Bu adamla bi gelecek ne kadar sevsem de olmaz degil mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nacvws
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel yorumlamissiniz . Yaşadıklarımın hissettirdiği tam olarak bu. Zamanla kendime geliyorum ve bunu kendime söylüyorum zaten bana çok yanlışlar yaptı haketmedigim halde üşüyor diye mont aldım kazaklar aldım. Uzak yollardan geliyordu yanıma sagolsun odettirmjyordu ama asgari ücretle çalışmama rağmen ben de ödemeye çalıştım cebine bakmadım. Ama ne yaptıysam aldatıldım doymadı gözü. Diyorum şuan hayatindaki kıza da yapar zaten sevilmeye değer bi insan değil diye söylüyorum kendime . Teşekkür ederim yorumunuz için.

Valla 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu. Ankara gibi büyük bi yerdeydi. İstese gelmez başka kızlarla da yatardı. Ama demekki bi şeyler hissetti ama karaktersiz olduğu için doyuramakdik
Sevgili miydiniz? Net olarak bu muhabbet geçti mi

Sevgili miydiniz? Net olarak bu muhabbet geçti mi
Tabii ki deee. Aşkım, sevgilim bitanem diyorduk birbirimize . Her sabah günaydın mesajı yani . Seni seviyorum özledim gelicem diyordu. Takilmalik bi iliski değildi yani o da bana o mesajı vermedi . Ama yaptikalri ortada .

Valla 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu. Ankara gibi büyük bi yerdeydi. İstese gelmez başka kızlarla da yatardı. Ama demekki bi şeyler hissetti ama karaktersiz olduğu için doyuramakdik
Başka kızlar da onun için ölüyordu demi? Kesin kızlar kuyruk olmuştur da o seni seçmiştir.

Bedava cinselliksin sen onun için. Hayat kadını escrt falan para ister. gezme tozma ister. sık sık yemek ister hediye ister vs. sen nispeten bedava sayılabilecek cinsellik sunmuşsun ve hayat kadını değilsin. yani kolay lokmasın. bunun neyini anlamadın?

galiba yaşın çok küçük. yazdıklarımı oku hatim et. beynine yaz. sen bedava cinselliksin. erkekler böyle düşünür. kızlar da onun kapısında kuyruk falan değil. herkes para istiyor. belli ki sen istememişsin o da duygularınla oynamış.

Güzel bazı yanları olabilir ama demek ki maymun iştahlı ve sadakatsiz.
Hayat emanet edilmez böylesine.
Her an aldatılacak mıyım kaygısı ile ömür geçmez.
Zamanla alışırsınız yokluğuna.
Kolaylıklar diliyorum

Tabii ki deee. Aşkım, sevgilim bitanem diyorduk birbirimize . Her sabah günaydın mesajı yani . Seni seviyorum özledim gelicem diyordu. Takilmalik bi iliski değildi yani o da bana o mesajı vermedi . Ama yaptikalri ortada .
Bana resmen takılma geldi eski konularına da baktım arkadaşları ile tanıştın mı seninle foto vs paylaştı mı? sadakati olan bi adam değil en azından sana karşı ama herkese böyle olacak değil erkek çevrem çok görüyorum kul köle oluyorlar birden aynı çocuk önceden aynı anda 2 3 kızla görüşüyor oluyordu mesela. Bir de jandarma olmuş bu tipler kendi gibi memur bulur ya da mülayim ev kızı

Aynen ben düzgün biri sandım sevdim de yani ama kendisi de çok düzgün davrandı.Burada belki benim safligim ama onunda rolünü güzel oynaması etkili . Yani ama hiç kimse bunu haketmez . Demkki karakteri buymuş adam olan karşısındaki nin duygularını düşünür aldatmaz. Herkese yapar o kumaş değişmez diye dusunuyorum

Yol gitmek de ne var ki?
Sizle yattı diye seviyor demek değil
Erkekler eskorta dünya para ödüyor 15 dk için
O kadar anlam yüklemeyin
Ben sizi anlıyorum bağlanmışsınız ama olmaz bu işten

Biz sevgiliydik cok sevdiğini söylüyordu benim için 7 saat yol gelip 7 saat geri gidiyordu. Kıskanıyordu başkalarından. Yani yalan söyleyip izin aliyordu eğitim aldığı jandarma birliğinden.

Yani eger gercekten sevgiliyseniz evet yaptigi şerefsizlik.

