Bu adamla evlenilir mi ?

sadece para çin değildir elbette çocuk yakışıklı aynı zamanda
bi insanin tipine alismak 3 saat surermis..huyu kotu olduktan sonra gercekten omur gecmez. o yakisikli sana seytan gibi gorunur. ben sunu dusunuyorumki..ne kadar kendimizden taviz verirsek baskalari icin, bu esimiz icin bile olsa..eninde sonunda patlak veriyor. 3 yil icinde olmazda 5 yil icinde olur.

Arkasına bakmadan kaçsın arkadaşın;zira karşısında yontulmamış ve bu saatten sonra da yontulamayacak bi odun duruyor...

adam bana itici geldi koca olmaz bundan ama para her pisliği kapatiyor

Arkadaşınız kararını vermiş
Siz gidip te ben kk ya da sordum bak herkes yanlış diyor mu diyeceksiniz? O da vaz mı geçecek?
Anlamadım ki bu konu niye açılmış?
Arkadaşın sana da fikir falan sormamış.zaten

Asla yürümez gorgusuzun teki. Parasi mali milku olmus anlayışı insanligi olmadiktan sonra neye yarar

Erkek Doğası Gereği zayıftır bu da kadının bir Sınavdır kadın kendine bağlarsa erkek gözü dışarda kalmaz Demiş
Hah. halt etmis. Aldatma kisilik bozuklugudur. Aldatma potansiyeli olan adami urganla baglasan yine aldatir. Tecrubeyle sabit...
Bu arada zayif olmayan erkekler de var... Karakterim zayif demiyor da...

Arkadasina soyle evlenmis olmak icin evlenecekse boyle karakter yoksunu biriyle hic evlenmesin daha iyi. Evde de kalmaz merak etmesin. Bu adamla evlenirse dokecegi gozyaslarini dusunmek bile istemiyorum.

turşu domates de koyalım mı diyesim geldi?
bu nasıl bir hitap ya? neyin siparişini veriyor bu azman?
bir yaşıma daha girdim adam genelevde parayla bir kadınla birlikte olmakla aynı şey mi sanıyor acaba evliliği?
"al şu paran! bu da isteklerim! hadi yap!" yakmasın kendini lütfen arkadaşın.. yatakta mutfakta ve hizmette paralı işçi arıyor beyzade!!
Allahım çoluğumuzu çocuğumuzu iyi insanlarla karşılaştır

Arkadasina soyle evlenmis olmak icin evlenecekse boyle karakter yoksunu biriyle hic evlenmesin daha iyi. Evde de kalmaz merak etmesin. Bu adamla evlenirse dokecegi gozyaslarini dusunmek bile istemiyorum.
zengin ve yakışıklı hayalimdeki gibi ayrılamıyorum dedi

amin canım

Az yesinde uşak tutsun kendine bu ne yaa bence hiç evlenmesin arkadaşın herşey mal mülk değil maneviyat ta onemli en azından benim için öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…