bu adamdan bir sey anlamadım?

beyazhayaller

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
33
18
3
Arkadaşlar eski konumu bilenler bilir. Eşimden boşanmış genç bir kadınım bizim komşu oğlu yazdı bana konuş et felan derken konuyu başka yere getirdi bende böyle bir düşüncen varsa bitsin dedim o da tamam dedi ve bitirdik. Aradan 1 gün geçti bu bana yazdı işte benim öyle bir niyetim yok sana zarar asla vermem seni görünce kalbim çarpıyor falan geri barıştık. Dün gittiğim yere sırf beni görmek için geldi. uzaktan gördü gitti. Ama hala işte ciddiyim gibi laflar etmiyor çok da yazmıyor acaba çok sıkmıyım diye mi düşünür bazı şeyleri hala çözmüş değilim

Düşüncesini söylemiş ve bitirmiş zaten. Sonra geri gelmiş... Böyle tutarsız bir adamı hayatınızda tutmayın. Adam ciddi şeyler düşünüyor olsa belli ederdi. Niyeti belli işte. Boşanmış kadınlara “rahat takılırım” şuursuzluğuyla bakan bir adam daha. Biz taa buralardan görüyoruz, lütfen bunu kendinşze yaptırmayın.

2 konunuza da gayet güzel cevaplar verilmişti.
Adam sözle “he ciddiyiz” dese ne değişecek?
Başta cinsellik isteyip aradığını bulamayınca küsüp giden sonra nasıl olsa yolunu yaparım diye dönen bir adamı istiyor musunuz hayatınızda?

Bu kişi komşu, babanızın tanıdığı en ufak bir şeyde başınızdan birden atamayacaksınız. Sürekli üzerinizde baskı olacak değer mi?

Yok ben illa bir şeyler yaşamak istiyorum diyorsanız da altını daha fazla kurcalamayın, kurcalayınca ilişki ciddileşmiyor.

Güzel kardeşim lütfen böyle parazitlerin iki tane tatlı sözüne kanmayın adamın derdi seninle cinsellik yaşamak. Bu kadın boşanmış olduğu için rahat rahat ben bundan yaparım kafasında geziyolar anladın mı .,,,sana aşık olduğundan senden çok hoşlandığını falan değil derdi o işi yapmak .. İstediğini alacak senden soğuyunca da Çeşitli bahaneler uydurup bir anda ortalıktan toz olacak ...Derdi bu.. lütfen kendini kullandırtma ..!!Sonra çok üzülürsün

Ama hala işte ciddiyim gibi laflar etmiyor
anladığım kadarı ile çok yeni görüşüyorsunuz neden direk ciddiyim desin ki görüştükçe anlaştıkça uyum yakaladıkça iş ciddiye binmez mi
siz adamın başka sebeple yaklaştığını düşündüğünüz halde geri barıştıysanız mesafenizi koruyun adam geri kaçıyorsa görüşmeyin niyeti bellidir. ki ciddiyim dese bile güvenmeyin bu zamanla olacak bbir şey

Bak benim son görüştüğüm kişi bi hafta boyunca nasıl iltifatlar, aşık oldumlar,evlilik çocuk planları falan yapıyor kendi kendine... sonra anladım ki bunların hepsi beni kısa yoldan tavlayıp yatağa atmaya çalışmak içinmiş... üstelik paramı da yemeye kalkmasın mı.. Asla böylesine pirim vermem.. hemen ertesi gün def ettim.. sonra ne mi oldu.. ne basit kadınlığım, ne para yiyiciliğim kaldı... hakaretler imalar .. Gerçek yüzünü hemen ortaya çıkardı pislik

Back
X