Ama artik iliski sınırları cok belirsizlesti yeni duzende. Sizin oyle gormeniz oyle oldugunuz anlamina gelmiyor.

Benim eski sevgilim benimle sevgiliymis mesela, ben sonradan benim için "manita" dediginde ogrendim ahdhd "aa biz sevgiliymisiz la, keske bana da sorsaydı" dedim. Ki biz de her gun günaydınlasip butun gun bebegim hayatim konusuyorduk, opusuyorduk sariliyorduk.
Ben isim koymak icin daha erken oldugunu düşünüyordum, o coktan sevgili oldugumuzu düşünüyormuş.

Sizin durumunuz da boyledir demiyorum veya adami savunmuyorum kesinlikle. Sadece size, sizin ona baktığınız sekilde bakmamis olabilir diyorum.

Yok, net bir sekilde iliski icindeyseniz zaten boyle bir adamdan ucuz yirtmissiniz. Sizi aldatan başkasını da aldatır

Kimseye güvenme. sosyal medyadan tanışma. tanışıyorsan yatıp kalkma. cinsellikle bulaşan hastalıkların çözümü olmuyor. tanımadığın adamla niye cinsellik yaşadın desem seni yargılamış olacağım ama bu tür riskli hareketlerin bana değil sana zarar veriyor. uslan bence. erkeklere güvenme.

Sizin yaptığınız da baya karaktersizlik yani. Öpüştugunuz biriyle sevgili olmamış mı oluyorsunuz yani ? Namussuzluk ,ahlaksızlık almış başını gitmiş. Gayette normalleşmiş. Olgunluk yok tabi . Benimki bana seni seviyorum diyordu iyiki varsın diyordu aşkım sevhilim bitanem diye konuşuyorduk hergun. Evli insanlarda ozaman aa pardon evli değiliz sanmışım da aldattım karımı der. Bu bildiğin ahlaksızlık işte

Bana her geldiğinde kaldığımız ev için 10 bin TL veriyordu . Ne saçma yorum yapıyorsunuz sokakta yapmıyorduk. 7 saat gelmek ve geri gitmekte büyük bi yorgunluk eskort gerek yok uygulamadan bulup bedavaya anında yapanlarda var.

memnunsan sorun yok. devam et bize cerleme o zaman bacım ne cerledin anlamadım oh iyi etmişsin aferin devam et güzel yoldasın

Zaten kimseye kolay güvenen biri değilim. Sosyal medyadan olsun normalden olsun tanısan biri de asla değilim. 1 ay boyunca yuzyuze görüşmeden bel altı hiç açmadığı için bana güven verdi. İstisna oldu

Bence once kendinize gelin, adabinizi bilin.
Opustugum biriyle sevgili olmak zorunda degilim evet.
Sevgilim dediginiz adam her fırsatta sizi aldattigi icin hirsinizi burada çıkarmaya calismayin.

Evlilik ile iliski baslangicindaki belirsizligi bir tutmaniz zeka seviyenizi gosterdigi icin soyleyebilecegim herhangi bir seyi anlayacağınızı sanmiyorum.

Ama hak veriyorum size, boynuzlar agirlik yapiyordur.

Ya sizi ciddiye alıp burada yorum yazıyoruz millete ahkam keseeceğinize önce bu aşk hayatınızı bir yoluna koymaya ne dersiniz
Bungalov prensesi

Sizce böyle Bi insanla ben değil başkası da olsa yapabilir miydi ?

Başka kadınlar ile takılmasını sorun etmese yapabilir.
Ayrıca daha tanımadığın uzaktan görüştüğünüz biri ile neden ilişki yaşıyorsuz anlayamadım? Ha benim için sorun yok diyorsan kabul ama adam zaten kendini açık etmiş siz görmek istemişsiniz. Böyle kız ekleyen adamla olmaz. Böyleleri ile bir evlilik yada ilişkinin yürümesi için kadının ya aşırı saf olmak pasif bir olması lazım ya değerleri düşük biri yada çaresiz biri olması gerekir bu zamanda.

Sizinle buluşuyor cinsel olarak bir şeyler yaşıyor ama sevgili değil misiniz anlamadım? Sanki sevgili gibi değil de fb gibisiniz. Eğer sevgiliyseniz sizi aldatmış daha böyle biriyle gelecek olur mu diye ne diye soruyorsunuz “aa evet aldatmış ama seviyor ilerde mutlu olursunuz.” dememizi mi bekliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…