenmesinin altinda bu yatiyor olabilir. delirene delirdi diyoruz da bir de sormak lazim kim delirtti diye. yazdiklarinizdan ilgisizmissiniz hissi uyandi bende. adam olecegini falan bile düşünmüştür belki. bu surecte yalniz hissetti belki de. ben olsam sirf bu sebepten birakmazdim. aile terapisine falan giderdim eb azindan bir kez.
Elimden geleni yaptım
Gündüz arayıp sorduğumda bağırıyodu ne soruyosun bilmiyo musun diye sürekli terslenmeler suratsızlıklar huysuzluklar
Çok yakın olduğumda uzaklaştırdı uzak durduğumda gene çıldırdı
Olur olmaz şeylerden kavga çıkardı çok sinirli oldu
Daha nasıl ilgilenebilirdim ki
Hastanede hep yanındaydım gene benim için bir şey yapmadı dedi nankör gibi

Eşyalarını ailesine yollayın kilidi değiştirin. Ardında bi mesaj böyle anlaşmıştık toplanacak vaktin olmadığından toparlanamadın herhalde bu son iyiliğim olsun sana minvalinde. Siz sağ o selamet. Adam deli gibi yapmış kendini sizi de pasifleştirmiş hepten delirin azıcık. Yoksa siz çıkarsınız evden beklemekle gitmez bu adam

Back
X