Bu akşam cıngar çıkacak

eşinin cevap vermemesi de insanı yoruyor canım. benim eşimde bir sorun olduğunda hemen kulaklarını tıkar başka odaya kaçar ilgilenmez dinlemez umursamaz.buda kadını yoruyor.ben yoruldum. artık ilgilenmiyorum. ben hiç umursamaz davranmaya başladım. bakalım alıştığı ilgiyi görmeyince yine umursamaz davranabilecekmi. bence sende bir süre ilgisiz davran küsme ama umursamaz ol. kaçan kovalanır hesabı yani.

çok iyi olmuş defnecim. anlasınlar işte çok sevindim senin adına. bu arada topiğinde bende derdimi paylaştım hakkını helal et. senin aldığın tavırlarda bana güç verdi, yılmadan devam bunlar bu dilden anlıyor galiba.

haklısın tatlım ama umursamaz olunca bu seferde adımız gamsıza umursamaza sorumsuza çıkıyor... eşimden soğumaya başladım resmen ... karakter meselesimidir nedir hiç bişey olmamış gibi davranmakta zor... eşimizi gözümüzde fazlamı büyüttük zamanında ailesine karşı bizi dağ gibi savunur mu sandık .. ben eşime hep derim sen git gönüllerini al anadır babadır neticede ama beni zorlama .. yalvardım resmen yaaa...

ewet defne su resmen yaralarımı deşti, hem o hem de yorum yapan herkes defne suya werdiği destekle bi nebze banada yardımcı oldular...

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim hersey iyi güzel iyiki gitmemissin
annenler babanlar cok sevinmistir eminim, iyiki onlarin gönüllerini aldin

ama kredi kartini niye verdin yaa???
Birdaha sakin verme, onlarin senin kredi kartinami ihtiyaci var ?
IPtal ettirdim diyiverirsin

Canim hersey iyi güzel iyiki gitmemissin
annenler babanlar cok sevinmistir eminim, iyiki onlarin gönüllerini aldin

ama kredi kartini niye verdin yaa???
Birdaha sakin verme, onlarin senin kredi kartinami ihtiyaci var ?
IPtal ettirdim diyiverirsin

Kredi kartımı niye verdim eşim bana maaş kartını verdi.
sende kalsın içinde para var ne ihtiyacın olursa kullan dedi.
bende sen napıcan peki dedim. kartı veriyim lazım olursa kullanırsın dedim.
bi nevi karşılıklı oldu. bende onun kartından para çektim annemle harcadım.
o bana kaç para çektin naptın demedi.
bende ona aaa şu kadar kullanmışsın demedim. o bana sorsaydı bende sorardım.
bide artık küçük küçük birikim yapmaya başladım. söylemiyorum ama kendime ayrı hesap açtım.
yine de güvenmiyorum ne olur ne olmaz kendimi garantiye almalıyım.

eşinin cevap vermemesi de insanı yoruyor canım. benim eşimde bir sorun olduğunda hemen kulaklarını tıkar başka odaya kaçar ilgilenmez dinlemez umursamaz.buda kadını yoruyor.ben yoruldum. artık ilgilenmiyorum. ben hiç umursamaz davranmaya başladım. bakalım alıştığı ilgiyi görmeyince yine umursamaz davranabilecekmi. bence sende bir süre ilgisiz davran küsme ama umursamaz ol. kaçan kovalanır hesabı yani.

çok iyi olmuş defnecim. anlasınlar işte çok sevindim senin adına. bu arada topiğinde bende derdimi paylaştım hakkını helal et. senin aldığın tavırlarda bana güç verdi, yılmadan devam bunlar bu dilden anlıyor galiba.

helal olsun ne demek ya :)
sizlerin bende çok hakkı var. inanın ben susup susup köşesine çekilen resmen içine kapatılmış biriydim ayyy fena dilim uzadı bu ara.
bazen kendime şaşırıyorum ne bu cesaret diye :46::46::21:

eşim dün akşam bana dertleniyo.
işte artık şunlarla aramıza mesafe koyalım,artık şunlara yüz vermeyelim sık görüştüğümüz bir kaç kişi var.
hep beni kullanıyolar ben onları taşımak zorunda değilim falan.
bende yapıştırdım lafı. eee sen beni almaya gelince surat yapıyosun hayır diyosun ya onlara da yapsana.

