- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
üzülerek söylediklerine katılıyorum. bir ablam bu meseleler için ''dayak yemeyen kadın mı var sanki önemli olan para rahatlık kadın için '' demişti. aslında bu tür erkekleri de biz kadınlar yaratıyoruz farkında olmadanArkadaşınız ve onun eş adayını tanımlamak için seçtiğiniz kelimelerden anlıyorum ki alan memnun satan memnun, biri kendince varlıklı ve evine köle alıyor, öteki de gencim güzelim neden kendim kazanayım parası olan adama varır kotarırım diyor. Alan memnun satan memnun yani. Her birey faklı işte kimi mal olmaktan hoşlanır kimi insanca muameleden. Kaldı ki memelekettin erkek mentalitesinde yetişmiş bir adam var ortada, çoğunluğun kocası aynen bu adam gibi.
Bu kız aldatılır, ezerler hor görülür ama evi arabası arsası var diye çeker. Dayak da yer hatta. Belki sapkın istekleri bile olur. Adam hiç değilse baştan kendini anlatmış dürüstçe, onu yapmayan da vardır Alım satım sözleşmesi yapılmış, ilk gece kanı da geldi mi tamamdır.
Yadırgamıyorum, tercih meselesi, ben olsam kabul etmez cevabını da iyi verirdim ama bu şartlar altında evet demeyi düşünecek insan sayısı az değildir
özünde iyi biridir çok iyilğini gördüm arkadas olarakBoşverin evlensin görsün, başını taşa vuracak olan o sonuçta, siz ya da bir başkası değil. Ben olsam böyle bir zavallı ile arkadaşlık da yapmam. Kendime yakıştırmam yani böyle iğrenç zihniyetteki insanları, kadın erkek farketmez. Siz nasıl yakıştırıyorsunuz?
Hmmmdoğulu evet ama doğuda yasamıyor
regl ve hamilelik özel durumlar keyfi yaparsa dışarı giderim demişValla o kadar varlıklı ise bir kadın tutar çok sevdiği nişanlısına..Her gün ev mis gibi temizlenir, ütüsü yapılır, taze taze yemeği, keki, böreği pişer.. Cinsellikte hayır cevabı alırsa dışarı mı gidermiş paşam bu kız hamile kalacak, gün gelecek hasta olacak zaruri bir sürü durum var böyle kof adamı nereden bulmuş
Diyelim ki hepsini kabul etti emek emek okuduğu okulu mezuniyeti ve mesleğini nasıl feda edecek. Değer mi böyle bir adam için.
regl ve hamilelik özel durumlar keyfi yaparsa dışarı giderim demiş
erkeklerin çoğu da böyle değil mi zaten
Ne cirkin konusmalar bunlar aslinda en basinda kendini gostermis adam. Eger evlenirse bile bile lades olur..regl hamilelik vs bunlar için özel durumlar demiş. keyfi olursa aldatmaya sebep demiş.
Yazdığım şey yanlış anlaşılmasın diye kendi durumumuda özellikle belirttim :) gerçekten bazı hemcinslerimiz 30 u geçtim karşıma evlenecek biri çıktı evleneyim şeklinde düşünebiliyor diye.Yoksa benim için evleneceğim adamın olmazsa olmaz özellikleri var en önemliside karakter.Arkadaşıma gelince açık açık adamın sorunlarını söyledim (karakteriyle ilgili olanları) bu adamla evlenirsen şöyle şöyle şeyler yaşayabilirsin dedim, uygun olmadığını söyledim,kendisi bir süre düşündü(ilişkinin başında yaşanan çok ciddi olaylar vardı),kesinlikle olmaz dedi sonrasında ne olursa olsun kabul ediyorum dedi :) Şu an çok mutluyum diyor,halinden memnun görünüyor ama evlenince yaşayacağı şeyleri düşünmüyor.Ben arkadaş olarak uyarımı yaptım sonrası ona kalmış dedim hayırlı olsun dedim ve çekildim. Sonuçta hayat onun,ben üstüme düşeni yaptım,kendiside 34 yaşında küçük olsa biraz daha üsteleyebilirim hani mantıklı düşünemiyor diye.Ama bundan sonra çok ısrarcı olmakta yanlış anlaşılabilir.Yaşayacak olan o dedim.Sizin arkadaşınızda 31 yaşındaymış bence uyarınızı yaptıysanız çokta ısrarcı olmayın,çünkü farklı düşünebilir,bırakın kendisi yaşasın ve görsün.Kimbilir belkide gerçekten mutlu olur :)önemli olan doğru kişiyi bulabilmek hem 35 te bekar olmakta kötü bşy değil ki artık 35 geç bir yaş sayılmaz :))
sizin arkadasın durumu daha vahimmiş. yine de konuşup engel olmaya çalışın bence gercekten mutsuz olacaksa benim arkadasım 31 yasında evleneceği kişi ile de aynı gun aynı tarihte doğmuşlar yani burçları vs herseyi aynı belki de ondan çektiler.
