- 1 Mayıs 2020
- 470
- 782
- 103
Erkege seks de dagları deler. Sız bunları deger vermek dıye yorumlamıssınız ama onun ıcın 7 saat sonrası ulasacagı heyecanmıssınız.Valla 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu. Ankara gibi büyük bi yerdeydi. İstese gelmez başka kızlarla da yatardı. Ama demekki bi şeyler hissetti ama karaktersiz olduğu için doyuramakdik
Valla 7 saat yol gelip 7 saatte geri gidiyordu. Ankara gibi büyük bi yerdeydi. İstese gelmez başka kızlarla da yatardı. Ama demekki bi şeyler hissetti ama karaktersiz olduğu için doyuramakdik
Adam sizi aldatmış, kovmuş, tehdit etmiş, istemiyorum demiş.Komik bi sayfada tesadüf ederi tanıştık. Kimseye kötü bel altı yorum yapmadığı için hoşuma gitti. 2 aydır konuştuk 5 saatlik yola geldi gitti yanıma. Ama ilk tanıştığımız 1 ay kadar hiç bel altı konuşmadı hatta gay falan mı diye düşünmüştüm. 1 ay sonunda bana geldiğimde bunglova gidelim mi sizin orada beraber kalır yemek yaparız falan dedi. Daha yuzyuze hiç görüşmeden olmaz dedim. Tamam dedi sonra gideriz dedi. Sizce böyle biriyle düzgün bi ilişki yaşanır miydi? Buluşma olduktan sonra da telefonda geçmişine baktım yanımdan gittiğinde çok mutlu olduğunu söylüyordu ama flört uygulamaları yüklemiş, para vermiş. İlişkinin 5. Ayında biz her türlü cinselligi doyumu yaşamamıza ragmen yanımdan ayirldiktan 2 gün sonra yine flört uygulaması yüklemiş ve kızı instagramdan tanışıp eklemiş siyah sac sana yakışmış iltifatı etmiş. Yakaladım ayrıldım. Sizce böyle Bi insanla ben değil başkası da olsa yapabilir miydi ? Üzülüyorum ama boylesi daha iyi mi olmuş?
Ay bu sevgilisini kıskandırmak için arabada eğlenmeli video foto gönderen üyeymişAdam sizi aldatmış, kovmuş, tehdit etmiş, istemiyorum demiş.
bunun üzerine siz falancayla filancayla yattım demişsiniz kıskandırmak için.
Bu normal bir ilişki değilmiş zaten biteli de çok olmuş. Aşın artık.
Evet evetAy bu sevgilisini kıskandırmak için arabada eğlenmeli video foto gönderen üyeymiş
Tencere kapak olmuşlar umarım devam ederler ne diyeyim.Evet evet
Öncesinde de adamı kıskandırmak için ali'yle yattım, veli'yle yattım demiş.
Aslında kimse şov yapmıyordu ama konu sahibi gerçekten başka bir kafada ve diğer konuları da var ben o yüzden bu en azından bu konu bazında böyle olduğunu düşünmüyorumAy hanımlar erkekler için birbirinize hakaret etmeseniz mi? Soru sahibine zaten bedava cinsellik bedava cinsellik diye kızılcık şerbo pembe gibi yüklenmiş birisi, soru sahibi de az değil diğerine vay öpüşürsün nasıl sevgili olmazsın diyor. Erkekler birbirinin her b.kuna sırt sıvazlıyor siz en kaliteli benim şovu için birbirinize yükleniyorsunuz.
Cevaba gelince niyeti cinsellikmiş yol gelmesi bilmem ne bunlara düşmeyin seks için kalkıp Tayland’a Ukrayna’ya giden cins bunlar, kendinizle kıyaslamayın.
Şuan hayatında başkası var . Diyorum aynılarını ona da yapar ozaman yani?
Tabii ki deee. Aşkım, sevgilim bitanem diyorduk birbirimize . Her sabah günaydın mesajı yani . Seni seviyorum özledim gelicem diyordu. Takilmalik bi iliski değildi yani o da bana o mesajı vermedi . Ama yaptikalri ortada .
Eskorta gidecek çaptaki adamı da anlarız yani.o kadar da değil.bu konuya özel konuşmuyorum, burada her sıkı sıkıya sevgili ilişkisi yaşamayan kişiler çok ağır ve saygısızca ithamlara maruz kalıyor.bana da neler neler dediler.gecen hpv testim negatif çıktı.belli bir seviyenin üzerinde insanlar diye diye dilimde tüy bitmişti.20 senelik evli kadınlar hastalıklarla uğraşıyor.güya sağlam ilişki.her ciddi olmayan ilişki rezil ilişki değil.bir dostluk, bir samimiyet, bir vefa oluyor.Yol gitmek de ne var ki?
Sizle yattı diye seviyor demek değil
Erkekler eskorta dünya para ödüyor 15 dk için
O kadar anlam yüklemeyin
Ben sizi anlıyorum bağlanmışsınız ama olmaz bu işten
Bana da yapmışlardı...her cinsellik yaşanan ilişki eskort muadili mi yani?daha doğrusu sevgili olunmayan her ilişki rezil ilişkiler mi?.Bir arkadaşlık, yakınlık, vefa oluyor.enerjiniz tutuyor.daha yeni hastalık testi yaptırdım negatif çıktı.belli bir seviyenin üstünde insanlarla görüşüyorum diye diye dilimde tüy bitmişti.eskorta kadar düşen adamı da kadın zekasıyla çok rahat anlarız yani.Aslında kimse şov yapmıyordu ama konu sahibi gerçekten başka bir kafada ve diğer konuları da var ben o yüzden bu en azından bu konu bazında böyle olduğunu düşünmüyorum
Yani olayda cinsellik olsa olmasa bile adamla geleceği olmadığını anlatmaya çalışıyordu insanlar birkaç yorum hariç tutuyorum
Ve kadınlar her zaman birbirini aşağılıyor bu durum fark etmeksizin yaşanan bir şey
Ya benim de böyle çok ilişkim oldu ama hastalığın nereden geleceğini anlamıyorsun maalesef eskorta gitmese bile çok partnerli ise bir kere korunmsz vs bulaşabilir bilemezsinBana da yapmışlardı...her cinsellik yaşanan ilişki eskort muadili mi yani?daha doğrusu sevgili olunmayan her ilişki rezil ilişkiler mi?.Bir arkadaşlık, yakınlık, vefa oluyor.enerjiniz tutuyor.daha yeni hastalık testi yaptırdım negatif çıktı.belli bir seviyenin üstünde insanlarla görüşüyorum diye diye dilimde tüy bitmişti.eskorta kadar düşen adamı da kadın zekasıyla çok rahat anlarız yani.
insanları yargılamamaniz çok güzel ama.Ya benim de böyle çok ilişkim oldu ama hastalığın nereden geleceğini anlamıyorsun maalesef eskorta gitmese bile çok partnerli ise bir kere korunmsz vs bulaşabilir bilemezsin
Ayrıca sevgili olup da sevgili gibi yaşamayan bir sürü insan var erkekler artık cinsellik yaşayabilmek için de bunu yapıyor
Bizim ülkenin daha çok ekmeğe ihtiyacı var yargılamamak için
Eğer kendime gelince ben artık böyle şeyler tercih etmiyorum çünkü bir fark ettim yapamıyorum galiba beklentiye giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?