Herşeyi bütün yolları denedim sagolun düşünceniz için insanın ailesin arkasında olmadiktan sonra herkes ezerÇok üzüldüm.Keske adamım ne mal olduğunu anlıyinca 3 çocuk yapmasadiniz.Bir iş bulup çalışırsaniz bir süre sonra boşanmaya gücünüz olur belki.Ailenizde sıze sahip çıkacak hiç mi kimse yok?Kardeş vs.Çocuklariniz okula gidiyorsa çalışmaya vaktiniz olur.Egitim durumunuz ne bilmiyorum ama en kötüsü evinizde çocuk bakabilirsiniz.Kadin derneklerinden yardım almayi deneyebimirsiniz.Hangi sehirdeyseniz bi araştırın.Allah yardımcınız olsun.
Öyle düşünmeyin.Aileniz arkanızda bile olsa siz bu hayatta tek başınızasınız.Kolay değil anlıyorum sizi.Lutfen benim konumu okuyun çektiklerime taş olsa 20 parça olurdu.Asla pes etmeyin.Hepimizin inanci zayıflıyor, hayal kırıklığı yasiyoruz, "yeter artik dayanacak gücüm kalmadı" diyoruz.Ama çocuklarımız için katlanmaya dayanmaya çalışıyoruz.Kiziminher hafta pedagoga götürüyorum.Malesef çok iyi degildi.Onu beklerken şükrediyorum."Ya hastane kapısında bekliyor olsaydım" diye.Allah büyüktür size de bir kapı açar.Nolur pes etmeyinHerşeyi bütün yolları denedim sagolun düşünceniz için insanın ailesin arkasında olmadiktan sonra herkes ezer
İzin vermıyorlar dıye bır sey yok bu senın hayatın baskasından izin bekleme, bnmde benzer durumum var ama bende cocuk yok yınede zor gelıyor sen cocuklu daha zorlanırsın belkı ama Allah bır yolunu gosterırMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum evliyim3 çocuğum var zor durumdayım eşim desen tam bir aşalik afedersiniz bana yapmadığı cektirmedigi acı kalmadi ama ne yapacağımı bilmiyorum 3 cicugum var diye ailem sahip çıkmıyorbana 5 yıldır bir tek başımayim ailemle görüşmüyorum çocuklarım var diye boşanmamda izin vermiyorlar yine mecbur bu adamın yaptığı herşeye göz yumuyorum katlanıyorum lütfen akıl verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?