• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamı ne yapmalı

Erkekler ne kadar şanslı ya. Her şeyi yap ağlat kadın kalksın sana yine yemek yapsın falan. Hem de hamile. Hayat erkeklere güzel valla.

Adam tam bir hödük. Sakın o sana gelmeden sana ona gitme bırak birazda o huzursuz olsun. Ya ben okurken sinirlendim.. nasıl dayanabiliyorsunuz? Allah'a havale ediyorum

Okurken keşke sadece 1 saatliğine sizin yerinize geçebilsem de o evi o herifin başına yıkabilsem dedim..Lütfen bu kadar ezdirmeyin kendinizi yahu.Onun karısı,çocuğunuzun annesi olmaktan öte önce insansınız siz,size saygı duymak zorunda.Keşke boşanabilseniz..

sen sustukça eşin sana olan sevgisini, saygısını kaybetmiş. biraz çat çat ol. boşarım seni derse, hay hay canıma minnet de.
yemek kötü derse, sen yap da elinden yiyelim de.

hakikaten çok gıcıksın. madem susmak çözüm sanıyorsun, ağlamak niye?

Neredeyse bütün konulariniz eşinizin odunlugu ile ilgili. Biraz sesiniz çıksın. Yoksa ne olmasını bekliyorsunuz? Boşanmayı dq düşünmüyorsunuz sanırım.

sen sustukça eşin sana olan sevgisini, saygısını kaybetmiş. biraz çat çat ol. boşarım seni derse, hay hay canıma minnet de.
yemek kötü derse, sen yap da elinden yiyelim de.

hakikaten çok gıcıksın. madem susmak çözüm sanıyorsun, ağlamak niye?
Canım kayınbabam da böyleymiş buda aynısı hani kayınvalidem düzeltebilmiş mi 30 senedir ..kzıım çok düşkün babasına huzursuzluk çıkarmayayım kızım etkilenmesin diyorum

Canım kayınbabam da böyleymiş buda aynısı hani kayınvalidem düzeltebilmiş mi 30 senedir ..kzıım çok düşkün babasına huzursuzluk çıkarmayayım kızım etkilenmesin diyorum
tamam boşanmamanı anlarım ama susma. sen içine attıkça Allah korusun hastalık sahibi olursun. çok değil 3-5 sene sonra tansiyon, şeker vs değerlerin alt üst olur.
susmak yerine cevabını ver, kızarsa şaka de geç. çocuklarınla mutlu olmaya bak. eşinden hiçbir şey bekleme. bekledikçe üzülen sen oluyorsun.

tamam boşanmamanı anlarım ama susma. sen içine attıkça Allah korusun hastalık sahibi olursun. çok değil 3-5 sene sonra tansiyon, şeker vs değerlerin alt üst olur.
susmak yerine cevabını ver, kızarsa şaka de geç. çocuklarınla mutlu olmaya bak. eşinden hiçbir şey bekleme. bekledikçe üzülen sen oluyorsun.
İnan beklentiye de girmemeye başladım artık tek isteğim ortada birşey Yokken huzursuzluk çıkmaması . Zaten bi hastalık sahibi olacam bu gidişle ama bilmiyorum ..annem de kansere yakalandı bu sene meme kanseri ..doktor genetik yatkınlık olan bi kanser türü kızların dikkat etsin demiş..bu gidişle bende de çıkar

İnan beklentiye de girmemeye başladım artık tek isteğim ortada birşey Yokken huzursuzluk çıkmaması . Zaten bi hastalık sahibi olacam bu gidişle ama bilmiyorum ..annem de kansere yakalandı bu sene meme kanseri ..doktor genetik yatkınlık olan bi kanser türü kızların dikkat etsin demiş..bu gidişle bende de çıkar
Allah korusun.

Sahurda gelen kaynana... Kabus gibi.
Eski konularını bilmiyorum, şu an okuyup daha çok üzülmek istemedim açıkçası. Bu konunda sahurda kaynana olayına fena takıldım.

Beyinsiz pisliiik!! Mübarek ramazan ama, bu adamı boşamak için 50 yaşı beklememelisiniz aslında

Valla benim içim daraldı okurken bu ne ya. Sabrınıza hayranım gerçekten. Allah yardımcınız olsun mübarek günlerde. Kocanız olacak insan oruç tutsa ne olur? İnsan ona emanet edilen eşini hamile haliyle bu kadar üzer mi? Boşa aç gezmesin paşa. Öküz.

T
şu ana kadar nasıl davrandıysan tam tersini dene.
ilk başlarda tam tersini yapıyordum Zaten benden edepsizi yoktu öyle diyordu ..şimdi de sadece bi Ağlama hakkım kalmış o yüzden bile kavga çıkarıp üstüne geliyor ağlamayacakmışım ağlasam bile sesim ona gitmeyecekmiş

Ya c
Valla benim içim daraldı okurken bu ne ya. Sabrınıza hayranım gerçekten. Allah yardımcınız olsun mübarek günlerde. Kocanız olacak insan oruç tutsa ne olur? İnsan ona emanet edilen eşini hamile haliyle bu kadar üzer mi? Boşa aç gezmesin paşa. Öküz.
ya ceketi yerine kaldırmamışım diye böyle yaptı .sesimi çıkarmadım tuttu fırlattı ..yine sustum ..herşeyi ben mi düşünecem dedi.sustum ..kuran okumaya başlarken ağlama tuttu beni. İçerdne seslendi gel buraya niye ağlıyorsun ağlıyorsan da sesin gelmesin dedi sinirlerim boşaldı daha çok ağladım ..bütün sorun o sus dediği An susmamam ağlamam ona göre suçlu benim

Back
X