Bu adamla evlenilir mi ?

Adam zengin ve yakisikli.
Kadin ögretmen. Düzenli disiplinli. Cocuk egitimin de bilgili. Itaatkar olma potansiyeli yüksek.

Her iki taraf da iyi hesap etmis. Bravo.

İşte bu yoruma gülünür. özellikle İtaatkar olma potansiyeli yüksek kısmında kahkaha attım siz çok yaşayın

Yürür. Böyle erkek arayan kizlar taniyorum. Ben evde oluyum calismayim kocamin gönlünü hos tutayim sadece diyen. Arkadasinizda o kapasitede biriyse neden yürümesin.

Kiz da anlasma yapsin o halde hamileyken iliski yasaklanirsa ve sonrasinda lohusalikta baska kadinlara gitmek yok diye. Hersey absurd sekilde konusulmus, bunuda eklesinler.

Bence bunlar zaten çoğu erkeğin isteği ama dile çok getirmiyorlar belkide, bu adam zengin olduğu için kendini bir şey sanıyor , çok özgüveni var o yüzden böyle çat çat söylemiş. Ama zorlanır arkadaşınız, bu maddelerden dolayı değilde, kendini bu kadar bir şey sanan, şımarık bir adamla.

Çevrenizdeki herkes bir değişik. kuzeniniz anne babası olmayan Maaşlı biriyle evlenip niye bana bilezik takmadilar herkesin kolunda var bende niye yok diye dertlenir. Yakın arkadaşınız çok parası var ve adam yakışıklı olduğu için evlenmeye kalkar. Şaşkınlık icerisinde bir sonraki konuyu bekliyorum.

Ee yuh. . Daha evlenmeden benim gözüm dışarı kayar diyorsa.. adam kendine bi hizmetçi bide .. tutsun daha kolay.. kimsenin hayatını mahvetmesin gerizekalı. .

Bende ev hanımıyım ama çalışan bir bayan olsam hayat müşterek.. o zaman gitsin çalışmayan bi kızla evlensin..

Arkadaşına burayı okut. Ne zenginlik ne yakışıklılık huzur olmayınca boş.. bide ilerde off dese ben sana söylemiştim diyecek..

Yürür
Adamın ne kadar bedel ödeyeceğine bağlı olarak

Ama yürüyen ne olur? Sevgi dolu bir EVLİLİK mi? Tabi ki hayır.

Sadece bir ÇIKAR ilişkisi yürür.

Detaylı bakarsak da;
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun demiş. Burada söylemek istediği "benden yardım bekleme" demek aslında. Ama arkadaşınız yardımcı tutabilir, bu işler için destek alabilir. Adam açısından bakınca da ev temiz, yemekler sıcak olur. Sorun olmaz. Ama bazı adamlar var, eşinin elinden başkasından yemek yememekte inat ediyorlar. O zaman sorun olabilir.

- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zaman beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım beni elinde sen tutacaksın. Bence burada adamın demek istediği "gereksiz kapris yapıp cinselliği bana koz olarak kullanma". Bu lafa aslında katılıyorum. Seven çiftler zaten birbirini arzular bana göre. Sorun olmaz.

- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zaman iyi hürmet edeceksin. Eğer arkadaşınız da kalabalık misafir seviyorsa ve bu ilişki karşılıklı ise neden olmasın. Yani benim de eşim benim akrabalarım geldiğinde güleryüz gösteriyorsa, atıyorum bir hastane işi olunca annemi hastaneye götürüyorsa, akrabamın bir işi düşünce yardımcı oluyorsa bence güzel bir ortam olur. Sorun olmaz.

- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın. Evlenirken kendi soyadımı da alan biri olarak aslında antipatik geliyor ama sonradan 2 soyadı çok zorluk çektim. Şimdi yeniden evlensem ASLA kullanmam kendi soyadımı, direkt eşiminkini alırım.

O yüzden "yürür mü" sorusuna sadece bu faktörleri değil de arka planını düşünerek cevap vermek lazım. Yürüyebilir de yürümez de.

Yemek+yol+ssk sıda varmı? Bu nedir ya sanki kendine hizmetçi arıyor. Arkadaşında adam zengin diye böyle istekleri olan biri ile evleniyorsa söylenecek bir şey yok

Asla o ne ya adam imzasız evlilik anlaşması yapmış. Ne demek ben isteyince cinsellik yaşancak yoksa dışarı yönelirim oldu ya belki arkadaşın o adamdan daha çok isticek adam istemicek o zaman arkadaşında yönelsin dışarı. Ay çok saçma çok itici bence arkadaşın bi kendine gelsin parayla saadet olmaz.

Erkek egemen Türk toplumunun, erkeklere verdiği yersiz egoya, içi boş özgüvene ve asla haketmediği haklara doğuştan sahip olduğu düşüncesine sahip bir barzo duruyor karşısında..

Evlenmek bi yana 'bi tanıdık' bile olamaz bu adam! benim için..

Şu zihniyete fıttırıyorum yaa, yok boyle bişey !!!! Sanırsın adam sadrazamın sol... kolu.

Minik bir eklemeyle +1
Beni elinde sen tutacaksın yoksa dışarı giderim diyerek hem tüm sorumluluğu kadına yüklüyor hem de aldatmanın yolunu şimdiden yapıyor. Aldatırmı aldatmaz mı bilemeyiz ama yaparsa sorun zaten sende diyeceği kesin.

listemi yapmış?????

Arkadaşınız öğretmen ve sadece zengin ve yakışıklı diye bu adamla evlenecek öylemi????
Evlensin.
Bu şekilde hayat arkadaşı seçen bir insan bunları duymayı hak ediyor demktir. Kimse kusura bakmasın.

bunları söyleyen adam daha neler yapar,benden söylemesi.

Kadin okumuş öğretmen olmuş.
Kiminle evlenilip evlenilmeyecegini kendi bilir. Bizim bunun muhasebesini yapmamiz zaten cok saçma.
Hayat onun tercih onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…