bu adamdan bir sey anlamadım?

İnsan bir ilişkinin ciddiye binip binmeyeceğini ilk günlerden anlamaz, bu niyet zamanla gelişir. İlk günlerden "seninle ciddi düşünüyorum" diyebilen insanlar, yarın da başka birileriyle rahatça ciddi düşünebilir. Çünkü niyeti sizinle birlikte olmak değil, "biriyle birlikte olmaktır". Umarım anlatabilmişimdir. O yüzden ciddiyet lafını bir kenara bırakalım, asıl meseleye gelelim.

Bu adam öyle "sana zarar verecek bir şey yapmam" cümlesinin içerdiği incelikte bir adam değil. Öyle biri olsa, ilk günden sevişme imasında bulunmazdı. Boşanmış kadın, kolayca sevişilebilir kadındır kafasındaki sığ, sapık erkek müsveddelerinden biri kendisi sadece. Siz tepkinizi koyunca, bir gitmiş, sonra yine gelmiş, bu da sevgisinden değil; elindeki sevişme şansını kaçırmamak için bence. Hayatında olduğunuz sürece, sevişme ihtimaliniz var çünkü. Şuan o şansı zorlamak için yeni yollar yapıyor. Bunu görmemek için de kör olmanız gerekiyor. Ha sevişmek isteyebilirsiniz, koskoca kadınsınız, bu sadece sizi ilgilendirir. Komşu olmasından dolayı, yerinizde olsam hiç böyle olaylara girmem, yarın öbür gün dedikodu ağları da örülebilir, boşuna başınız ağrır. Ve seviyeli, saygı dolu, gerçek sevgi içeren bir ilişki beklentiniz varsa, bu adam yanlış hedef.

Diger konunu okumadim ama anladigim kadariyla komsunun oglu sana yazdi ve ardindan cinsellik talebinde bulundu.

Bence suan soylediklerine asla inanma ve bir an once iliskini kes. Ciddiyim demez tabi cunku bosandigin icin seni cinsellik yasayabilecegi bir kadin olarak goruyor pislik herif.

Olur da yanilip bir hata yaparsan adin bile cikabilir oturdugun mahallede. Gelecek olan duzgun kismetlerine de engel olur. Cok dikkatli ol.

Niyetinin ne olduğunu anlamışsınız işte niye tekrar konuşmaya başlıyorsunuz çok mu boşluktasınız

Bende sizden birşey anlamadım. Yaşınız 24 mü 26 mı ? 😳 Anlattıklarınızın çoğu çelişkili ve abartılı geldi. Daha boşanalı ne kadar olmuş ki? Azcık sabredin aklınız başınıza gelsin.

Ah adam bir ciddiyim dese her şeye hazır aslında konu sahibi. Ama ciddiyim demiyor işte :)

ya neden ciddi olsun yani daha ortada bişey yok. neye göre ciddi olacak anlamıyorum ki. bi salın bence bu erkekleri de ilişkileri de.

Back
X