Merhaba kızlar...
Arkadas olarak konuşmaya başladığım biri var. Iyi birine benziyor ama konuşmaları bazen cok gözü disarida gibi, bazen de bana odakli duygusal. Şu iki gündür ona karşı ilgim arttı çünkü bilgili biri iyi bir universiteden mezun zeki biri ve benimle ilgileniyor. Anlamaya çalışıyor. Ilk defa birine sirlarimi anlattim. Hayatımı etkileyen sirlarimi verdim. Sanki sirlarimi verince ona daha da yakın hissediyorum kendimi. Ama suan uzakta kendisi ve bazen kimseyi mutlu edemem gibi de hissediyorum. Icimden bir ses yakin ol o dogru kisi diyor. Diger ses de sen ona yetmezsin onun gozu disarida gibi diyor. Gozu disarida gibi konusuyordu ilk zamanlarda. Kizlar sizce şans vereyim mi? Yoksa bir araya gelip, yuz yuze gorusene kadar arkadas gibi konusmaya mesafemi korumaya devam mi edeyim? Boyle yaparsam ona ümit vermis,bosuna bekletmis mi olurum
Bazen kimseyi mutlu edemem demissin de birine psikologluk yapmak icin sevmez kimse. Sen i kisiyi mutlu etmek zorunda degilsin. Bastan mutlu ediyim diye ozveri yapan hep sen olursan kaybeden de hep sen olursun. bir de sozlerinden kendini cok degersiz gordugunu anladim. Neden? Kendjne ozguvenin mi yok? Adami gozunde bu kadar buyutme. O da senin benim gibi insan sonucta. Kendini de sev bu arada.Merhaba kızlar...
Arkadas olarak konuşmaya başladığım biri var. Iyi birine benziyor ama konuşmaları bazen cok gözü disarida gibi, bazen de bana odakli duygusal. Şu iki gündür ona karşı ilgim arttı çünkü bilgili biri iyi bir universiteden mezun zeki biri ve benimle ilgileniyor. Anlamaya çalışıyor. Ilk defa birine sirlarimi anlattim. Hayatımı etkileyen sirlarimi verdim. Sanki sirlarimi verince ona daha da yakın hissediyorum kendimi. Ama suan uzakta kendisi ve bazen kimseyi mutlu edemem gibi de hissediyorum. Icimden bir ses yakin ol o dogru kisi diyor. Diger ses de sen ona yetmezsin onun gozu disarida gibi diyor. Gozu disarida gibi konusuyordu ilk zamanlarda. Kizlar sizce şans vereyim mi? Yoksa bir araya gelip, yuz yuze gorusene kadar arkadas gibi konusmaya mesafemi korumaya devam mi edeyim? Boyle yaparsam ona ümit vermis,bosuna bekletmis mi olurum
O zaman en iyisi arkadas kalmak. Hayatimi bilmiyor diye sirrimi verdim. Hata yapmis olabilirim belki bilmiyorum. Sadece birine anlatmak istemistim. Onunla olmayabilir çünkü gözü dışarıda gibi hissediyorum evet,buna kafayi takarim. Kendimi sevmeye çalışıyorum. Bir de iyi universite mezunu kulturlu yazmistim. Gercekten kulturlu biri kendini gelistirmis biri. Ama son kararim arkadas olmaktan yana.
Yoksa bir araya gelip, yuz yuze gorusene kadar arkadas gibi konusmaya mesafemi korumaya devam mi edeyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?