Kocanızın bakmayacağı kesin. Adam parmağının ucunu değmiyor çocuğa yahu, siz işe başlayınca mı bakacak?Boşanmak kolay ama kafamda bir sürü soru yA çocuğumu alırsa falan işe başlayacağım çocuğuma kim bakacak
Evet ben de bunu anlamıyorum ilk evlendiğimiz günden beri lafı kolay bir şekilde ayrılığa getirebiliyordu.açıkca bana şunu dedi ömrümü Kavga ile geçiremem yaşım daha genç nereye kdr böyle . Yani o kdr beni kaybetmeye meyillikiÖnceki konuları bilmiyorum ama eşinizi çok rahat buldum.
Çok mu yakışıklı , çok mu zengin , elini sallasa ellisi durumda mı ?
Niye sizi kaybetmekten , evladından uzak kalmaktan hiç korkmuyor ?
Merak ettim.
Eşinizi seviyor musunuz ?Evet ben de bunu anlamıyorum ilk evlendiğimiz günden beri lafı kolay bir şekilde ayrılığa getirebiliyordu.açıkca bana şunu dedi ömrümü Kavga ile geçiremem yaşım daha genç nereye kdr böyle . Yani o kdr beni kaybetmeye meyilliki
Severek evlendim ama şu an bilmiyorum boşanmak tek başına beni bekleyen hayat erkekler için o kdr basit ki ayrılır ayrılmaz evlenir eminimEşinizi seviyor musunuz ?
Peki 30 yaşında adam belli şeyler yaşanırken hamile kalacağımı düşünmüyor muydu ben mi suçlu oldum hamile kalınca önlem sadece kadın mı almalı eşim sinirli birisi mesela çocuğa bakmak onu çok bunaltır onun zihniyeti kadın baksın ikinci çocuk lafını açan da kendisi madem istemiyor niye açıyor . Eşimin ailesi buraya geldiğinde enişten hiç çocuğa bakmaz sen hanımına yardım ediyorsun deyip eşimin yaptığının yanlış olduğunu söyleyen insanlarDiger konularinizi bilmeden bu konudan edindigim izlenimler siz hatalisiniz
---adam bana mi sordun cocugu yaparken demis, yani cocugu zaten istememis, ayrintilari bilemem ama cocuk kararini tek basiniza verip hamile kaldiysaniz adamin tepkisi normal, bu durumda cocukla ilgilenmek istememesi de normal, zaten cocuk istemeyen adama bir de cocuga baktirmak istemeniz normal degil. Bu durumu kabullenip buna göre davranirsaniz belki daha az tartisirsiniz ve belki esiniz zamanla cocuga alisir.
---Ömrümü tartismakla geciremem demis yani sizin tek sorunuuz cocuga bakmamasi degil, ayrica sürekli kavga etmeniz. Neden? Bu kavgalarin tek sebebi esiniz mi?
son olarak kendinizi cok yormayin, önceliginiz bebeginiz olsun birakin yemegini disarda yesin, camasirini kendi yikasin, ütüsünü kendi yapsin...
Başka bir üyenin mesajında gördüğüm gibi 2 ayda apar topar evlenip hemen çocuk yaptıysanız, eşinizin sizi kaybetmekten korkmaması normal.Evet ben de bunu anlamıyorum ilk evlendiğimiz günden beri lafı kolay bir şekilde ayrılığa getirebiliyordu.açıkca bana şunu dedi ömrümü Kavga ile geçiremem yaşım daha genç nereye kdr böyle . Yani o kdr beni kaybetmeye meyilliki
11 aylık şu an . Erken doğum yaptım 7 aylık doğdu . Erken doğum yapma sebebim gebelik zehirlenmesiEski konularınızı bilmiyorum, bu noktaya gelmenizin nedenleri vardır mutlaka.
bu konu için çok ciddi iletişim sorununuz var. Bununçözmeniz lazım.
Bence adam kötü biri değil ( bu yorumu çok az Bilgi ile yapıyorum) öküz olabilir ama maalesef çoğu öküz. En azından mutfakta filan birşeyler yapıyor. Doğru yönlendirirseniz çocukla da iletişimi artar diye düşünüyorum. Alt değiştiren, yemek yediren erkek çok nadir çıkar önce bi bebekle iletişim kurmaya başlatın. Bu arada bebeğine bakmayan erkekleri savunuyorum anlaşılmasın ama yürüyemeyen birine koşmayı öğretmezsiniz. Doğru iletişimle, inatlaşmadan anlaşılabilir diye düşünüyorum. Bir de bebek ne kadarlık büyüdükçe babası da daha rahat bakımını yapabilir..
Sonuçta siz inat yaparsanız o yaparsa mutsuz olursunuz. Çocuğa da tek başıma nasıl bakarım diye düşünürsünüz.
Bayağı da büyümüş aslında. Öz bakımını hiç yapmıyor, vakit de geçirmiyor.. çocuğunu sevmiyor mu?11 aylık şu an . Erken doğum yaptım 7 aylık doğdu . Erken doğum yapma sebebim gebelik zehirlenmesi
Yapmıyor ben bakar mısın dediğim için bakıyor . Çok ağladığında falan sinir oluyorBayağı da büyümüş aslında. Öz bakımını hiç yapmıyor, vakit de geçirmiyor.. çocuğunu sevmiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?