- 3 Mayıs 2012
- 3.661
- 3.047
- 158
eşinin cevap vermemesi de insanı yoruyor canım. benim eşimde bir sorun olduğunda hemen kulaklarını tıkar başka odaya kaçar ilgilenmez dinlemez umursamaz.buda kadını yoruyor.ben yoruldum. artık ilgilenmiyorum. ben hiç umursamaz davranmaya başladım. bakalım alıştığı ilgiyi görmeyince yine umursamaz davranabilecekmi. bence sende bir süre ilgisiz davran küsme ama umursamaz ol. kaçan kovalanır hesabı yani.
çok iyi olmuş defnecim. anlasınlar işte çok sevindim senin adına. bu arada topiğinde bende derdimi paylaştım hakkını helal et. senin aldığın tavırlarda bana güç verdi, yılmadan devam bunlar bu dilden anlıyor galiba.
haklısın tatlım ama umursamaz olunca bu seferde adımız gamsıza umursamaza sorumsuza çıkıyor... eşimden soğumaya başladım resmen ... karakter meselesimidir nedir hiç bişey olmamış gibi davranmakta zor... eşimizi gözümüzde fazlamı büyüttük zamanında ailesine karşı bizi dağ gibi savunur mu sandık .. ben eşime hep derim sen git gönüllerini al anadır babadır neticede ama beni zorlama .. yalvardım resmen yaaa...
ewet defne su resmen yaralarımı deşti, hem o hem de yorum yapan herkes defne suya werdiği destekle bi nebze banada yardımcı oldular...
Son düzenleyen: Moderatör: