Bu adamı anlamama yardım eder misiniz?

Balık mı? Hiç şaşırmadım. Yol ver. Ama unutma yine gelecek. Bu sefer hiç sallamayacaksın adamı. Bu beklemediği bir tavır olacak çünkü sanacak ki sen hep aynı hisle onu bekliyorsun. Ama öyle olmayacak. Yol ver. Lütfen yap bunu. Seni kaybetmekten korkmuyor çünkü ikinci şansı alan erkek eski hatayı eğer akıllandıysa yapmaz. Bu akıllanmamış.

Bu arada sizden bir tavsiye istiyorum, ne kadar değişken dönek ve yalancı olduğunu, ne kadar tehlikeli olduğunu onunla çok konuşmadan ve kavga etmeden ama mutlaka hissettirerek bi şekilde söylemek ve öyle gitmek istiyorum.
Ama bunları direk söylersem, o da beni tırmalar (kimse kabul etmez bu lafları çünkü), sonra ben onu sonra o beni tekrar derken gerim gerim geriliriz. Ama benim zaten kafam çok dolu, yorgunum ve binbir problemim var. Öyle bir tartışma için ruhsal ve mental olarak güçlü değilim, bu aralar özelliklede.
Nasıl gidebilirim, onun ne olduğunu ona çaktırmadan söyleyerek?

Bu arada o kendince çok kibar ve anlayışlı biri olduğu için asla bu lafları kabul etmez ve üste mutlaka çıkmayı başarır, bende altta kalıp, iyice kendi kendimi yemeye başlarım. Özellikle de bu yüzden çok açık bir şekilde söylemeden sessizce ama onun ne olduğunu da bildiğimi bilmesini istiyorum, bir daha gelmeye utansın, beni allak bullak edemesin

onun sana davrandığı gibi davranarak bir şey söylemeye gerek yok. Arayıp sormamaya devam ederdim ben olsam. Yok gibi davranırdım.

Affettiniz, egosunu tamir etti ve yine eski haline döndü. Hazır duygularınız sönüşe geçmişken, affetmeyin su adamlari. Hayatınızı kendi ellerinizle çıkmaza sokuyorsunuz. Engelleyin bitsin gitsin.

Bi terslik var değil mi? Ama tövbe est. nasıl bu kadar inandırmayı başarıyor? anlamıyorum ki. Kendimi de anlamadım valla, biraz saflık var galiba bende
Katil olay mahaline geri donermis derler ya, buda oyle bisey.Ordamisin diye yoklamis seni. Tasin ve hic uzulme ,dusunme .Sen onun cani istediginde oyalanacagi biri yapma kendini

Adam belliki ne istedıgını bılmıo.1,2 şans verdın.3. Yu yapma.Neden tasınıosunkı ?O def olup gıtsın.

Her bir yerden engelleyin gitsin. Zaten biraz daha uzaga tasiniyorsunuz yeni hayatiniza yelken açın. Bir daha da asla kabul etmeyin. Alışkanlıklarıniz sizi üzen bundan da unutarak, aklınıza geldiğinde dikkatinizi baska seylere çevirerek basarabilirsiniz. Bazi insanlar boyle iskoliktir baska vukuati yoksa.

Senle oynuyo kac kiz kurtar kendini
Kendinde dedin 1 gunde birini cok bulmak kolay burda diye
Elinin altinda baskasi yada baskalari var gorustugu
Ondan senden uzaklasmasi
Is guc fln bahane bunlar okadar yakinken evler seni gercekten kacirmak istemese her an kapinda biterdi senle ayni evde yasayalim demis ondan bile vazgecmis

Seni elinin altinda tuutuyo ve senle oynuyo
Sakin kanma
Heryerden engelle ve nerden ararsa arasin cvp verme bidaha
Yeniden ondan kopabildiginde de acil baskasini bul
Sana iyi gelecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…