bu adami anlayamiyorum yaaaa :( ooffff

bi yandan söyledikleri bi yandan da bu gercek....bi insan bu kadar yalan söyleyebilir mi? hem amaci ne olabilir ki, ben almanyada o türkiyede..türkiyede baska takilcak insan mi yok...yani ne bilim, su an saglikli düsünemiyorum hic.. vallahi cok kötüyüm

Günümuz erkekleri sanalda da ilişki yürütmeyi severler. O yüzden çoğaldı ya bu sanal ilişkiler yüzunden bosanmalar. Sen kendini kurtar bu adamdan. Sonunda üzülen sen olursun.

Günümuz erkekleri sanalda da ilişki yürütmeyi severler. O yüzden çoğaldı ya bu sanal ilişkiler yüzunden bosanmalar. Sen kendini kurtar bu adamdan. Sonunda üzülen sen olursun.

dogru, haklisin, sonu yok...alismam lazim...ama ilgi görmek bana iyi geldi, belki de o yüzden kaptirdim kendimi

Iki taraf da hala hukuki olarak evli üstelik karşı taraf kafam karışık diyor. adamın belli ki cesareti yok karısıyla boşanmaya.neden kendinizi kandırma yolunu seçiyorsunuz?
adam mi kalmadı memlekette yada hint kumaşı mı bu adam? İnanın iki taraf da boşanmış olsa çok farklı yorumlar yapılabilirdi.ancak hiç evlilik geçirmediğim halde şu adamın sizi oyaladigini anlıyorken siz boşanmak uzereseniz yani iyi kötü görmüş geçirmişsinizdir. nasıl görmüyorsunuz anlamadım.

Yani sizin davanız çekişmeli olmuş sanırım o nedenle boşanamadınız galiba.O nedenle size saygım var en azından bir dava sürecine girmişsiniz ve belli bir süre sonra boşanacaksınız.
Elbette boşanıp bir ilişkiye başlamanız daha etik olurdu ama hayat sizin hayatınız.

Fakaaaat bu bahsettiğiniz adam gözüme çok alçak göründü.
Çünkü adam ne bir dava sürecine girmiş ne boşanmaya dair bir ufacık adım atmış.
Ki 2 seneden bahsediyoruz.Çok uzun bir zaman dilimi yani.
Ama çok rahat başkalarıyla görüşüyor bu arada beyimiz.
Bana kalırsa kendisi birgün karım beni affeder umuduyla bekliyor.
Karısı onu eve almıyor olabilir.
Bir de gerçekten iyi, evladını düşünen bir baba ne yapar eder daha sık görüşür evladıyla ayda 1 ya da 2 kez nedir çok az.
Boşansa oğlu mutsuz olurmuş boşanmasa kendim diyormuş bir de.PUUFFF palavraya gel.
Tabi çocuk 2 senedir babasını ayda birkaç kez görmekten onunla aynı evde yaşamamaktan çok mutludur!!!
Sizinle arada duygusal açlığını gidermek için takılıyor olabilir.
Net olmayan insanlardan kesinlikle uzak durun derim ben.
Zaten boşanıyorsunuz belli ki mutsuz bir evlilik geçirmişsiniz yine aynı hataya düşmeyin.
Aşkmış fotoğrafa bakarken üzülmekmiş filan bunları geçin bence mantıklı sağlam adımlar atın yoksa yine yeniden üzülürsünüz.

Çocuğuna ayrılıp ona bunu yaşatmak istemeyen adam madem öyle eşiyle olmayı deneseymiş keşkee,önce bir ayrılsanız adam yan çizer gibi bence kafası karışık net olsa zaten 2 sene aynı evde yaşamadığı kadınla boşanırdı

Saçma bi düşüncesi var adamın
Adamın sen tarafindan beğenilme hoşuna gidiyor bence.
Madem ayrı bi imza mı üzecek çocuğu bosansin bi an evvel
Hayret bişey yyyaaaaa adam kivircam diye ne diyeceğini bilememis

aılen de evlı adamla olmana onay verıyo bı de çok ıstıyo he?
adam ya aıle dostu degıl ya da çok zengın bı aıle baska turlu mumkun degıl göz yumamaz sözluk anlamıyla kızının metres olmasına.

Komşunun tavuğu komşuya kaz mı görünüyor anlamıyorum ki ya.

adamda yaslıymış zaten bu cesaret nerden gelıyor dıyordum zengınlıkten gelıyormuş

daha mart ayında esım benı aldattı dıye konu acmış konu sahıbı
ya sahıden fake ya da kendıde evlı.

Konu sahibi ikiniz evlisiniz ve karşınızdaki kişi ayrılmayacağını kesin ve net bir şekilde belirtmiş anlaşılmayacak bir tarafı yok .

Yahu adam karisindan bosanamiyor. Buna cesareti bile yok. Bunu bastan beri bile bile devam etmissin. Bence karisiyla arasini yap mutlu mesut yasasinlar. Sevaba girersin

Özet. Konu sahibi evli, boşanacakmış. Konuştugu adam evli ama boşanacak cesareti yokmuş. Adam çocuklu. Konu sahibinin yok sanırım.

Okumaya erinenlere

Sonuc. Valla bi mok anladıysam arap olayım.

Allah razi olsun.

@konu sahibine, erkek boşanmazsa zor.

gece gece güldürdün beni sen çok yaşa emi

İkiniz de şu an resmen evlisiniz. Bir boşanın bakalım kafanızı dinleyin ne bu acele böyle. Aileniz de bu adamla beraber olmanızı istiyor buna da hayret ettim doğrusu.

Sizin gibi boşanmadan ilişki yasayan insanlar inşallah sizleride boynuzlayanlar cikar karsiniza. İgrencsiniz. Sevmeyen adam şimdiye bin kere bosanmisti.bosanmiyosa ne diye adamin aklini karistirmaya devam ediyosunuz bide çocuğuna üzülüyorum ayaklarindasiniz.birakin bu isleri hic inandirici deilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…