bu adami anlayamiyorum yaaaa :( ooffff

Önce boşanin.

Bu erkekleri ne zaman anlıycam diye başlamışsınız ancak , bu gayet açık ve net siz ve arkadaşınız evlisiniz , boşanmadan bu tarz görüşmeler eşlerinize ruhsal anlamda zarar verir ...

Kişi boşanmak istedikten sonra 1 haftada boşanır , siz zaten aylar önceden görüşmeye başlamışsınız ...

Sonuç her iki taraf da hala evli , biraz empati lütfen!

ben maalesef hemen bosanamiyorum, bir sene beklemem gerekiyor ki zaten bir senedir ayiryim, yakinda mahkemem olucak insallah

ben maalesef hemen bosanamiyorum, bir sene beklemem gerekiyor ki zaten bir senedir ayiryim, yakinda mahkemem olucak insallah
Mahkemeniz bittikten sonra daha sağlıklı olur görüşmeniz, eşiniz kanıtlasa bu görüşmeyi hiç bir hak da talep edemezsiniz.

Eşiniz aynı şeyi yapsa kırılmaz mıydınız ?

Kinamak gibi olmasın da bu nasıl bi genisliktir yahu? Adam evli hala bosanmamis siz de evlisiniz. Bu adamla birbirinizden hoslaniyosunuz ama yine de eslerinizden bosanmiyosunuz. Ayni zamanda siz bu beyfendi karisiyla barissa çok mutlu olursunuz. Aileniz de sizin o beyle olmanızı istiyor. Maşallah. Aşçı sofore şoför hizmetciye..

Özet. Konu sahibi evli, boşanacakmış. Konuştugu adam evli ama boşanacak cesareti yokmuş. Adam çocuklu. Konu sahibinin yok sanırım.

Okumaya erinenlere

Sonuc. Valla bi mok anladıysam arap olayım.
yanı madem ztn ayrı 2 seneden beri boşanabılir sacma

Ya biraz düşünsen ne kadar saçma bjr şey olduğunu sen de anlayacaksın. Madem bu adam iki senedir bosanmis gibi de niye boşanmiyor. Oğlu da alismistir ki iki senedir babanın ayrı yerde kalmasına. Bu adam kesin eşinden de vazgeçmiyor ki ondan boşanmiyor. Bıraksın palavrayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…