Bu adama şans vermeli miyim?

Yesilortu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2015
655
257
18
33
Merhaba kızlar...
Arkadas olarak konuşmaya başladığım biri var. Iyi birine benziyor ama konuşmaları bazen cok gözü disarida gibi, bazen de bana odakli duygusal. Şu iki gündür ona karşı ilgim arttı çünkü bilgili biri iyi bir universiteden mezun zeki biri ve benimle ilgileniyor. Anlamaya çalışıyor. Ilk defa birine sirlarimi anlattim. Hayatımı etkileyen sirlarimi verdim. Sanki sirlarimi verince ona daha da yakın hissediyorum kendimi. Ama suan uzakta kendisi ve bazen kimseyi mutlu edemem gibi de hissediyorum. Icimden bir ses yakin ol o dogru kisi diyor. Diger ses de sen ona yetmezsin onun gozu disarida gibi diyor. Gozu disarida gibi konusuyordu ilk zamanlarda. Kizlar sizce şans vereyim mi? Yoksa bir araya gelip, yuz yuze gorusene kadar arkadas gibi konusmaya mesafemi korumaya devam mi edeyim? Boyle yaparsam ona ümit vermis,bosuna bekletmis mi olurum

Bence ilk başta mesafenin koru. Sonra duruma göre ne yapacağına karar verirsin.

Keşke hayatının sırlarını söylemeseydin .
Öyle şeyler oluyor ki bugün dostun yarın düşmanın oluyor onları sana karşı kullanıyor .
Onun dışında gözü dışarıda birinden hayır gelmez .

Bir kisi gözü dışarda gibi nasıl konuşur ki . Yani bunu nasil anladiniz. Ne olursa olsun ağırdan almak iyidir daha iyi tanimak görmek icin.

Ya bence kimseye sırrını verme gün gelir onu sana karşı koz olarak kullanır . Yetme konusuna gelince kuruntu yaptığını düşünüyorum bence sen gayet aklı başında bir hanımefendisin acaba o sana yetecek mi ?

sırrını verdigin için pişmanlık duymaya başlamalısın ve bunu bi daha yapmamalısın.
nerden tanıyosun ki onu ?
gözünün dışarda oldugu fikrine nerden kapıldın ?

Daha tanismadigin adama sirrini niye actin anlamadim da gozu disardaysa hayir gelmez

Şans vermeli miyim çekincesi varsa...
Bilemiyorum. Bence gözü dışarda GİBİ dediğiniz anda kadınlık iç güdüsü devreye girmiş ve o his çok mantıklı davranmamızı sağlar.

Şimdilik tanımaya çalışın derim ben. Zaten bir insana bazen bir lafından "heh işte" diyiveriyoruz.

Bazen kimseyi mutlu edemem demissin de birine psikologluk yapmak icin sevmez kimse. Sen i kisiyi mutlu etmek zorunda degilsin. Bastan mutlu ediyim diye ozveri yapan hep sen olursan kaybeden de hep sen olursun. bir de sozlerinden kendini cok degersiz gordugunu anladim. Neden? Kendjne ozguvenin mi yok? Adami gozunde bu kadar buyutme. O da senin benim gibi insan sonucta. Kendini de sev bu arada.

Emin ol o gözü dışarda izlenimi sevgililikte daha cok gözüne batacak.Ya ben farketmiştim ama önemsememiştim oluyor sonra..Yaşayıp bilenlerden tecrübedir.gördüğünüz ilerde kay be kat karşılığıyla cıkıyor.Aman dikkat!

Annem haric kimseye sir degil hislerimi bile anlatmam.
Gozlemleyin, gozunuzde buyutmeden olumlu yonlerini dusunun.

O zaman en iyisi arkadas kalmak. Hayatimi bilmiyor diye sirrimi verdim. Hata yapmis olabilirim belki bilmiyorum. Sadece birine anlatmak istemistim. Onunla olmayabilir çünkü gözü dışarıda gibi hissediyorum evet,buna kafayi takarim. Kendimi sevmeye çalışıyorum. Bir de iyi universite mezunu kulturlu yazmistim. Gercekten kulturlu biri kendini gelistirmis biri. Ama son kararim arkadas olmaktan yana.

Kessinlikle mesafeni koru..yüz yüze gelmeden ve ilerletmeden yakınlaşma..sakın..!

Tanımaya çalışabilirsin belki de, "onun vaktini alır mıyım acaba"gibi düşüncelere kapılma. Zaman ver. Ve de gözü dışarda gibiyse de hayır gelmez düşüncesine ben de sahibim. Bu his yanıltmaz pek insanı. Bunu göz ardı etmemelisin. Duygularına kapılıp da bunu göz ardı edersen de üzülen sen olursun.

Çabuk karar verdiniz bence.Çocuk ilgileniyor e bu ilgi seninde hoşuna gidiyor ve o da sana olan ilgiini belli ediyorken
hemen kestirip atma derim..
Ona değil,kendine bu şansı tanı..
Belki çok güzel bir ilişkinin temelini atarsınız belli mi olur..

Aslinda karar vermedim. Bi an korktum ama arkadas kalamayacagiz sanırım. Ve sanırım hoslaniyorum. Dunden beri dikkat ediyor gozu disaridaymis gibi konusmalarini kesti.Umarım hic oyle davranmaz yine. O cok farkli geliyor bana. Yine de korkuyorum. Üzülmeyi kimse istemez. Bakalim sonumuz nasil olacak. Suan arkadas gibi konusuyoruz yine ama cok guzel cumleleri var. Bana isim eklemek istiyormus oyle dedi. O ismin de anlami beyazlık,temizlik... kizlar nasil davrancam bilmiyorum biraz geri mi cekeyim kendimi?

Yoksa bir araya gelip, yuz yuze gorusene kadar arkadas gibi konusmaya mesafemi korumaya devam mi edeyim?

yüzyüze görüşmediğiniz birine ne diye sırlarınızı verdiniz ki? hata etmişsiniz bence.

ama bu gözü dışarıda olma meselesi sizin hissettiğiniz bişey. çocuğun bi vukuatı yok anladığım kadarıyla, siz kuruntu yapıyosunuz. devam edin bence ama temkinli olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…