Bu agrida neyin nesi?

yamuk prencess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
87
45
38
Selam kızlar. Son dönemlerde çok stresli günler geçiriyorum bir de bebeğim var uykusuzluk falan derken sebep bunlarmidir bilmiyorum ama 15 gün once sağ kulağımda bir ağrı başladı doktora gittim muayne etti bir sorun olmadığını söyledi. Fakat iki gecedir kulagimla birlikte kafamin sag tarafı omuzuma kadar ağrıyor. Daha çok beynimde hissediyorum ağrıyı ve dayanılmayacak kadar şiddetli bir ağrı. Dün gece dayanamayıp acile gittim iğne yapıp yolladılar hiç bir etkisi olmadi acıdan gözümü kırpamadım sabaha dek. Sabah ta diş doktoruna gittim film çekti acaba disten mi diye düşündüm onda da sorun yok. Hiç başına gelen oldu mu? Son zamanlarda çok stresli günler geçiriyorum. Korkuyorum da bu kadar siddetli ağrının kötü bir şeyden olmasindan.
 
başka bir kbb ciye gitme imkanınız var mı? normal değil o kadar ağrıması kulak iltihabı filan var olmalı bence
 
Geçmiş olsun. Kulak için hangi doktora gittiniz, sağlık ocağına mı? Hani öyleyse, belki bir de KBB doktoruna görünmelisiniz.
Belki alakası yoktur ama bir ara boyun kasım zedelenmişti, ters bir hareket yaptığım için. Kulağımdan kafatasıma kadar ağrıdı birkaç gün. Ama boynumu kıpırdattıkça ağrı artıyordu, yani kas olduğu anlaşılıyordu. Herhalde sizin durum farklıdır.
 
İlk anne olduğumda 9 ay çektim, bu dediğiniz şeyleri. Sonra ben uykusuzluğa alıştım geçti.
Bu arada kbb ve nörolojiyede gittim bir şey çıkmadı. Kulağımda devamlı geçmeyen uğultu ve baş ağrısıyla dolanırdım.
 
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Sağlık ocağına gittim.
 
7 aylik bebeğim var rahatsızdı son zamanlarda o da, gece uykumuzda bayağı azaldı hastalıgi dolayısıyla umarım bu yüzdendir.
 
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Sağlık ocağına gittim.
Sağlık ocağı doktorlarından çok şey beklememek lazım. Hani küçümsemek için söylemiyorum da, uzmanlığı değildir, anlamadıkları bir alan olabilir, bir kısmı da hasta çok diye şöyle bir bakıp gönderiveriyor. Küçük kızımı geçen hafta bir kaç şikayeti yüzünden sağlık ocağına götürdüm, klişe şeyler sıralayıp yolladılar. Diğer gün çocuk doktoruna götürdüm, iki gün hastane yatışı verdi doktor. KBB'ye görünün mutlaka. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. İnsanı baş, diş, kulak ağrısı kadar mahfeden çok az ağrı var.
 
Doğru söylüyorsunuz uzmanlık gerektiriyor bazı şikayetler haklisiniz bu konuda.
 
Muhtemelen stres ve uykusuzluk birleşince ağrının şiddeti artmış.
Stres sebeplerini ortadan kaldırın ve uyumaya çalışın.
 
Omzunuzda kulunç olabilir. Bir iki aydır sırtımda var ve başıma kadar bir hat şeklinde çıkıyor ağrısı. Kulağım da buna dahil. Bilen birine baktiirnt, ovarken eline bir şey geliyor mu omuz ya da sırtta.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…