• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu adamın nıyetı ne anlamadım:)

nısanlanmadan önce buluştum ama onunla 2 sene konuştum kendısı avukkatı o hep ıstedı ben cesaret edeedım sonra buluştuk bır sure çıktık elı elıme degmedı ama alkol alıyordu gece hayatı vardı bunları bır turlu bırakamadı ve baya ünlü bir avukkatı gercı baya araştırdım onu nısanlım karsıma çıkınca onu hayatımdan hemen sildim sonra facede agır seyler yazdı ınsanlar 2 yuzluymus falan falan seyler soyledı en kucuk saygısızlığı terbıyesızlıgı olmadı bana oda nettendı
Hmm bak simdi bu hikayede rolleri degisin. sen o avukat cocuk ol.sen nasi nisanlini buldun onu sutladin smdiki muhendiste sana aynisini yasatirsa nolucak.oyunmu bu canim hayret bisey.aliskanlik haline getirmissin bu faceden sevgili bulma isini:KK12:

Hmm bak simdi bu hikayede rolleri degisin. sen o avukat cocuk ol.sen nasi nisanlini buldun onu sutladin smdiki muhendiste sana aynisini yasatirsa nolucak.oyunmu bu canim hayret bisey.aliskanlik haline getirmissin bu faceden sevgili bulma isini:KK12:

avukat haklı zaten :D bırı bana bunları yapsaydı ne halde olurdum bılmıyordum ama gece hayatını bırakıcam ıstedıgın gıbı olucam dıyordu bır turlu yapamadı ve bu adam evlılık düşünen bır adamdı 5 ay yuzyuze gorustum elı elıme degmedı bu kadarda efendı bır adam nısanlımdan ayrıldıktan sonra bır ıkı kez bır sey sormak ıcın aradım bana senınle konuşacak bır seyım yok dedı:)

anlamıyorum gerçekten, bir ilişkiden yeni çıkıp başka bir ilişkiyi kovalamak ergenlikte kalmalı bu tür duygular. hani lisede en fazla. biri gitsin biri gelsin, önce bir gideni hazmet yenisi gelir zaten neyin acelesi, hem internetten bul hem neden buluşamıyoruz diye sitem et. ilk adımı erkek atar mantığına sığın, ya ben yyaşıma göre çok geri kafalıyım zamana ayak uyduramıyorum ya dazaman benim dışımda ayrı bir dünya daha yaşıyor. internette bulduğun adam size wifi olan yere kadar dier wifi kesilir ilişki biter net. yaşınızın 28 olduğunu yazmışsınız ama aklınız kaç merak ediyorum.

avukat haklı zaten :D bırı bana bunları yapsaydı ne halde olurdum bılmıyordum ama gece hayatını bırakıcam ıstedıgın gıbı olucam dıyordu bır turlu yapamadı ve bu adam evlılık düşünen bır adamdı 5 ay yuzyuze gorustum elı elıme degmedı bu kadarda efendı bır adam nısanlımdan ayrıldıktan sonra bır ıkı kez bır sey sormak ıcın aradım bana senınle konuşacak bır seyım yok dedı:)
Hayirlisi hakkinizda ne diyim kelimeler kifayetsiz :KK53:

yok hep kendı yazıyor bende cevap verıyorum ona demın yıne yazdı havadan sudan konuşuyoruz ben yazamam o erkek o ugrasmalı

uğraşmıyorsa derdi de kadına düşmeli değil mi? hiç sormamalı zaten kadın ben ne istiyorum acaba mantıklı bir şey mi istediğim diye? Değil aynı şehir aynı mahalle olsa bile buluşmayın ya bir haftada, illa ben resmi gönül ilişkisi yargıcıyım beni dinle falan mı desin insanlar? Öyle mi kabul edecekseniz, sadece bir haftayı geçkin süredir tanıdığınız ve paylaşımınızın karşılıklı fotograf beğenmek, iki kuru iltifat ve havadan sudan konuşma olduğu bir insanın henüz gerçek hayatta tanışmaya değer biri olmadığını.

ya senin nisanlin tekrar donmemis miydi ? yeni konun var. Nisanlim ailesine soyliyecek tekrar bir araya gelicez diye ?

Ne bu acelen ?
Acele giden ecele gider.

bir zaman bende yaptım bu hatayı. blogum vardı o zamanlar. bir çocukla takip etmeye başladık birbirimizi. yorumlaşmalar falan filan derken msn girdi hayatımıza. birkaç ay yazıştık. hadi benle bir kahve iç dedi. bendeki de ne cesaretse tamam diyiverdim. sonuç daha ilk buluşmada dudağıma yapışmaya çalışan bir vantuzla karşılaştım. kafasına çantamı yedi oturdu aşağıya.. aman aman diyim sana..

Buluşmak istiyorsan sen de ona yazsana.
Cesaret ver çocuğa.
O yazınca ben yazıyorum demişsin.
Öyle olmaz ki.
Güvenme olayını da anlamıyorum ya.
Sanki adamın evine gidecek kız.

Kafanı da boşaltmış olursun.
5 ay olmuş ayrılalı üstelik.
Çoktan yenilerine yer açabilirdin zaten.

Kafana göre takıl.

Facebook'dan biriyle tanışıyorsunuz üstelik sanırım 1 hafta olmuş, fotoğraflarınızı beğenip size iltifat ettiği için onun da sizden hoşlandığını düşünmüyorsunuz herhalde? O bunu bir çok kıza yapmıştır zaten emin olun.Size karşı bir şey beslediği için değildir.:KK12:

Ben anlamıyorum bu netten tanışıp buluşma işini.Bana çok ters geliyor sonuçta kim olduğunu bilmiyorsun belki evli belki nişanlı belki sevgilisi var belkide resimdeki kişi değil böyle şeyleri genelde erkekler ister ama nedense siz istiyorsunuz anlam veremedim doğrusu..

Ondan teklif bekleme..direk pc den atla yanına..bu kadar bile ıyı dayanmışsın..

Back
X