bu adamın yaptığı herşeye göz yumuyorum katlanıyorum lütfen akıl verin bana

sevdamsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2022
6
0
1
29
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum evliyim3 çocuğum var zor durumdayım eşim desen tam bir aşalik afedersiniz bana yapmadığı cektirmedigi acı kalmadi ama ne yapacağımı bilmiyorum 3 cicugum var diye ailem sahip çıkmıyorbana 5 yıldır bir tek başımayim ailemle görüşmüyorum çocuklarım var diye boşanmamda izin vermiyorlar yine mecbur bu adamın yaptığı herşeye göz yumuyorum katlanıyorum lütfen akıl verin bana

Boşanamıyorsanız bari kendinizi ezdirmeyin.
O size bir çektiriyorsa siz iki cektireceksiniz.
Dik başlı olun.. Her dediğine he demeyin. Yani kısacası şimdiye dek nasıl iseniz tam tersi olun.
Umarım şiddet yoktur?

Eskiden bende madem durumun kötü ne diye durmadan ürüyorsun diye ofkelenirdim. Geçen haftalarda kızında davranış bozuklugu olan bir kadın geldi, 4 kızı var en küçüğü 1 yaşında. Kocası hapiste, madde kullanımı varmış, kavga gürültü ne varsa gırla. Hamileyken dövmediği mi kalmış, eve kilitlemediği mi neler yapmış. En son yanlış anlamayın ama peki cocukkara yazık değil mi dedim? Kadın belki inanmazsınız ama ben o hapisteyken dışarı cikabiliyorum sadece, korunmak için hap aldım dövdü, ilaç kullandirtmadi, sağlık ocağına zaten gidemezsin, kendisi de korunmuyordu dedi. Zaten olan çocuklarda bu şekilde zorla tecavüzle olmuş. Aile desen sahip olmuyor git ye dayağını otur diyor, maddi güç yok. Kadın kaçmayı planlıyordu şuan hapisteyken. Ama adam hapisten de çıkmış yine. Yani insanları yargılamak kolay. Çaresizliğinizi anlıyorum ama siz çözüm bulmak zorundasınız. Kaçın siginma evine gidin. Devletin istihdam olanakları var o tarz yerler için. Çaresizlik içinde beklemeyin

Pişman oldum yazidgima kimse kimin ne yaşadığını bilemez düşünceleriniz için çok sağolun

Çok üzüldüm.Keske adamım ne mal olduğunu anlıyinca 3 çocuk yapmasadiniz.Bir iş bulup çalışırsaniz bir süre sonra boşanmaya gücünüz olur belki.Ailenizde sıze sahip çıkacak hiç mi kimse yok?Kardeş vs.Çocuklariniz okula gidiyorsa çalışmaya vaktiniz olur.Egitim durumunuz ne bilmiyorum ama en kötüsü evinizde çocuk bakabilirsiniz.Kadin derneklerinden yardım almayi deneyebimirsiniz.Hangi sehirdeyseniz bi araştırın.Allah yardımcınız olsun.

Aileniz ne diyor yani gelsen kapıdan mi kovariz diyorlar. Aileler mecbur kabul etmeye bu durumlarda. Konuşun tekrar. Çalışıp çocuklarıma bakarım deyin. Yada kadın sığınma evleri ile irtibata geçin.eger çok kötü biriyse şikayet edebilirsiniz

Herşeyi bütün yolları denedim sagolun düşünceniz için insanın ailesin arkasında olmadiktan sonra herkes ezer

Ah ah keşke şu aileler evlatlarına böyle davranmasa. Durumunuza üzüldüm.
Kadın sığınma evine gitmeyi düşünmez misiniz? Süreç nasıl işliyor bilmiyorum ama bir yorumda görmüştüm, iş için de yardımcı oluyorlarmış. Kolay değil ama bu kadar acı çekiyorsanız , çözüm üretmeye çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Boşanma ihtimaliniz anlaşılan yok .
Peki eşiniz ile olan sorunlarınız neler,
Bahsetmemişsiniz hiç.

Boşanın, iş bulun, sığınma evine gidin gibi tavsiyeler çok veriliyor ama pek tercih edilmiyor ...
Sanıyorum ki siz de tercih etmeyeceksiniz.

Öyleyse eşiniz ile olan sorunlarınıza odaklanin.
Onları çözmeye, görmemeye çalışın.
Çok mu büyük meseleler ?

Herşeyi bütün yolları denedim sagolun düşünceniz için insanın ailesin arkasında olmadiktan sonra herkes ezer
Öyle düşünmeyin.Aileniz arkanızda bile olsa siz bu hayatta tek başınızasınız.Kolay değil anlıyorum sizi.Lutfen benim konumu okuyun çektiklerime taş olsa 20 parça olurdu.Asla pes etmeyin.Hepimizin inanci zayıflıyor, hayal kırıklığı yasiyoruz, "yeter artik dayanacak gücüm kalmadı" diyoruz.Ama çocuklarımız için katlanmaya dayanmaya çalışıyoruz.Kiziminher hafta pedagoga götürüyorum.Malesef çok iyi degildi.Onu beklerken şükrediyorum."Ya hastane kapısında bekliyor olsaydım" diye.Allah büyüktür size de bir kapı açar.Nolur pes etmeyin

üzüldüm senin adına
benım annemde dışarıdan baksan çok modern görünür ama kardeşim boşanacam dediğinde hiç destek olmadı hiç beklediğmiz gibi davranmadı , aileler ne yazıkki bu şekilde davranıyor ,

çocuklarına allah sağlık versin umarım çok küçük değillerdir , eşin sana nasıl davranıyor ne istiyor sen ne yapmıyorsun , meselaa , elden günden utanıp sesini çıkarmamazlık yapma o ne yapıyorsa sen ondan daha fazlasnı yap , bazı erkekler geri durabiliyor bu gibi durumlarda

gece gece çok üzüldüm konuna ,

İzin vermıyorlar dıye bır sey yok bu senın hayatın baskasından izin bekleme, bnmde benzer durumum var ama bende cocuk yok yınede zor gelıyor sen cocuklu daha zorlanırsın belkı ama Allah bır yolunu gosterır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…