aynısı hakkaten ya nasıl sabır ettin onca sene bana bikaç formül söyler misin Allah aşkına çok yoruldum inanınki herşeyi yap ama bi kıymetin yok gibi bilmiyorum ya son bikaç aydır boşanmayı bile düşünmeye başladım
Bu bir süreç çocuk küçük olunca daha zor
Ev işine gelince ben de yapmıyorum çok konuya yazdım rahat bir tipim dün akşamın yemek sofrası bu akşam yemeğine kadar masada durabilir ya da salonda bardaklar
Ama üstünden çıkarıp ortaya attığı pantolonu iki gün sonra nerede diye sorunca kızıyorum hem kirli sepetine atmamış birinci falso hem de iki gün içinde yıkanın kuruyacak
O zaman kızıyorum elin ayağın tutuyor yayılacağına at makinaya diye
Bir de komşular var kadın ev hanımı adam akşam gelip çamaşır asıyor kendi diyor kadın akşama kadar geziyor adam iş yapıyor diye ama ben akşama kadar çalışmışım yine ben asıyorum
Pratik çözümlere gelince
Evdeki ıncık cıncığı ve eşyayı azalt temizlik toplama kolay olur
Salonda iki kanepe 3 sehpa bir tv bir masa 4 sandalye ile oğlanın oyuncak dolabı var toplamak kolay yani
Elde bulaşık yıkamam tek kaşık dahi artık akıtmıyorum da makinanın ön yıkamasını kullanıyorum
Kurutma makinam var kışın çamaşır asmıyorum
Ütü yapmıyorum kırışık giderme ayarında yıkayıp düzgün asıyorum ütülenecekleri giymiyorum 5 yaşındaki oğlum için ilk ütüyü 23 nisan kıyafetinde yaptım bu sene
Haber vermemeye çözümüm yok takmıyorum ben de haber vermiyorum
Bir de biz birlikte çalışıyoruz herkes biliyor nerde olduğunu ben bilmiyorum insan diyorum sekreterine bile haber verir geç geleceği zaman sen bana haber vermiyorsun ama dinlemiyor yani
Akşam 1730 da aradı istanbuldan geliyorum diye sabah 5.30 da geldi oysa 2130 gibi ulaştırdı
Arayıp söylemediği gibi bu süreçte kuzeni ile bulunup diğer kuzenine gitmiş hatta ablasını arayıp onu da çağırmışlar ben bunları diğer ablasından öğrendim
Durumlar aynı takmamayı öğrenmek lazım az kızınca bir süre haber veriyor
Tabii ben de günde 20 kere arasın istemiyorum burda ne konular okuyoruz işte gün içinde 5 kere aramadı diye küsenler var
Çok uzun olmuş kusuruma bakma