dayak yiyosan rahatligi nerde bunun?üzülerek söylediklerine katılıyorum. bir ablam bu meseleler için ''dayak yemeyen kadın mı var sanki önemli olan para rahatlık kadın için '' demişti. aslında bu tür erkekleri de biz kadınlar yaratıyoruz farkında olmadan
Galiba genelden bahsetti genel olarak aradığımı bulamazsam anlamındaYorgun olamaz, keyifsiz olamaz, kendini iyi hissetmediği bir gün hayır derse koşa koşa başkasına mı gidecek ne güzel dünya yahu
ben mutlu olabileceğine inanıyorum çünkü para onun için önemli bir kriterYazdığım şey yanlış anlaşılmasın diye kendi durumumuda özellikle belirttim :) gerçekten bazı hemcinslerimiz 30 u geçtim karşıma evlenecek biri çıktı evleneyim şeklinde düşünebiliyor diye.Yoksa benim için evleneceğim adamın olmazsa olmaz özellikleri var en önemliside karakter.Arkadaşıma gelince açık açık adamın sorunlarını söyledim (karakteriyle ilgili olanları) bu adamla evlenirsen şöyle şöyle şeyler yaşayabilirsin dedim, uygun olmadığını söyledim,kendisi bir süre düşündü(ilişkinin başında yaşanan çok ciddi olaylar vardı),kesinlikle olmaz dedi sonrasında ne olursa olsun kabul ediyorum dedi :) Şu an çok mutluyum diyor,halinden memnun görünüyor ama evlenince yaşayacağı şeyleri düşünmüyor.Ben arkadaş olarak uyarımı yaptım sonrası ona kalmış dedim hayırlı olsun dedim ve çekildim. Sonuçta hayat onun,ben üstüme düşeni yaptım,kendiside 34 yaşında küçük olsa biraz daha üsteleyebilirim hani mantıklı düşünemiyor diye.Ama bundan sonra çok ısrarcı olmakta yanlış anlaşılabilir.Yaşayacak olan o dedim.Sizin arkadaşınızda 31 yaşındaymış bence uyarınızı yaptıysanız çokta ısrarcı olmayın,çünkü farklı düşünebilir,bırakın kendisi yaşasın ve görsün.Kimbilir belkide gerçekten mutlu olur :)
sadece para çin değildir elbette çocuk yakışıklı aynı zamandadayak yiyosan rahatligi nerde bunun?
konu sahibi, soyle arkadasina arkasina bakmadan kacsin..parasiz olmuyo kabul..lakin su yazdiklarini okuyunca cok trajikomik geldi. ne demek ben sex istedigimde beni reddetme disari yoneltirsin. adam simdiden aldatma potansiyelinin oldugunun sinyallerini veriyor. yani bu adamla evlenmekte neden israrci arkadasin? sade parasi icinse yazik eder..arabayi evi arsayi koynuna alip yatamayacagina gore...
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Oo adam hem zengin hem yakışıklı, arkadaşınız birkaç seneye beni aldatıyor ama bana villa aldı , affettim tarzı konuları açar burda. Allah akıl fikir versin, ama bile bile lades diyor gerçisadece para çin değildir elbette çocuk yakışıklı aynı zamanda
Ohooo o zaman düşünmeye konuşmaya bile gerek yokki :) hem mutsuzda olsa onun tercihi boşverinben mutlu olabileceğine inanıyorum çünkü para onun için önemli bir kriter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?