- 20 Mayıs 2016
- 87
- 45
- 38
- Konu Sahibi yamuk prencess
-
başka bir kbb ciye gitme imkanınız var mı? normal değil o kadar ağrıması kulak iltihabı filan var olmalı benceSelam kızlar. Son dönemlerde çok stresli günler geçiriyorum bir de bebeğim var uykusuzluk falan derken sebep bunlarmidir bilmiyorum ama 15 gün once sağ kulağımda bir ağrı başladı doktora gittim muayne etti bir sorun olmadığını söyledi. Fakat iki gecedir kulagimla birlikte kafamin sag tarafı omuzuma kadar ağrıyor. Daha çok beynimde hissediyorum ağrıyı ve dayanılmayacak kadar şiddetli bir ağrı. Dün gece dayanamayıp acile gittim iğne yapıp yolladılar hiç bir etkisi olmadi acıdan gözümü kırpamadım sabaha dek. Sabah ta diş doktoruna gittim film çekti acaba disten mi diye düşündüm onda da sorun yok. Hiç başına gelen oldu mu? Son zamanlarda çok stresli günler geçiriyorum. Korkuyorum da bu kadar siddetli ağrının kötü bir şeyden olmasindan.
Bu hiç aklıma gelmedi inanın beynim durmuş durumda düşünemiyorum dahi ilk kez böyle bir acı duyuyorum.başka bir kbb ciye gitme imkanınız var mı? normal değil o kadar ağrıması kulak iltihabı filan var olmalı bence
Çok teşekkür ederim korkuyorum ağrının şiddetinden ister istemez.Nörolojiye de gitseniz? Dediğiniz gibi uykusuzluktan stresten oluyordur kötüyü çağırmayın. Çok geçmiş olsun
bizim ailede çok olur kulak iltihabı merak etmeyin birkaç ilaçla hemen geçiyor gidiyorBu hiç aklıma gelmedi inanın beynim durmuş durumda düşünemiyorum dahi ilk kez böyle bir acı duyuyorum.
Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Sağlık ocağına gittim.Geçmiş olsun. Kulak için hangi doktora gittiniz, sağlık ocağına mı? Hani öyleyse, belki bir de KBB doktoruna görünmelisiniz.
Belki alakası yoktur ama bir ara boyun kasım zedelenmişti, ters bir hareket yaptığım için. Kulağımdan kafatasıma kadar ağrıdı birkaç gün. Ama boynumu kıpırdattıkça ağrı artıyordu, yani kas olduğu anlaşılıyordu. Herhalde sizin durum farklıdır.
Beynime bu kadar ağrı yapar mi acaba kulak iltihabıbizim ailede çok olur kulak iltihabı merak etmeyin birkaç ilaçla hemen geçiyor gidiyor
zonklatıyor böyleBeynime bu kadar ağrı yapar mi acaba kulak iltihabı
7 aylik bebeğim var rahatsızdı son zamanlarda o da, gece uykumuzda bayağı azaldı hastalıgi dolayısıyla umarım bu yüzdendir.İlk anne olduğumda 9 ay çektim, bu dediğiniz şeyleri. Sonra ben uykusuzluğa alıştım geçti.
Bu arada kbb ve nörolojiyede gittim bir şey çıkmadı. Kulağımda devamlı geçmeyen uğultu ve baş ağrısıyla dolanırdım.
Teşekkür ederim cevabınız için mutlaka bugün gitmeliyim o halde kbb yezonklatıyor böyle
ağrı nasıl tarif edilir bilemedim ama bayağı rahatsız edici oluyor
Sağlık ocağı doktorlarından çok şey beklememek lazım. Hani küçümsemek için söylemiyorum da, uzmanlığı değildir, anlamadıkları bir alan olabilir, bir kısmı da hasta çok diye şöyle bir bakıp gönderiveriyor. Küçük kızımı geçen hafta bir kaç şikayeti yüzünden sağlık ocağına götürdüm, klişe şeyler sıralayıp yolladılar. Diğer gün çocuk doktoruna götürdüm, iki gün hastane yatışı verdi doktor. KBB'ye görünün mutlaka. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. İnsanı baş, diş, kulak ağrısı kadar mahfeden çok az ağrı var.Teşekkür ederim geçmiş olsun dileğiniz için. Sağlık ocağına gittim.
Akşam acilde ki dr da migren dedi iğne yaptı banamisin demedi.Migrenden olabilir. Benim de enseden bir vurur. Kafamin yarisi uyusur. Emzirdigim.icin ilacta icemiyorum. Parolle iste oksuyorum agriyi ancak.
Doğru söylüyorsunuz uzmanlık gerektiriyor bazı şikayetler haklisiniz bu konuda.Sağlık ocağı doktorlarından çok şey beklememek lazım. Hani küçümsemek için söylemiyorum da, uzmanlığı değildir, anlamadıkları bir alan olabilir, bir kısmı da hasta çok diye şöyle bir bakıp gönderiveriyor. Küçük kızımı geçen hafta bir kaç şikayeti yüzünden sağlık ocağına götürdüm, klişe şeyler sıralayıp yolladılar. Diğer gün çocuk doktoruna götürdüm, iki gün hastane yatışı verdi doktor. KBB'ye görünün mutlaka. İnşallah biran önce iyileşirsiniz. İnsanı baş, diş, kulak ağrısı kadar mahfeden çok az ağrı var.
Muhtemelen stres ve uykusuzluk birleşince ağrının şiddeti artmış.Selam kızlar. Son dönemlerde çok stresli günler geçiriyorum bir de bebeğim var uykusuzluk falan derken sebep bunlarmidir bilmiyorum ama 15 gün once sağ kulağımda bir ağrı başladı doktora gittim muayne etti bir sorun olmadığını söyledi. Fakat iki gecedir kulagimla birlikte kafamin sag tarafı omuzuma kadar ağrıyor. Daha çok beynimde hissediyorum ağrıyı ve dayanılmayacak kadar şiddetli bir ağrı. Dün gece dayanamayıp acile gittim iğne yapıp yolladılar hiç bir etkisi olmadi acıdan gözümü kırpamadım sabaha dek. Sabah ta diş doktoruna gittim film çekti acaba disten mi diye düşündüm onda da sorun yok. Hiç başına gelen oldu mu? Son zamanlarda çok stresli günler geçiriyorum. Korkuyorum da bu kadar siddetli ağrının kötü bir şeyden olmasindan.
Sizinki migrenden çok gerilim tipi baş ağrısına benziyor. Çünkü bu tür ağrılar omzu da etkiler.Akşam acilde ki dr da migren dedi iğne yaptı banamisin demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?