bu adamin bana karsi duygusu var mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabaa,
Is yerinde bi anda müdürümle yakinlastik olan oldu. Sonra birkaç kez daha aramızda bisey geçti. Ama durum su ki bu adam bi sorunu oluyor bana anlatıyor. Is aile ev herseyini paylaşıyor. Bi kere çok fazla icip aradı ertesi gün görüştük sarılıp ağladı. Birkac kez sen istemiyorsun sanırım hazır değilsin çocuk yok dikkat edicem dedi. Sonra kendine kendine biz fuckbudy yiz diyor. Bu adamin duyguları var mi bana karşı anlayamadim ha bu arada adam evli
Bence siz erkeksiniz.. Mune Mune Erkek üye gibi geldi? Bir bakar mısın?
Hiçbir kadın kendine f.. demez..
Evli iseniz o kadından uzak durun. Bari siz sağlıklı düşünün..

Yazıktır yahu..
Bir de havucyiyici diye nick mi olur.. tövbe estagfirullah yiyici ne ya..:duduk:

Son düzenleme:

Yazıktır yahu..
Bir de havucyiyici diye nick mi olur.. tövbe estagfirullah yiyici ne ya..:duduk:
Aynen o ne yaa😂40 yıl düşünsem aklıma gelmez 😅

Sadece insanlarla dalga geçiyorsunuz gibi geldi nedense

Ama yine de yuzde 1lik ciddi olma ihtimaline karşı yazayim
Hic bir kadin kendine evli adamin "kapama"sı, metresi vs sıfatları yakistirmamali. bu günlerin yarinlari var, eden bulur. Senin de kocan başkasıyla kırıştırır zamani gelince.
Elalemin evli adamini rahat birakin. Başşkasının kocası. Adı üstünde.
Salın gitsin yuz vermeyin kendilerini bi halt sanıp her kadin gördüğüne parmağındaki yüzükten utanmadan yürüme hakki buluyolar.
Bu yorum doğru.... Yani kimseye vesile olmayın... Bir insanda neye bakıp seversiniz gözünüzü kapar arkanıza yaslanır tüm dünyaya her zorluğa nesiyle karşı çıkarsınız tabiki güven duy gusuyla... Bu yoksa hiçbirşey yoktur elimizde..... Sadakat demek eşittir güvenilir olmak..... İnsan cinsi farketmez.... Eeee bu erkek eşine sadık değil bakın bırakın eşim beni mutsuz ediyor safsatasını genel yazıyorum.... Boşansın dürüst ya madem.... Yani demem o ki bu tarz insanlardan aşk sevgi beklemek yerine Bi taşı sevin o bile yosun tutar Bi ile yarar o derece..... Lütfen sadık olmayı başaramayan insanların ezip ufalayacağı yol olmayın.., Bi yerde aslında bize ne konu sahibi inan baba ne pişmanlık ne mutsuzluk saba sandığın kadar uzak değil.... Kaç bu fare kapanından o sevgi diye yemeye yutmaya çalıştığın peynir zehir....

Fake sen umarım vaktimi aldığın için Bi yaşa gerçek Bi konuda bu ne ya... Fake isen terbiyesizsin net.... Umarım karman bundan zarar görür şimdi sen düşün artık.... Zamanımı helal etmiyorum sana... Şayet fake isen

Allah'tan birileri alintilamis
Benim de ilk dikkatimi nicki cekti sonra konu icerigini alintidan okuyunca direkt erkek üye diye düşündüm
Hiç bir kadin bu kadar az kelimeyle özet tadında anlatmaz olayi, nasil bakış attığından kac gündür tanıdığını, hangi asamadan ileri asamaya nasil.gecirdigini detaylarla anlatirdi. I ih olmamis , ben erkegim diye bas bas bağırıyor sayin havuç yiyici, nickinde bile hayır yok

Tatlım sanırım sende şeker düşüklüğü var, havuçta şeker var amma sen tatlıya yönel kocaman bı havuç dilimi ye...

Yazıktır yahu..
Hiyaryiyici dese daha beterdi, buna da şukur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X