Bu akşam cıngar çıkacak

birde düşünün eşim dedesi,babaannesine gidiyo.
kaynanam,kayınpederim gitti hepsi.
kredi kartımı istedi bende verdim lazım olur diye. benzin,market alışverişini hep benim karttan almışlar.
200,00 tl geçirmişler. kaynanam bugün aramış beni herşeyi aldım köye giderken diyo.
sanki sen aldın ben gitmesem de ucu bana mutlaka dokunuyo. yani.

bir başından, bir ortasından bir sonundan yakaladım ve gidilmediğini öğrendim..çok güzellll..ama keşke eşin de bir bayram seninle geçirseydi. şuan yaptığı günah çıkartma gibi bence biraz daha sürdürmelisin olayı. yani bir bayram da köyünü görmeyiversin nolacak yani...ne kadar bencil oluyorlar bazen şu erkekler..

Canım ya tabi yazarım. Eşim dün gece geldi ben uyuyordum.
gece geç geldi. öptü uyandım ama daha hiç konuşmadık.
uyudum hemen. ama hergün aradı, Ne getirmemi istersin falan,
sıkıldınmı ne sıkılcam dedim annem babam ohhh valla hergün gezdik annemle.
hatta uzun zamandır bu kadar gülmemişim gözlerimden yaşlar geldi canım annem ya oda benim gibi çatlak.
birbirimize yaptığımız pis espirilerden sinirlerimiz bozuldu. o bana kız suuuuussss diyo ben ona ama ne güldük.
kardeşim 2. gün pikniğe götürdü. hemde bişey hazırlamadan kendin pişir kendin ye hamaklar falan ormanlık ahanda orman dedim.
ablama,kız kardeşime,anneanneme,teyzeme hemen hemen herkese gittim.
çok güzeldi hatta evime gelirken içim buruk oldu.
iyi ki anneme gitmişim. yoksa tek kalcaktı.

oh ohh çok iyi maşallah :)) ne dicem demekki anası pek fitlememiş ya da fitlemiş eşin etkilenmememiş bence.. yoksa gelip öpmezdi sinirli olurdu.. bence yaptığı hatanın farkına vardı.. bir daha sensiz gitmez gibime geliyo :)) haydi bakalım hayırlısı.. çok sevindim canım..

Merhaba,
söz konusu zaten saygısılık değil. saygısız olsan emin ol kendi götürmek istemez zaten.
ama biz bunların poposunu kaldırıyoruz. yapma kendi gitsin. bu ne ya allah aşkına 11 ay çalış 15 gün adam gibi tatili haram etsinler.
bende yaşadım aynısını. ama maymun gözünü açtı. uyma onların köy adetlerine. bırak kınasınlar.
ay bizde safız ha her işe kendimizi atıyoruz ayyyy böcek, ayyyy köpek diyip korksan çamura basınca burnundan getirsen zaten senle köye gitmek istemez.
hah sanki becerikli gelin olduk altın taktılar boynumuza.

sorma tatlım yaaa ... inan büyüğüm diyorum susup oturuyorum ne derlerse yapmaya çalışıyorum ( herşeyi değil tabi kibarca redettiğimde oluyor) ama bende insanım , 18 yaşında iş hayatına atıldım ööyle 10 parmağında 10 marifet bi insan we gelin değilim ama saygısızlığım yok bu neden yetmiyor insanlara

eşime hiç bi sıkıntı wermemeye çalışıyorum yeterki şu izin konularında bana anlayış göstersin diye yılın 11 ayı canı ne isterse onu yapıyor. 1 ayda benim istediğim olsa ne olur ama yok ... bu yüzden çıkmazdayım ayrılmayı bile düşündük ...

sewiyoruz birbirimizi ama bu konuda hiç tawizi yok we ya gelirsin ya ayrılırsın diye restide çekti ..... :((((

kızlar banada bi el atın gözünüzü sevim ne yapim ben bi önceki sayfada özetledim durumu ...

