Bu adamdan nasıl boşanacağım .

Yazdıklarınız da haklı olduğunuz kısımlar var ama insan ayrılırken galiba biriler destek olsun kolların kaldırsın istiyor ufak bi bebekle yeni bi hayat kurmak ordan yazdığınız kadar kolay olmasa gerek .

Yazdıklarınız da haklı olduğunuz kısımlar var ama insan ayrılırken galiba biriler destek olsun kolların kaldırsın istiyor ufak bi bebekle yeni bi hayat kurmak ordan yazdığınız kadar kolay olmasa gerek .
Bekara boşamak kolay minvalinde birşey yazacağınıza çok emindim. Ne diyeyim hakkınızda hayırlısı olsun. Bebeğinize üzülüyorum sadece

Eşiniz devlet sana ücretsiz izin vermiş dediğine göre memursunuz, yanlış mıyım???

Annem bundan 32 yıl önce cahil ve işsiz haliyle kocasını boşamış.Sizi bu kadar korkutan nedir?? İş yerinde ücretsiz izinden dönen herkesin bebeği kreşte.Kimsenin çocuğuna ana babası bakmıyor.Aileniz arkanızda olmasa ne olur? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız ve eşinizle de mutsuzsanız nedir bu korku anlamadım..

Ha bu arada boşanın demiyorum. Çift terapisi alın, ilişkinizi düzeltmeye çalışın vs vs.Amaaa hala olmuyorsa kendi ayakları üzerinde duran bir kadın olarak korkmayın bu kadar yalnızlıktan.Güçlü olun. Yakışmıyor.

Çocuğuna kim mi bakacak adamın zaten bakmadığını umrunda olmadığını zaten sen yazmışsın inan bosansan hayatında hiçbir şey değişmez zaten tek bakıyorsun ise girince bakıcı yada kreşe verirsin gül gibi yaşarsın bu adamları çekmeye yeminimi ettiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…