Bu akşam cıngar çıkacak

kızlar dün babam memlekete gitti. annem, yalnız kalınca ablamlara gitmek istedi. eşim anneme gel bizde kal dedi ama annem kayınvalidem ve eşimin son davranışlarına kızgın ve kırgın olduğu için eşime "sizde kalacak hal mi bıraktınız bende" dedi. eşimde surat yaparak sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı. yolda bana eşyalarını al gel baban gelene kadar annenlerde kal dedi bende kabul etmedim. çünkü eşimin ailesi laf ediyor sürekli annenlerde kalıyorsun gibi. eşim eve gelip küs bir şekilde yatağa uzandı. o küsünce bende akşam yemeği falan hazırlamadım. hiç umursamaz davrandım. kızımla ilgilendim. kızımı aşağı indirdim gezdirdim neşeli neşeli davrandım ve kızımı kucağıma alıp yattım. fakat gece bir ara idrar yollarımda yanma hissiyle uyandım. 2-3 kez tuvalete gittim. eşim rahatsızlandığımın farkına varıp geldi öptü sarıldı ama hiç bir şey söylemedi. bu beni biraz da olsa yumuşattı ama annemler eşime ve ailesine kırgın . bende bu sebeple eşimi hala tam olarak affedemiyorum. bundan sonra ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.

bence de ayrı konu aç.
ne yaptılar ki eşin ve eşinin ailesi.

eşin iyi birine benziyo.

bence de ayrı konu aç.
ne yaptılar ki eşin ve eşinin ailesi.

eşin iyi birine benziyo.
daha önceden paylaşmıştım aynısını kopyalıyorum
"valla sizleri tanımıyorum ama bende bu bayram kayınvalidede bir takım sorunlar yaşadım. konu ararken sizi gördüm baştan sona okudum defne helal olsun sana tebrik ederim. demekki erkeklere böyle davranmak gerekiyor. üstlerine gittikçe şımarıyorlar. benim kine de ben çok yüz verdim hep alttan aldım. evlendik evleneli daha bir kere gönlümü almadı. yerine göre umurumda değilsin dedi. sorunlar çıktığında hep ben alttan alıp ben özürdiledim yuvam bozulmasın diye. ama bu bayram kayınvalidenin lafları canıma tak etti. bana eşinin peşinden gideceksin o ne isterse onu yapacaksın. boşansan ananın evinde rahat edemezsin diye tehdit ederek konuştu. ben konyada kalıyorum annem babamda konyada ama eşiminde benimde memleket uşak. haliyle biz tatilde uşaka gidince annem babamın ufak tefek getir götür istekleri oluyor. araba bomboş gidecek. eşimle kayınvalidem bana demesinlermi biz bişey getirip götürmeyiz keyfimizle gideriz, bizden hiçbişey istemesinler götüremeyiz diye. şimdi konya ya döndük ben dersimi aldım. tavrımı takındım eşime karşı gayet resmi davranıyorum. o da anlamamzlıktan gelip dünden beri neyin var diye soruyor. ama kurbanda bende defne gibi yapmak istiyorum. eşim gitsin gezsin ailesiyle keyfiyle ben burda kızımla beraber kalıcam. bakalım nasıl olucak."

daha önceden paylaşmıştım aynısını kopyalıyorum
"valla sizleri tanımıyorum ama bende bu bayram kayınvalidede bir takım sorunlar yaşadım. konu ararken sizi gördüm baştan sona okudum defne helal olsun sana tebrik ederim. demekki erkeklere böyle davranmak gerekiyor. üstlerine gittikçe şımarıyorlar. benim kine de ben çok yüz verdim hep alttan aldım. evlendik evleneli daha bir kere gönlümü almadı. yerine göre umurumda değilsin dedi. sorunlar çıktığında hep ben alttan alıp ben özürdiledim yuvam bozulmasın diye. ama bu bayram kayınvalidenin lafları canıma tak etti. bana eşinin peşinden gideceksin o ne isterse onu yapacaksın. boşansan ananın evinde rahat edemezsin diye tehdit ederek konuştu. ben konyada kalıyorum annem babamda konyada ama eşiminde benimde memleket uşak. haliyle biz tatilde uşaka gidince annem babamın ufak tefek getir götür istekleri oluyor. araba bomboş gidecek. eşimle kayınvalidem bana demesinlermi biz bişey getirip götürmeyiz keyfimizle gideriz, bizden hiçbişey istemesinler götüremeyiz diye. şimdi konya ya döndük ben dersimi aldım. tavrımı takındım eşime karşı gayet resmi davranıyorum. o da anlamamzlıktan gelip dünden beri neyin var diye soruyor. ama kurbanda bende defne gibi yapmak istiyorum. eşim gitsin gezsin ailesiyle keyfiyle ben burda kızımla beraber kalıcam. bakalım nasıl olucak."

eşi ve ailesine tıkla.üstte yeni konu aç var.oraya da tıkla ve konunu aç.yeni konu açarsan daha çok cevap alırsın.:34:
bir de neden kaynanan ailenin yanında rahat edemeyeceğini söylüyor:26:

eşi ve ailesine tıkla.üstte yeni konu aç var.oraya da tıkla ve konunu aç.yeni konu açarsan daha çok cevap alırsın.:34:
bir de neden kaynanan ailenin yanında rahat edemeyeceğini söylüyor:26:

işte benim boşanırsam ailemin yanında eskisi gibi olamayacağıma. o yüzden kocamdan gelebilecek her türlü sıkıntı eziyete katlanmak zorunda olduğumu söyleyerek bir nevi tehdit ediyor.

Back
X