Bu adamla devam edilir mi?

ozgefeee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2021
3.008
9.401
108
36
Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşımın isteği üzerine onun için açıyorum, malesef sevgilim de yok 😂 neyse
3 yıla yakın bir ilişkileri var, sevip sevildiğini düşünüyor arkadaşım, 1. Yıllarında çocuğa eski sevgilisi mesaj atmış instagramdan, çocuğun hesabı herkese açık bizim kızla da resimleri var
Çocuğun işiyle alakalı bir soru sormuş çocuk cevap vermiş, işiyle derken çocuk öğretmen olsun diyelim kendi dersiyle alakalı gibi
Ardından çocuk buna onun işiyle alakalı mesaj atmış şurda ne yapsam diye bidaha konuşmuşlar
Konuşmaların içerği bundan ibaret
Arkadaşım delirip gördüğünde açıklama şu; zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye sonra çocuğa yeminler ettirdi bsy hissetmediğine kıza geri barıştılar
Bu arada birkaç kez de bu kızı geçmiş imstagram aramalarında görüyor
ilişleri 6 ay sürmüş uzaktan, çocuk çok kıskançtı ondan ayrıldık demiş, Şimdi konu şu ki bu kızımız buna takmış durumda,
Çocuk 39 arkadaşım 34 yaşında bu arada
Dahası çocuk 39 yaşında ve babasının borçlarını ödemeye yardım etmiş, aile şirketleri var ama düze çıkamadılar, şu aşamada evliliği de arkadaşım mantıklı bulmasa da çocuk arada bir yokluyor
Ne zaman tanışcam ailenle vs diye o
Sevgisinden eminmiş ancak bu durumu takıntı yapmaya değer miymiş?
ben bu kadar takıyorsan ayrıl dedim ama farklı görüşlere de ihtiyacı varmış, teşekkürler

zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye
Eski sevgili instagram dan is ile ilgili birşeyler sormaz...
Yemlemis resmen.Aklına düsürmek istemis hatırlatmak istemis kendisini.
1.senede olmus bu olay yalnız hala takıyorsa arkadasiniz duruma neden devam ettirdi?
+39 yasında ki "cocuk " ne istedigini biliyordur.
Soru şu; arkadasiniz biliyor mu ne istedigini?

3 yıllık ilişki bu mevzu 1.yılda olmuş 2 yıldır arkadaşınız bu takıntıyla mı ilişkiye devam etmiş doğru mu anladım?

Yetişkin insanlarda iş için vs arada mesajlaşmak çok absürd gelmedi bana.
Yani konuya göre değişir tabi. Basit Google araması ile bulunacak şey soruluyorsa sorun edilebilir ama spesifik bir şeyse ve sık değilse sorun yok.

Çocuk derken 😂

Arkadaşınız 2 yıldır konuşmayı aşamadiysa neden devam etmiş ilişkiye?

Yetişkin insanlarda iş için vs arada mesajlaşmak çok absürd gelmedi bana.
Yani konuya göre değişir tabi. Basit Google araması ile bulunacak şey soruluyorsa sorun edilebilir ama spesifik bir şeyse ve sık değilse sorun yok.
Googledan bulunanilcek şeyler aslında bana kalınırsa ama işte içlerini anca kendileri bilirler

Merhaba arkadaşlar konuyu arkadaşımın isteği üzerine onun için açıyorum, malesef sevgilim de yok 😂 neyse
3 yıla yakın bir ilişkileri var, sevip sevildiğini düşünüyor arkadaşım, 1. Yıllarında çocuğa eski sevgilisi mesaj atmış instagramdan, çocuğun hesabı herkese açık bizim kızla da resimleri var
Çocuğun işiyle alakalı bir soru sormuş çocuk cevap vermiş, işiyle derken çocuk öğretmen olsun diyelim kendi dersiyle alakalı gibi
Ardından çocuk buna onun işiyle alakalı mesaj atmış şurda ne yapsam diye bidaha konuşmuşlar
Arkadaşım delirip gördüğünde açıklama şu; zaten sevgilim olduğunu biliyor bir soru sordu cevap verdim , arkadaşım başta ayrıldı konuştu diye sonra çocuğa yeminler ettirdi bsy hissetmediğine kıza geri barıştılar
ilişleri 6 ay sürmüş uzaktan, çocuk çok kıskançtı ondan ayrıldık demiş, Şimdi konu şu ki bu kızımız buna takmış durumda,
Dahası çocuk 39 yaşında ve babasının borçlarını ödemeye yardım etmiş, aile şirketleri var ama düze çıkamadılar, şu aşamada evliliği de arkadaşım mantıklı bulmasa da çocuk arada bir yokluyor
ben bu kadar takıyorsan ayrıl dedim ama farklı görüşlere de ihtiyacı varmış, teşekkürler
Başka kimse kalmamışta eski sevgili mi kalmış soru soracak bana pek masum gelmedi... maddi olarak hazır değilse arkadaşın evlilik düşünmesin bence... Bende nişanlandım maddi nedenlerden terk edildim...

Eğer iki tarafında sorduğu sorular , mutlaka o kişilere sorulması gereken sorular değil ve özellikle internetten falan öğrenilebilen bir şeyse , iki tarafta birbirini yemlemiş bana göre, zaten bunun böyle olduğu arkadaşınızın sevgilisinin , eski sevgilisini takip etmesinden ve profiline gizli gizli bakmasında da belli, koskoca neredeyse 40 yaşındaki olgun bir insanın yapacağı işler değil, üstelik anladığım kadarı ile evlililik yolunda ve evlilik hayatına girdiğinde arkadaşınızın maddi manevi fedakarlıklar da yapması gerekecek. Daha şimdiden eski sevgili peşine düşen insan için öyle fedakarlıklara girilmesini mantıklı bulmadım ben pek.

Çocuk kelimesini kızlar arasında muhabbette falan daha küçük yaşta da arkadaşlarım olduğu için alışkanlıktan yazdım
Tamam değiştiriyorum adam

Şüphe duyduğun, güvenmediğin adamla evlenilmez. Bahsettiğiniz yaş gurubu için her ikisinin davranışları da bence çocukça ama bu gerçeği değiştirmiyor, adama güveni yok o halde evlilik olmaz

Şüphe duyduğun, güvenmediğin adamla evlenilmez. Bahsettiğiniz yaş gurubu için her ikisinin davranışları da bence çocukça ama bu gerçeği değiştirmiyor, adama güveni yok o halde evlilik olmaz
Bende öyle düşünüyorum
Sağolun yorumlar için, mesele biriyle konuşmak değil aslında güven vermemek, bu kadar takıntı yaptıktan sonra gerek yok bence de
Yine de farklı görüşler de almak istedi
Adam maddi olarak da şuan baya zorda bunu başlarda hiç dert etmemiş, sevgilisi zorda olmasına rağmen marka takıntısından vs vazgeçmeyince bizimki karşısında sorumluluk sahibi bi adam olmadığını düşünmüş

Back
X