• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adama ne demeli? neyapmalı?

Onun ozguveni cok fazla kendisi ve ailesi mukemmel problemsiz. Benim ailem suçu benim arkamda olmaları. Düğün olacağı zaman hic maddi beklenti içine girmemeleri hatalari bu
Tamam o sizin suçunuz değil ki her aile kendi şanı,evladı için ne yapıyorsa yapar.
Siz yinede bekleyin ama ufakta olsa açık kapınız olsun.
Ama yinede eşiniz gelsin ailenizden özür dilesin donecekseniz de öyle dönün
Hemen boşanma yoluna gitmeyin .

Senin babandan kendi babasina gormek istedigi saygiyi, damat ve kucuk olarak o babana gostermiyor. Madem babaya komut verilebiliyormus yemege gelmesini saglasaydi. Ortak bi noktada gorusturme plani, ki burasi da sizin ev oluyor cok mantikli, ama gelmeyerek plani bozan kendi babasi olmus. Daha neyi zorluyor. Gorusme. Bana kalirsa ayril gitsin ailecek saygisiz, uyumsuz, sorunlu insanlar. Barissan bile kopek gibi pisman olmadan, ailem umrumda bile degil bize bir sey olmasin yeter demeden barisma bence
Asla öyle birsey demez. Ben aileme bagimliyim diyen bir insan herkes ailesini sever deger verir. Ama bununkisi bambaska birşey

Daha geri dönmeyi düşünüyor musunuz !

Ailenizden gelsin özür dilesin. Belki düşünülebilir. Ailesinin de sizin ailenizden özür dilemesi gerek. Sonrasında sevgi ve saygıya bakın. Olmuyorsa olmuyordur.

Yol yakınken vazgeç. Eminim zor olacak ama bir ömür nasıl katlanacaksın bu adama. Hayatı bir kere yaşıyoruz. Ve hiç kimse sizden önemli değil.

Beklentisi o zaten. Ben tıpış tıpış eve gidecekmisim. Kendimi savunmami ceneci olarak görüyor.
Hani pisman olsa, gonul alma çabasına girse bi umut diyecegim ki dusun.. Ama yok yani, halen hadsizce suç bastırma çabası, nedir bu böyle..
Bence hayatlarinin şokunu yaşat şunlara.. Illa bosan demiyorum, sen bileceksin onu ama burunlari iyice bi surtsun, bitse de surse de..

Hani pisman olsa, gonul alma çabasına girse bi umut diyecegim ki dusun.. Ama yok yani, halen hadsizce suç bastırma çabası, nedir bu böyle..
Bence hayatlarinin şokunu yaşat şunlara.. Illa bosan demiyorum, sen bileceksin onu ama burunlari iyice bi surtsun, bitse de surse de..
Hala dusuncelerinde ve davranışlarında haklı olduğunu söylüyor hic özürü olmadi y haftadir aramadi sormadi gelmedi ne kendisi nede ailesi. Ben kendimi düzeltisem o da dikkat edebilirmis söylediği bu

Ailenizden gelsin özür dilesin. Belki düşünülebilir. Ailesinin de sizin ailenizden özür dilemesi gerek. Sonrasında sevgi ve saygıya bakın. Olmuyorsa olmuyordur.
Öyle bi ihtimal yok gibi kendisi bile tenezzul edip gelmedi ne özür dilemesi ne ailesinin gelmesi gururlarindan yapamazlar öyle bisey

Öyle bi ihtimal yok gibi kendisi bile tenezzul edip gelmedi ne özür dilemesi ne ailesinin gelmesi gururlarindan yapamazlar öyle bisey
Gurur mu, boylelerindeki olsa olsa kompleks ve cahil kibri, cahil inadidir.. Gurur yapacakları ne var ayrica? Yapan eden kendileri degil mi? Bi de uste mi cikacaklar? Boylelerine dirseği göstereceksin, o zaman sesleri kesilir, sustukca gariban durdukca insanin ustune gelirler, ezmeye çalışırlar, bosversene..
Bak benim eski esimin ailesi eski eltimi inanilmaz ezmisler, sindirmişler, kizin ailesi garibandi, alttan alindikca daha da ustune gidiyorlardi.. Bize de aynisini yapmaya kalktilar, benim ailemden oyle beklemedikleri bi tepki ve tavir gorduler ki(tabiki seviyeli sekilde), hemen geri adim attilar, tabiri caizse ödleri koptu, sesleri kesildi.. Tabii o yaptiklarindan sonra biz bi daha toparlanamadik, boşandık en sonunda ama olsun, her kuşun etinin yenmeyecegini anladilar, kendi cocuklarinin hayati mahvoldu ilk once ve ogullari onlari sucladi.. Bu onlara bi ömür yeter..

Gurur mu, boylelerindeki olsa olsa kompleks ve cahil kibri, cahil inadidir.. Gurur yapacakları ne var ayrica? Yapan eden kendileri degil mi? Bi de uste mi cikacaklar? Boylelerine dirseği göstereceksin, o zaman sesleri kesilir, sustukca gariban durdukca insanin ustune gelirler, ezmeye çalışırlar, bosversene..
Bak benim eski esimin ailesi eski eltimi inanilmaz ezmisler, sindirmişler, kizin ailesi garibandi, alttan alindikca daha da ustune gidiyorlardi.. Bize de aynisini yapmaya kalktilar, benim ailemden oyle beklemedikleri bi tepki ve tavir gorduler ki(tabiki seviyeli sekilde), hemen geri adim attilar, tabiri caizse ödleri koptu, sesleri kesildi.. Tabii o yaptiklarindan sonra biz bi daha toparlanamadik, boşandık en sonunda ama olsun, her kuşun etinin yenmeyecegini anladilar, kendi cocuklarinin hayati mahvoldu ilk once ve ogullari onlari sucladi.. Bu onlara bi ömür yeter..
Çok iyi yapmış ailen. Çocuklarının kendilerini suclamasida olara ömür boyu vicdan azabı olarak yeter zaten kimsenin ahı kimsede kalmaz.

Back
X