- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Çok iyi hamile nasıl olurmuş ki
Söylemek istediği şu : “ senden ayrıldım ama ölmedim sürünmedim mutsuz olmadım evlendim mutluyum çok iyi hamile bi karım var”
“ yersen”
bu kadar muhabbet nerede ve nasıl ilerliyor tam olarak?
telefonla mı, yüz yüze mi?
hamileligi iyi gidiyor demek istemis sanirim da kim sorduda acikliyosun yani bende evliyim hamile bi esim var gecmisi desmek gibi bir niyetim yok tarzi biseyler anlatmak istemis galiba
Yazışma aracımız var işyerinde. Telefon vs arıyordu konuşmuyordum, tamam falan deyip kapatıyordum aramıyor artık. Yüzyüze değiliz çok şükür.
e yazışmayın.
İşle alakalı durumlar oluyor , ki tüm personelle bu şekilde haberleşiyoruz, ordan kendisi anlatmaya başlıyor.
bende onu diyorum iste kendi kendine muhabbet acma cabsi ne alakaBern sormuyorum ki kendisi sürekli bir konuşma peşinde inatla laf atıyor konu açıyor illa ki konuşacak yani
niye eski sevgili ile karısının hamileliğini konuşayım ya da eski sevgili benim hamileliğim üzerine laf etsin? fazlaca yüz vermişsiniz bence. kocanız eski sevgilisi ile bu tip konuları konuşsa ne düşünürdünüz? adamın yazması sorun evet ama sizin cevap vermeniz daha büyük sorun. işle alakalı konular dışında konuşmayalım demek bu kadar zor mu?
bende onu diyorum iste kendi kendine muhabbet acma cabsi ne alaka
bana neden anlatiyosun bunlari diye sorunBir anlasam... Cevap vermesen bak aklı bende kalmış diye düşünecek diye normal davranıyorum ki cidden umrumda değil.
Konuşmayalım dersen bak işte bende aklı kalmış kaldıramıyor rahatsız oluyor diye düşündüm ve normal davrandım bu zamana kadar, ki cidden umrumda değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?