bu adami anlayamiyorum yaaaa :( ooffff

bu ilişkinin bi sonu yok, ikinizin de boşanıp biraraya gelmeniz çok zor. Adam aile dostunuz olmasına ragmen sizden kimseye bahsetmiyor zaman istiyor geçiştiriyor. Başka ülkelerde yaşıyorsunuz zaten buda görüşememeniz anlamına geliyor. Bu adam karısından boşanmaz çocugu da bahane ediyor sizi sevmiyor sizse eşinizden şuan ayrı oldugunuz için duygusal bi boşluga düşmüşsünüz ve yanlış bi ilişkinin ağlarına düşmüşsünüz. Umarım bunu erken farkeder ve hatadan dönersiniz. Yapabileceğim en olumlu yorum buydu inanın..

Siz bekarsınız adam evli. Özeti bu. Evli ama mutsuz adamların yaralarını sarmaktan vazgeçsin artık kadınlar. Evlenmiş ama boşanmış olanların yaralarına müdahale etsinler.

"Ben bu adamları anlamıyorum hofff" triplerine girmek sana kalmaz. Elinde iki adam var birini anlamasan birini anlarsın.

yanlış işler bunlar... teorik olarak ikiniz de boşanın sonra konuşun ip cambazı gibi olmaz o iş baştan çarpık ...

ohhh valla işi pişirmişsiniz siz.

bak kızım böyle adamlar boşanacam sevmiyorum der üçüncü çocugu yapar. Sende kocandan ayrıldıgınla sap gibi ortada kalırsın. ayrıca kocanı sevmiyon başkasını seviyon da ne diye ayrılmıyon. günah degil mi bu adama. ayıp denen bişe var allah aşkına hiç utanmıyomusun. benden sana tavsiye ayrıca gelecegi söylüyorum. o adam karısından boşanmayacak cesaretten falan degil bariz beni kocasını benimle aldatan benide başkasıyla aldatır kafasıyla.

Siz ya benim yazdiklarimi okumadiniz ya da anlamadiniz; ben 1 senedir ayriyim esimden keskn bosancam Allahin izniyle, geri dönüsü yok. O da iki senedir karisindan ayri yasiyor (farkli sehirdeler, onlari kilometreler ayiriyor). Bu yüzden de zaten cocugunu ayda 1-2 sefer görebiliyor, anlatabildim mi? Bu tabi ki yaptigimizin dogru oldugu anlama gelmez, ben kendimi burda hakli cikarmaya calismiyorum size sadece durumu anlatmaya calistim, cok ta fazla kinamayin ben, böyle insanlari bende cok kinadim ve basima geldi..insan kinadigi seyin basina gelmedigi sürece ölmezmis, tam da bunu yasiyorum su an

Tum samimiyetimle soyluyorum kii sonuc hayal kirikligi evet kafasi karisik ve rahatlamak istiyor kesinlikle uzak durunseviyor vs beklerim diye sakin olaki kendinizi kandirmayin esiyle barisma ihtimali olursa zaten durum sizin acinizdan zor olur sevinirsiniz onun adina ama kendinize uzulursunuz evet kismetse tipis tipis gelir ama uzak durulmasi gereken adam tipi kafasi karisik olur ne sevdigi belli ne sevmedigi isine verecekmis kendisini buyursun versin bosansin sevsin gelsin yoksa gel gitlerle olmaz erkek milleti hoyle durumlarda mantikli dusunur bizim gibi duygusal bakmaz yazik etmeyin kendinize kalbinize baska birini bulun ciddi anlamda onunla evlenin ...birebir yasanmis bir durumu soyluyorum size

önce bi boşan be bacım... adamın kafası karışık bir süre konuşma bırak kendi haline bak bakalım hangi yola meyilli boşanmazsa ayırırsın yolunu boşanırsa devam edersin ortada bir çocuk var çünkü çocuk olmasa neyse de yazık yavrucağa

Ciddi ayrılıktan sonra, boşanmak istemeyen eşler genelde bir ilişki yaşarlar. Bir nefes almak, kendilerine başka ihtimallerin de olduğunu hatırlatmak için. Ama özellikle erkekler sonunda evliliklerine geri dönerler. İki senedir ayrı yaşayıp boşanmayan erkek de dönecektir muhtemelen. Arada çocuk var. Sizinle oyalanır, gönlü hoş olur. Siz sorun çıkarmasanız, evliyken bile sizinle devam etmeyi isteyebilir. Ben zaten eşimi sevmiyorum, çocuk için onunlayım diyerek.
Boşanın ve sıfırdan bir başlangıç yapın. Çok acele ediyorsunuz.

ben kimseyi kınamıyorum. bu bana düşmez çünki. herkesin günahı kendine kafasındayım. ben sadece yaptığınız yanlışı söylüyorum. e ayrı yaşıyordu neden boşanmıyor. sen neden boşanmıyorsun. ne olursa olsun ikinizde hala evlisiniz. bi insanın aklında boşanmak varsa dedigini yapar. kusura bakma ama ikinizinde bi gelecek göremiyorum ben. allah hakkında hayırlısını versin.

Yani sende boşanmamışsın ki ne bekliyorsun sana adım atsa ne olacak??
Ayrıca ben erkeklerin bu bahanelerine inanmıyorum tıpkı çocuğum için boşanmayacağım diyen kadınlar gibi istese boşanır çocuğuyla da daha çok vakit geçirebilir. Neden çocuğu ayda 1 görüyor madem ayda bir görüyor neden çocuğu bahane ediyor boşanmamak için.
Sen nerden biliyorsun eşiyle ne kadar görüştüğünü yalan söylemediği ne malum burda neler okuyoruz yıllarca evli adama belli etmeden ilişkisini sürdürüyor sevilisiyle.

Tekrar söylüyorum...

ben bosaniyorum ya! yazdim kac sefer okumuyormusunuz? madem okumuyorsunuz niye cevap yazipta insanlari yargiliyorsunuz..

Tekrar söylüyorum...

ben bosaniyorum ya! yazdim kac sefer okumuyormusunuz? madem okumuyorsunuz niye cevap yazipta insanlari yargiliyorsunuz..
bende tekrar tekrar tekrar üstüne basa basa söylüyorum hala evlisin kimlikte evli yazıyo nufus kayıtlarında evli olarak geçiyorsun tamam mı bunu anladın mı. o adam da aynı şekilde. EVLİİİİİİ. ne halin varsa gör arkadaşım banane. ama bu şekilde konu açıpda kimseyi günahınıza ortak etmeyin. ayrıca herşey gönlünce olsun. iyi günler.

Çocuk üzülmesin diye boşanmıyorum lafı saçma zaten ayri yaşıyorlar diyosun çocuk bunu görmüyor mu etkilenmiyo mu yani biraz mantıklı olun boşanın ikiniz de istediğinizi yapın ayrı yaşasaniz da eslerinizle hala evlisiniz bu yasadiginiz çok yanlış bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…