Eşin seni hayat arkadaşın olarak değil kölesi olarak görüyor galiba.

Tam olarak değil ama kısmen valla tarif edemedim.
ama ben aslında istediklerimi yaparım. Rahatlıkla kafa da tutarım fakat bu zamana kadar yapmadım.
kendim sustum,susan taraf ezilen oluyor.
ha şimdi ne susarım,ne istediklerimden taviz veririm,ne canımın istediğini yapmak için onu beklerim.
ezemez ben istemezsem. biziz onlara yüz veren eee karşı tarafta astarını bekliyor.

sizlerin bende çok hakkı var. inanın ben susup susup köşesine çekilen resmen içine kapatılmış biriydim ayyy fena dilim uzadı bu ara.

işte artık şunlarla aramıza mesafe koyalım,artık şunlara yüz vermeyelim sık görüştüğümüz bir kaç kişi var.
bende yapıştırdım lafı. eee sen beni almaya gelince surat yapıyosun hayır diyosun ya onlara da yapsana.

kızlar sizi iyiki buldum sizden cesret alıyorum bu bana iyi gelecek galiba...

Kredi kartımı niye verdim eşim bana maaş kartını verdi.
sende kalsın içinde para var ne ihtiyacın olursa kullan dedi.
bende sen napıcan peki dedim. kartı veriyim lazım olursa kullanırsın dedim.
bi nevi karşılıklı oldu. bende onun kartından para çektim annemle harcadım.
o bana kaç para çektin naptın demedi.
bende ona aaa şu kadar kullanmışsın demedim. o bana sorsaydı bende sorardım.
bide artık küçük küçük birikim yapmaya başladım. söylemiyorum ama kendime ayrı hesap açtım.
yine de güvenmiyorum ne olur ne olmaz kendimi garantiye almalıyım.

haa anladim canimm
bende sandimki kredi kartini kaynanana verdin
ozaman sorun yok yani esler arasi olur tabi

birikim yapmana sevindim,
bu erkeklere hic belli olmuyor, sakin bi ara yumusayipta biriktiriyorum deme ama :))

haa anladim canimm
bende sandimki kredi kartini kaynanana verdin
ozaman sorun yok yani esler arasi olur tabi

birikim yapmana sevindim,
bu erkeklere hic belli olmuyor, sakin bi ara yumusayipta biriktiriyorum deme ama :))

yok canım ne kaynanama vercem. yok yok asla söylemem birikim yaptığımı.
birindende alacağım var onuda alırsam süper olacak.

sudefnecim seninki baya akıllanmış kızz aman maşallah :))))))))
düzeliyo yavaş yavaş.. nacizhane fikrim böyle yaptığın gibi arada inceden dokundur... sakın ben gibi parlama bi anda :)
üzerine fazla düşcek görürsün.. senin gözü karalığın gördü.. bu arada eşinin burcu ne canım merak ettim :)

eşinle kartları değiştirdiysen olabilir tabi normal bi durum, ben de sadece sen kartını verdin herkes ondan harcadı diye düşündüm..

sudefnecim seninki baya akıllanmış kızz aman maşallah :))))))))
düzeliyo yavaş yavaş.. nacizhane fikrim böyle yaptığın gibi arada inceden dokundur... sakın ben gibi parlama bi anda :)
üzerine fazla düşcek görürsün.. senin gözü karalığın gördü.. bu arada eşinin burcu ne canım merak ettim :)

eşim başak burcu.
benim bugün canım sıkkın. göğüslerim acıyo randevu aldım. sağ göğsümde elime gelen bir şişlik var.
ama kolumu kaldıramıyorum resmen sızlıyo. ay aklıma gelmiyo değil hamile falan değilimdir dimi.
:18:

Gecmis olsun sudefnecim insallah önelmi bisey yoktur

ama sunuda söylemeliyim, esini cok taktir ettim
kizginligi olmadi, cok üzüldü sen yaninda yoksun diye
baya deger veriyor sana belli :)
allah bozmasinnn :nazar:

eşim başak burcu.
benim bugün canım sıkkın. göğüslerim acıyo randevu aldım. sağ göğsümde elime gelen bir şişlik var.
ama kolumu kaldıramıyorum resmen sızlıyo. ay aklıma gelmiyo değil hamile falan değilimdir dimi.
:18:

canım geçmiş olsun.. şişlik derken nasıl yani beze şeklinde mi yoksa şiş mi göğüsün,
bebek istiyo muydunuz siz.. öyleyse olabilir..
randevu alman iyi olmuş canım.. inş. önemli bişey değildir.. Allah şifa versin..