sudefnenin topiğinide sabote ettim ama dert aynı olunca devam etmek istedim .. sudefne özürdilerim tatlım valla sıkıntı aynı ama benimki resti çekiyo walla ne edecem bilemedim...

gerçi cesaret edemez ayrılmaya ama bi ömür böylemi sürecek bu ....

oh ohh çok iyi maşallah :)) ne dicem demekki anası pek fitlememiş ya da fitlemiş eşin etkilenmememiş bence.. yoksa gelip öpmezdi sinirli olurdu.. bence yaptığı hatanın farkına vardı.. bir daha sensiz gitmez gibime geliyo :)) haydi bakalım hayırlısı.. çok sevindim canım..

Dün akşam gittik kaynanama ay bana bir iyi bir iyi anlatamam.
sarıldı öpüyo falan yok anam yok insan kendininkini arıyo valla daha gidersem seni almadan tövbe gitmem.
ay nasıl içim ezildi sen yoksun ha bi yerden çıktı çıkacak gibime geliyor.
ben tabi kıs kıs güldüm. ohhhh olsun. kız meğer ben ne safmışım meğer bunlara bu yarıyormuş.
işte ne gelinler var falan sofra kurmadı,filan çay dökmedi.... bir ton laf bende tatilimi anlattım ay dinlendim valla.
annemde terasta kahvaltılar, mangallar,çaylar çok güzel geçti dedim.

kızlar banada bi el atın gözünüzü sevim ne yapim ben bi önceki sayfada özetledim durumu ...

sudefnenin topiğinide sabote ettim ama dert aynı olunca devam etmek istedim .. sudefne özürdilerim tatlım valla sıkıntı aynı ama benimki resti çekiyo walla ne edecem bilemedim...

canım yanlış anlamam merak etme dert aynı olunca,insan çaresiz kalınca işte bir ışık bir umut arıyor.
ama sen aç konunu bizler hem detaylı okuyalım,hem fikir verelim.
ne demek resti çekiyo,napıyo mesela bişey diyim mi onlar kaybetmekten daha çok korkuyorlar.
bir ömür böyle sürmemesi için sanırım senin onu kendine getirmen gerekecek.

güzelim neden sudefnenin konusuna yazıyorsunki...ozaman konu aç.:ssz:

valla sizleri tanımıyorum ama bende bu bayram kayınvalidede bir takım sorunlar yaşadım. konu ararken sizi gördüm baştan sona okudum defne helal olsun sana tebrik ederim. demekki erkeklere böyle davranmak gerekiyor. üstlerine gittikçe şımarıyorlar. benim kine de ben çok yüz verdim hep alttan aldım. evlendik evleneli daha bir kere gönlümü almadı. yerine göre umurumda değilsin dedi. sorunlar çıktığında hep ben alttan alıp ben özürdiledim yuvam bozulmasın diye. ama bu bayram kayınvalidenin lafları canıma tak etti. bana eşinin peşinden gideceksin o ne isterse onu yapacaksın. boşansan ananın evinde rahat edemezsin diye tehdit ederek konuştu. ben konyada kalıyorum annem babamda konyada ama eşiminde benimde memleket uşak. haliyle biz tatilde uşaka gidince annem babamın ufak tefek getir götür istekleri oluyor. araba bomboş gidecek. eşimle kayınvalidem bana demesinlermi biz bişey getirip götürmeyiz keyfimizle gideriz, bizden hiçbişey istemesinler götüremeyiz diye. şimdi konya ya döndük ben dersimi aldım. tavrımı takındım eşime karşı gayet resmi davranıyorum. o da anlamamzlıktan gelip dünden beri neyin var diye soruyor. ama kurbanda bende defne gibi yapmak istiyorum. eşim gitsin gezsin ailesiyle keyfiyle ben burda kızımla beraber kalıcam. bakalım nasıl olucak.

