Bu adamla evlenilir mi ?

üzülerek söylediklerine katılıyorum. bir ablam bu meseleler için ''dayak yemeyen kadın mı var sanki önemli olan para rahatlık kadın için '' demişti. aslında bu tür erkekleri de biz kadınlar yaratıyoruz farkında olmadan

özünde iyi biridir çok iyilğini gördüm arkadas olarak

regl ve hamilelik özel durumlar keyfi yaparsa dışarı giderim demiş

Süzme kıro... O kadar çok parası varsa uşak tutsun kendine kimsenin başını yakmasin.. Arkadasinda resti çekip oldu canım başka derdin diyemediyse şimdiden geçmiş olsun.. Tamam her erkeğin hayallerindeki kadın bu modelde en azından sadece hayal bu baya baya pazarligini bastan yapmış evlendikten sora sürekli ben senle bastan acik acik konuştum diyecek.. Arkadaşın değişir diye umuyorsa boşuna umitlenmesin balık bastan kokar...

erkeklerin çoğu da böyle değil mi zaten

Yanılıyorsun, Burdaki problem Arkadaşınızın menfaat çıkarları doğrultusunda evlilik kararı almış olması.
Görsellik Evet önemlidir Ama ilk bakışta..
Paranın karakter ve kişilik karşısında hiç bir güç ve hükmü yoktur.
Arkadaşınız paranın ve koluna taktığı yakışıklı kocanın vermiş olduğu yüksek egoyla mutsuzluktan gebericek.

Yazdığım şey yanlış anlaşılmasın diye kendi durumumuda özellikle belirttim :) gerçekten bazı hemcinslerimiz 30 u geçtim karşıma evlenecek biri çıktı evleneyim şeklinde düşünebiliyor diye.Yoksa benim için evleneceğim adamın olmazsa olmaz özellikleri var en önemliside karakter.Arkadaşıma gelince açık açık adamın sorunlarını söyledim (karakteriyle ilgili olanları) bu adamla evlenirsen şöyle şöyle şeyler yaşayabilirsin dedim, uygun olmadığını söyledim,kendisi bir süre düşündü(ilişkinin başında yaşanan çok ciddi olaylar vardı),kesinlikle olmaz dedi sonrasında ne olursa olsun kabul ediyorum dedi :) Şu an çok mutluyum diyor,halinden memnun görünüyor ama evlenince yaşayacağı şeyleri düşünmüyor.Ben arkadaş olarak uyarımı yaptım sonrası ona kalmış dedim hayırlı olsun dedim ve çekildim. Sonuçta hayat onun,ben üstüme düşeni yaptım,kendiside 34 yaşında küçük olsa biraz daha üsteleyebilirim hani mantıklı düşünemiyor diye.Ama bundan sonra çok ısrarcı olmakta yanlış anlaşılabilir.Yaşayacak olan o dedim.Sizin arkadaşınızda 31 yaşındaymış bence uyarınızı yaptıysanız çokta ısrarcı olmayın,çünkü farklı düşünebilir,bırakın kendisi yaşasın ve görsün.Kimbilir belkide gerçekten mutlu olur :)

dayak yiyosan rahatligi nerde bunun?

konu sahibi, soyle arkadasina arkasina bakmadan kacsin..parasiz olmuyo kabul..lakin su yazdiklarini okuyunca cok trajikomik geldi. ne demek ben sex istedigimde beni reddetme disari yoneltirsin. adam simdiden aldatma potansiyelinin oldugunun sinyallerini veriyor. yani bu adamla evlenmekte neden israrci arkadasin? sade parasi icinse yazik eder..arabayi evi arsayi koynuna alip yatamayacagina gore...

önemli olan bizim ne diyeceğimiz degil.arkadasiniz ne diyor siz ondan haber verin.sonucta evlilik karari alacak kadar büyük cocuk degil arkadasiniz.hosuna gidiyor muymus nisanlisinin bu davranislari?

Yürümez.
Kendine eş mi hizmetçi mi seçiyor bu adam?
Kadının hiç söz hakkının olmadığı bir evlilik istiyor adam, 7/24 hizmete amade olan biriyle...
Kadının düşüncelerinin duygularının önemli olmadığı yine kazma bir vakayla karşı karşıyayız.
Huzurun mutluluğun olmadığı yerde paranın da önemi olmaz ki? Kaldı ki ne kadar ihya edebilir? Ve de kadına hizmetçi gözüyle bakan biri, kadının düşüncelerini önemsemeyen değer vermeyen biri ihya da edemez ayrıca... Bunlar sadece laf...
Her şeye para gözüyle bakan birinden de hayır gelmez ayrıca.

ben mutlu olabileceğine inanıyorum çünkü para onun için önemli bir kriter

sadece para çin değildir elbette çocuk yakışıklı aynı zamanda

Kadını satın aldığını düşünen bir zihniyet.. beni sen elde tutmalısın kısmında olacak felaketleri haber vermiş adeta... Boynuzları takip karısını suçlu görecek(zannimca)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…