bu arada başak erkeği öyle pek aile ağzına bakmaz.. şaşırdım.. ama kuruntulu ve titizdir.. benimki sırf merak :)

Gecmis olsun sudefnecim insallah önelmi bisey yoktur

ama sunuda söylemeliyim, esini cok taktir ettim
kizginligi olmadi, cok üzüldü sen yaninda yoksun diye
baya deger veriyor sana belli :)
allah bozmasinnn :nazar:

sağol sultancım teşekkür ederim.
eşim bana kolay kolay asla sesini yükseltmez.
öyle kavgası hırı gürü olmaz.
oda hatasının farkında aslında ondan tepkisi olmadı.

canım geçmiş olsun.. şişlik derken nasıl yani beze şeklinde mi yoksa şiş mi göğüsün,
bebek istiyo muydunuz siz.. öyleyse olabilir..
randevu alman iyi olmuş canım.. inş. önemli bişey değildir.. Allah şifa versin..

bu arada başak erkeği öyle pek aile ağzına bakmaz.. şaşırdım.. ama kuruntulu ve titizdir.. benimki sırf merak :)

beze var gibi ama tamda anlayamıyorum ki.
göğüslerim şiş ama sol taraf daha şiş.
bebek yok şuan hiç hesapta yoktu.
sağol inşallah önemli bişey çıkmaz.

kızlar dün babam memlekete gitti. annem, yalnız kalınca ablamlara gitmek istedi. eşim anneme gel bizde kal dedi ama annem kayınvalidem ve eşimin son davranışlarına kızgın ve kırgın olduğu için eşime "sizde kalacak hal mi bıraktınız bende" dedi. eşimde surat yaparak sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı. yolda bana eşyalarını al gel baban gelene kadar annenlerde kal dedi bende kabul etmedim. çünkü eşimin ailesi laf ediyor sürekli annenlerde kalıyorsun gibi. eşim eve gelip küs bir şekilde yatağa uzandı. o küsünce bende akşam yemeği falan hazırlamadım. hiç umursamaz davrandım. kızımla ilgilendim. kızımı aşağı indirdim gezdirdim neşeli neşeli davrandım ve kızımı kucağıma alıp yattım. fakat gece bir ara idrar yollarımda yanma hissiyle uyandım. 2-3 kez tuvalete gittim. eşim rahatsızlandığımın farkına varıp geldi öptü sarıldı ama hiç bir şey söylemedi. bu beni biraz da olsa yumuşattı ama annemler eşime ve ailesine kırgın . bende bu sebeple eşimi hala tam olarak affedemiyorum. bundan sonra ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
kızlar dün babam memlekete gitti. annem, yalnız kalınca ablamlara gitmek istedi. eşim anneme gel bizde kal dedi ama annem kayınvalidem ve eşimin son davranışlarına kızgın ve kırgın olduğu için eşime "sizde kalacak hal mi bıraktınız bende" dedi. eşimde surat yaparak sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı. yolda bana eşyalarını al gel baban gelene kadar annenlerde kal dedi bende kabul etmedim. çünkü eşimin ailesi laf ediyor sürekli annenlerde kalıyorsun gibi. eşim eve gelip küs bir şekilde yatağa uzandı. o küsünce bende akşam yemeği falan hazırlamadım. hiç umursamaz davrandım. kızımla ilgilendim. kızımı aşağı indirdim gezdirdim neşeli neşeli davrandım ve kızımı kucağıma alıp yattım. fakat gece bir ara idrar yollarımda yanma hissiyle uyandım. 2-3 kez tuvalete gittim. eşim rahatsızlandığımın farkına varıp geldi öptü sarıldı ama hiç bir şey söylemedi. bu beni biraz da olsa yumuşattı ama annemler eşime ve ailesine kırgın . bende bu sebeple eşimi hala tam olarak affedemiyorum. bundan sonra ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

canım ayrı konu açarsan daha iyi olur:34:

Back
X