Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendisinin değişeceği Yok çünkğ bari ben alttan alayım da çocuğum huzursuz olmasın diyorum
Canım kayınbabam da böyleymiş buda aynısı hani kayınvalidem düzeltebilmiş mi 30 senedir ..kzıım çok düşkün babasına huzursuzluk çıkarmayayım kızım etkilenmesin diyorumsen sustukça eşin sana olan sevgisini, saygısını kaybetmiş. biraz çat çat ol. boşarım seni derse, hay hay canıma minnet de.
yemek kötü derse, sen yap da elinden yiyelim de.
hakikaten çok gıcıksın. madem susmak çözüm sanıyorsun, ağlamak niye?
tamam boşanmamanı anlarım ama susma. sen içine attıkça Allah korusun hastalık sahibi olursun. çok değil 3-5 sene sonra tansiyon, şeker vs değerlerin alt üst olur.Canım kayınbabam da böyleymiş buda aynısı hani kayınvalidem düzeltebilmiş mi 30 senedir ..kzıım çok düşkün babasına huzursuzluk çıkarmayayım kızım etkilenmesin diyorum
İnan beklentiye de girmemeye başladım artık tek isteğim ortada birşey Yokken huzursuzluk çıkmaması . Zaten bi hastalık sahibi olacam bu gidişle ama bilmiyorum ..annem de kansere yakalandı bu sene meme kanseri ..doktor genetik yatkınlık olan bi kanser türü kızların dikkat etsin demiş..bu gidişle bende de çıkartamam boşanmamanı anlarım ama susma. sen içine attıkça Allah korusun hastalık sahibi olursun. çok değil 3-5 sene sonra tansiyon, şeker vs değerlerin alt üst olur.
susmak yerine cevabını ver, kızarsa şaka de geç. çocuklarınla mutlu olmaya bak. eşinden hiçbir şey bekleme. bekledikçe üzülen sen oluyorsun.
Allah korusun.İnan beklentiye de girmemeye başladım artık tek isteğim ortada birşey Yokken huzursuzluk çıkmaması . Zaten bi hastalık sahibi olacam bu gidişle ama bilmiyorum ..annem de kansere yakalandı bu sene meme kanseri ..doktor genetik yatkınlık olan bi kanser türü kızların dikkat etsin demiş..bu gidişle bende de çıkar
Artık nasıl davranacağımı bilmiyorumAllah korusun.
şu ana kadar nasıl davrandıysan tam tersini dene.Artık nasıl davranacağımı bilmiyorum
ilk başlarda tam tersini yapıyordum Zaten benden edepsizi yoktu öyle diyordu ..şimdi de sadece bi Ağlama hakkım kalmış o yüzden bile kavga çıkarıp üstüne geliyor ağlamayacakmışım ağlasam bile sesim ona gitmeyecekmişşu ana kadar nasıl davrandıysan tam tersini dene.
ya ceketi yerine kaldırmamışım diye böyle yaptı .sesimi çıkarmadım tuttu fırlattı ..yine sustum ..herşeyi ben mi düşünecem dedi.sustum ..kuran okumaya başlarken ağlama tuttu beni. İçerdne seslendi gel buraya niye ağlıyorsun ağlıyorsan da sesin gelmesin dedi sinirlerim boşaldı daha çok ağladım ..bütün sorun o sus dediği An susmamam ağlamam ona göre suçlu benimValla benim içim daraldı okurken bu ne ya. Sabrınıza hayranım gerçekten. Allah yardımcınız olsun mübarek günlerde. Kocanız olacak insan oruç tutsa ne olur? İnsan ona emanet edilen eşini hamile haliyle bu kadar üzer mi? Boşa aç gezmesin paşa. Öküz.