• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu adamla ömür geçer mi ben mi abartıyorum ya:(

Yaw şimdi düşünüyorumda ben çalışırken eşim her işi yapardıHoppa
Beş yıldır çalışmıyorum inanın yatağın örtüsünü kaldırmıyorum diye benimle kavga ediyor daha dün gece örtü yüzünden bir Sürü laf etti :KK34:bende çok zor değil kaldırabiliyorsun dedim küs olduğumuz günlerde ozaman tenezzül etmiyor ağam napsın :KK34:
Ben çalışmıyorum diye eşim bana yardım etmiyor :mad:iki çocuğum var biri 5 biri 3 yaşında ev işi vs herşey bende çocuklarda bende kendisi akşam gelir uyanıksalar biraz oynar tamam bitti :110:çoğu zaman uyur oluyor çocuklar :KK12:daha ne anlatayım bilemedim :KK43: heee haber vermeden gitme bizde de var malesef arada oluyor herzaman değil:KK67:
Ne yaparsam yapim ne dersem diyim olmuyor bi türlü orta yol yok kavga etsem bi süre gidiyor sonra yine aynen devam:KK62:
2 cocukla basedebilmek zaten zor sizin isler hic bitmezki yatak ortusude eksik kaliversin

2 cocukla basedebilmek zaten zor sizin isler hic bitmezki yatak ortusude eksik kaliversin
Canım ben yatağı kapatıyorum kalkınca eşimde yatarken açsın ne var dimi bunda.
Ben en basit şekilde anlatmak için bu Örneği verdim.

beni anlatmissin sanki. bizim cocugumuz yakinda dogacak ins umudumu o zamana biraktim artik cocuktan sonrada degismezse boyle kabul edip oturuçm kosemde. benimki hben yarin izmire gidiyopqum diyip aciklama bile yapmadan cekip giden bi adam. sana yardimci olmayi o kadar isterdim ki ama kelin merhemi olsa ... Allah esine akil fikir versimd ins.

Back
X