valla sizleri tanımıyorum ama bende bu bayram kayınvalidede bir takım sorunlar yaşadım. konu ararken sizi gördüm baştan sona okudum defne helal olsun sana tebrik ederim. demekki erkeklere böyle davranmak gerekiyor. üstlerine gittikçe şımarıyorlar. benim kine de ben çok yüz verdim hep alttan aldım. evlendik evleneli daha bir kere gönlümü almadı. yerine göre umurumda değilsin dedi. sorunlar çıktığında hep ben alttan alıp ben özürdiledim yuvam bozulmasın diye. ama bu bayram kayınvalidenin lafları canıma tak etti. bana eşinin peşinden gideceksin o ne isterse onu yapacaksın. boşansan ananın evinde rahat edemezsin diye tehdit ederek konuştu. ben konyada kalıyorum annem babamda konyada ama eşiminde benimde memleket uşak. haliyle biz tatilde uşaka gidince annem babamın ufak tefek getir götür istekleri oluyor. araba bomboş gidecek. eşimle kayınvalidem bana demesinlermi biz bişey getirip götürmeyiz keyfimizle gideriz, bizden hiçbişey istemesinler götüremeyiz diye. şimdi konya ya döndük ben dersimi aldım. tavrımı takındım eşime karşı gayet resmi davranıyorum. o da anlamamzlıktan gelip dünden beri neyin var diye soruyor. ama kurbanda bende defne gibi yapmak istiyorum. eşim gitsin gezsin ailesiyle keyfiyle ben burda kızımla beraber kalıcam. bakalım nasıl olucak.

Kaynanana neymiş? allah aşkına araba kimin? kaldıki senin anan baban götürcen tabi.
bana asla bunu diyemez bi gün desin valla tavrımı koyarım. yapmayın ben bunu anladım.
ne ekersen onu biçersin. ne yapıyorsa o kadar yapın fazlası zarar.
kurbanda gitme bakalım nasıl gidecek mi? tek başına salana salana gitsin

valla canım bi laf var.. gelilşe göre varış... :))
biz böyle yapa yapa çıkardık tam tepemize.. bişey sanıyolar kendilerini.. gerçi Allah var benim kayınvalidem pek iyidir..maşallah.. ben eşimden bahsediyorum.. çok şımarttım çooookk.. bunndan sonra böyle olalım başa baş dişe diş :)) haydi bakalım görelim seni de :D

sarıldı öpüyo falan yok anam yok insan kendininkini arıyo valla daha gidersem seni almadan tövbe gitmem.
ben tabi kıs kıs güldüm. ohhhh olsun. kız meğer ben ne safmışım meğer bunlara bu yarıyormuş.
işte ne gelinler var falan sofra kurmadı,filan çay dökmedi.... bir ton laf bende tatilimi anlattım ay dinlendim valla.

ohhh çok iyi olmuş kaynanana.... öyle değerini bilsin kendini bişey sanmak yok :))
sakın yumuşama sudefnecim.. tabi saygıyı elden bırakmadan.. hakkı vermiyolarsa almayı bilmek lazım..
inş. bende 30' umdan sonra akıllancam :))

bende çok yüz verdim eşime haksızsa bile gelip benden özür dilemedi. umurumda değilsin dedi. hep ben alttan aldım ben özür diledim.

Son düzenleme:
Kaynanana neymiş? allah aşkına araba kimin? kaldıki senin anan baban götürcen tabi.
bana asla bunu diyemez bi gün desin valla tavrımı koyarım. yapmayın ben bunu anladım.
ne ekersen onu biçersin. ne yapıyorsa o kadar yapın fazlası zarar.
kurbanda gitme bakalım nasıl gidecek mi? tek başına salana salana gitsin
,
bende söyledim onlar benim annem babam götürürüm. tabii diye sen kocanın peşinden gideceksin,onun dediği gibi olacaksın, götürmem diyorsa götürmeyeceksin, bundan sonra boşansan ananın evinde rahat mı edeceksin diyor. bende gerek eşime gerek kayınvalidemlere hç kusurda bulunmadım. fazlasıyla ilgili davrandım. ve en sonunda tepeme çıkardım. annemlerde öyle hem dünürlerine hem eşime karşı çok ilgili davrandılar. annem eşim geleceğinde ona hep özel yemekler yaptı genç kız gibi hizmet etti. ama o annemin rica minnet istediği 3-5 kg şeyi götüremem diyerek hem beni hem annemleri derinden yaraladı.

