- 30 Mart 2013
- 2.848
- 15.209
- 208
- 32
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Adam zengin ve yakisikli.
Kadin ögretmen. Düzenli disiplinli. Cocuk egitimin de bilgili. Itaatkar olma potansiyeli yüksek.
Her iki taraf da iyi hesap etmis. Bravo.
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zamsn iyi hürmet edeceksin
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
Yemek+yol+ssk sıda varmı? Bu nedir ya sanki kendine hizmetçi arıyor. Arkadaşında adam zengin diye böyle istekleri olan biri ile evleniyorsa söylenecek bir şey yokEn yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zamsn beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım brni elinde sen tutacaksın
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın
Bende saten varlıkta çok bunları da yaparsan seni bas tacı Yaparım yasadın sen Demiş. Bu adamla sizce Yürür mi ?
En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
Hayır!!! Bende çalışıyorum zaten, bizim farklı sorunlarımız vardı.. Ama karşındaki insanda karakter, adamlık yoksa şayet, zenginlik ve yakışıklılık hiç bir anlam ifade etmiyor!!!zengin olduğu için eziyor mmuydu*
Minik bir eklemeyle +1Yürür
Adamın ne kadar bedel ödeyeceğine bağlı olarak
Ama yürüyen ne olur? Sevgi dolu bir EVLİLİK mi? Tabi ki hayır.
Sadece bir ÇIKAR ilişkisi yürür.
Detaylı bakarsak da;
- her gün evde hazır yemek pişsin isterim asla ev işlerine yardım etmem bunlar senin Görevin eksiksiz olsun demiş. Burada söylemek istediği "benden yardım bekleme" demek aslında. Ama arkadaşınız yardımcı tutabilir, bu işler için destek alabilir. Adam açısından bakınca da ev temiz, yemekler sıcak olur. Sorun olmaz. Ama bazı adamlar var, eşinin elinden başkasından yemek yememekte inat ediyorlar. O zaman sorun olabilir.
- ben cinsellik istediğimde asla olmaz gibi Şeyler söyleme o zaman beni dışarı yöneltmiş olursun sen kadınsın sonuçta ben doğam Gereği daha zayıfım beni elinde sen tutacaksın. Bence burada adamın demek istediği "gereksiz kapris yapıp cinselliği bana koz olarak kullanma". Bu lafa aslında katılıyorum. Seven çiftler zaten birbirini arzular bana göre. Sorun olmaz.
- benim ailem kalabalık misafiri severim onlara her zaman iyi hürmet edeceksin. Eğer arkadaşınız da kalabalık misafir seviyorsa ve bu ilişki karşılıklı ise neden olmasın. Yani benim de eşim benim akrabalarım geldiğinde güleryüz gösteriyorsa, atıyorum bir hastane işi olunca annemi hastaneye götürüyorsa, akrabamın bir işi düşünce yardımcı oluyorsa bence güzel bir ortam olur. Sorun olmaz.
- Facebook ta bile çift soyadı kullanamazsın evlenince sadece benim soyadımı alacaksın. Evlenirken kendi soyadımı da alan biri olarak aslında antipatik geliyor ama sonradan 2 soyadı çok zorluk çektim. Şimdi yeniden evlensem ASLA kullanmam kendi soyadımı, direkt eşiminkini alırım.
O yüzden "yürür mü" sorusuna sadece bu faktörleri değil de arka planını düşünerek cevap vermek lazım. Yürüyebilir de yürümez de.
bunları söyleyen adam daha neler yapar,benden söylemesi.En yakın arkadasım nişanlandı kız Öğretmen nişanlısı ticaret yapıyor durumu bi hayli iyi evi Arabası arsası vs Herşeyi var yaza evlenecekler gel gelelim konuya bu nişanlı kıza baştan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?