Bu adamla bi gelecek ne kadar sevsem de olmaz degil mi?

Öyle güzel yorum ki teşekkür ederim. Gerçekten sadece dertleşmek vb.. icin soru sordum insanlar birbirini yumruklamak ne kadar çok seviyor. Tekrar sagolun

daha yeni hastalık testi yaptırdım negatif çıktı
Bunu durumuna ekle burda kalmasın görmeyenler olabilir
belli bir seviyenin üstünde insanlarla görüşüyorum diye diye dilimde tüy bitmişti.
Gene efsane bir tezle gelmişsin belli bir seviyenin üstünde insanlarla görüsünce hastalık bulaşmıyormuymuş

insanları yargılamamaniz çok güzel ama.
Yq evet aramızda enerji var vefa dostluk sevgi var sanmıştım. O an başkalarıyla yakıştığını gördüğümde zaten ayrıldım yumruk yemiş gibi oldum. Ben çok seçici bi insanımdır ama bağlanmışım insanız aciziz kendime gelmeye çalışıyorum. İnsanların acımasızca yorum yapması çok bencilce.

Çok biliyorsan herkesle takılmıyacaksın sende gelir burda boy boy konular açarsın hoş konularda ne ki yok başkasıyla seviştim exime yazdım yok erkeklerin yanında video attım ahlak desen var

Teşekkür ederim anlayışlı ve sağlıklı yorumunuz için.

Çok biliyorsan herkesle takılmıyacaksın sende gelir burda boy boy konular açarsın hoş konularda ne ki yok başkasıyla seviştim exime yazdım yok erkeklerin yanında video attım ahlak desen var
Ben herkesle takılmıyorum zaten geldim 26 yaşına bu yaşıma kadar toplasan 3 kisiyle sevgili olmuşumdur. Evli insanlar bile tanıyamıyor aldatiliyorlsr . Ne saçma yorum yapıyorsunuz. Dertleşmek için açtığım bi başlık sadece empati yeteneğinden acizsiniz ,başkalarını ezmeye çalışarak havalı falan olduğunuzu düşünüyorsanız gülüyorum. Ayrıca evet hastalık da bulaşır her haltta bulaşır, sevgili değildik ama öpüştük derseniz yakında zombiler basar hastalıktan ulkeyo. Ne iğrenç mideniz var. Ben en azından sevdim ve sevildim sandim kandırıldım ama kimsenin duygularıyla oynamadım. Varsın benim oynansın ben oynamadım. Hayvan gini çiftleşmek için insanları kullanmam aşık olduğumu sandığım insanla olur sadece.

Sen başkalarına karakter taslıycak konumda mısın sence?? Seni düzgünce kendine getirmeye çalışan bir insana bile dizi dizi hakaretler etmişsin, ülkenin halinden de anlaşılacağı üzere kim ahlak bekçiliği yapıyorsa, en büyük ahlaksız odur. Ne diyim kimi insan da sevilmeye layık değildir işte adam bunu görmüştür. Müstehak sana. Burda yumruk yedim sanıyorsun ya sen çoktan nakavt olmuşsun bebeğim

Ahahahha aldatan bi insanı Bike savunmaya geçtiniz ya bravo umarım bi gün size de öpüştük ama sevgili degilizki derler. Ozaman yapılan davranışın ne kadar karakteriszce olduğunu siz yumruk yemiş gibi anlarsınız. Sizin gibi mahalle karısı üslubuyla konuşan insanlar ve bu şekilde yaşam tarzı olan insanlar benim konuma yorum yapmassa çok sevinirim. Sadece ne kötü kalpli insanlar var bi de bunu savunuyorsunuz diye iğreniyorum sizden .

Kesinlikle ben de yapamam . Zaten çok yanlış bi zihniyet bence. Çarpık ilişkiler insan duygusu olmadığı biriyle yaşamamalı çünkü ilerisi aci getiriyo.

Sizi yargılamak haddime değil ben sadece kendi fikrimi söyledim. Sagolun yorumunuz için yine de evet ben bile isteye aldatıldım karşıdaki kişi bencildi.

Karşılıklı deli gibi aşık olduğumuzu söylüyorduk ya kardeşim ne saçmalıyorsun. Her sekilde bunu göstermeye çalışıyordu . Kandırıldık işte ne sevişmesi mevismesi

Tam olarak üslubumun neresi rahatsız etti sizi?? Konuyu saptırmazsanız sevinirim nerde aldatan bir insanı savunmuşum ahahaha. Baya baya oy toplamaya çalışıyosunuz şu an algı yönetimi yaparak. Sizin konuşma tarzınız da bana birini hatırlatıyor ama o bir erkek Umarım azalarak bitersiniz.

Sizi yargılamak haddime değil ben sadece kendi fikrimi söyledim. Sagolun yorumunuz için yine de evet ben bile isteye aldatıldım karşıdaki kişi bencildi.
E bir sayfa once ne karaktersizligimi biraktiniz, ne ahlaksizligimi ne namussuzlugumu. Arada temassizlik mi yapiyor? Yoksa yargilamayan haliniz bu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…