- 8 Nisan 2011
- 6.716
- 141
- 123
kızlar dün babam memlekete gitti. annem, yalnız kalınca ablamlara gitmek istedi. eşim anneme gel bizde kal dedi ama annem kayınvalidem ve eşimin son davranışlarına kızgın ve kırgın olduğu için eşime "sizde kalacak hal mi bıraktınız bende" dedi. eşimde surat yaparak sinirlendi kapıyı çarpıp çıktı. yolda bana eşyalarını al gel baban gelene kadar annenlerde kal dedi bende kabul etmedim. çünkü eşimin ailesi laf ediyor sürekli annenlerde kalıyorsun gibi. eşim eve gelip küs bir şekilde yatağa uzandı. o küsünce bende akşam yemeği falan hazırlamadım. hiç umursamaz davrandım. kızımla ilgilendim. kızımı aşağı indirdim gezdirdim neşeli neşeli davrandım ve kızımı kucağıma alıp yattım. fakat gece bir ara idrar yollarımda yanma hissiyle uyandım. 2-3 kez tuvalete gittim. eşim rahatsızlandığımın farkına varıp geldi öptü sarıldı ama hiç bir şey söylemedi. bu beni biraz da olsa yumuşattı ama annemler eşime ve ailesine kırgın . bende bu sebeple eşimi hala tam olarak affedemiyorum. bundan sonra ne yapıcağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum.
bence de ayrı konu aç.
ne yaptılar ki eşin ve eşinin ailesi.
eşin iyi birine benziyo.