valla canım bi laf var.. gelilşe göre varış... :))
biz böyle yapa yapa çıkardık tam tepemize.. bişey sanıyolar kendilerini.. gerçi Allah var benim kayınvalidem pek iyidir..maşallah.. ben eşimden bahsediyorum.. çok şımarttım çooookk.. bunndan sonra böyle olalım başa baş dişe diş :)) haydi bakalım görelim seni de :D

bende çok yüz verdim eşime, haksızsa bile gelip benden özür dilemedi. umurumda değilsin dedi. hep ben alttan aldım ben özür diledim.

Son düzenleme:
ooooofffff baştan sona okudum..

tamda benim konum olmuş bu ... tek fark bayram değil senelik izinde aynı sorunu yaşayacağız ( ki bayramı iki tarafada gitmeme şartıyla atlatabildim :((((....

konu sahibine we yorum yapan herkese bende tşk ediyorum nedense kendimi buldum we yorum yapan herkes banada cesaret wermiş oldu

hizmet etmekten şalvar olayına köye gider gitmez herkesten bi eşarp hediyesine, inek sağmadan sebze toplamaya ,

sabahın kör vakti kahwaltı hazırlama girişimleri akşam yatıncaya kadar hizmet etmem gerektiği anlayışı , uykum gelsede odama çekilememe ooooooofffffff her sene aynı we çok yoruldum...... gerçi daha 3 senelik ewliyim ama bayram izinlerinide eklersek yılda 2-3 kez yaşanan sorunlar

ewlilikten soğuyorum eşim çok iyi insan ama söz konusu bu olunca odunlaşıyor kütükleşiyor ....... şimdiye kadar ailesine tek bir saygısızlık yapmadım ama sabrım kalmadı patlamaktan korkuyorum we eşime bunu söylüyorum .. kalplerini kıracam beni zorlama diyorum ... kawga etmiyoruz bağırıp çağırmıyoruz ama tık yok ha duwar ha benim herif ....
eşinin cevap vermemesi de insanı yoruyor canım. benim eşimde bir sorun olduğunda hemen kulaklarını tıkar başka odaya kaçar ilgilenmez dinlemez umursamaz.buda kadını yoruyor.ben yoruldum. artık ilgilenmiyorum. ben hiç umursamaz davranmaya başladım. bakalım alıştığı ilgiyi görmeyince yine umursamaz davranabilecekmi. bence sende bir süre ilgisiz davran küsme ama umursamaz ol. kaçan kovalanır hesabı yani.

çok iyi olmuş defnecim. anlasınlar işte çok sevindim senin adına. bu arada topiğinde bende derdimi paylaştım hakkını helal et. senin aldığın tavırlarda bana güç verdi, yılmadan devam bunlar bu dilden anlıyor galiba.

birde düşünün eşim dedesi,babaannesine gidiyo.
kaynanam,kayınpederim gitti hepsi.
kredi kartımı istedi bende verdim lazım olur diye. benzin,market alışverişini hep benim karttan almışlar.
200,00 tl geçirmişler. kaynanam bugün aramış beni herşeyi aldım köye giderken diyo.
sanki sen aldın ben gitmesem de ucu bana mutlaka dokunuyo. yani.

kredi kartını neden alıyorlar
hayret bir şey
senin maddi gücüne mi ihtiyaç duyuyor en az 3 tane yetişkin insan??

Back
X