Gel zaman git zaman bunlar 2 ayda bir falan dertlesneye başladılar en son kadın iste ben istiyorum kocam ters ilişki yapmıyor falan gibi cinsel sorunlara girmiş benim gerizekali da ben olsam yapardım falan demiş.
Siz ayri ayri degil oturup hep beraber konusmussunuz kotu niyetli biri olsa karisinin kocasinin yaninda konusmaz zaten bu farkli bi durum. Ha ben olsam sizin durumda da bi erkegin oldugu ortamda cinsel hayatimdan bahsetmem baskasinin bahsetmesinden de hoslanmam. Gerci ben kadinlarla da konusmam cok yakin bi kwc arkadasimla bazen esprilesiriz ama su adamla kadinin kurdugu muhabbeti ben kizkardesimle bile kurmam.bence bu konuda bir anormallik yok...
evlilik problemlerini konusunca sıkıntı olmuyor da evlilikte cinsellik konuşulunca mı problem oluyor.
şöyleki bir çift arkadaşımız vardı, sorunlulardı.... oturduk hep beraber konuştuk, kendimizden örnekler verdik... onlar verdi... biz hatalarımızı gördük, onlar da aynı şekilde....
sonunda konu cinselliğe geldi, yatak paylaşımlarına... tabii ki pozisyonlardan değil ama sıklığından ya da evliliğe olan katkılarından, bazen zararlarından bahsettik...
bu kötü bir şey değil ki....
ayyy bu yorumu yaptım ama bir daha mı okusam acaba diye düşündüm yazdıklarınızı ... sonra üşendim valla...
kısacası konu cinsel problemler dahil herşeyi konuşmaları ise bence sorun yok..., ama sadece cinsellik varsa.... o zaman sakıncalı, stop :)
Sevgiler.
Siz ayri ayri degil oturup hep beraber konusmussunuz kotu niyetli biri olsa karisinin kocasinin yaninda konusmaz zaten bu farkli bi durum. Ha ben olsam sizin durumda da bi erkegin oldugu ortamda cinsel hayatimdan bahsetmem baskasinin bahsetmesinden de hoslanmam. Gerci ben kadinlarla da konusmam cok yakin bi kwc arkadasimla bazen esprilesiriz ama su adamla kadinin kurdugu muhabbeti ben kizkardesimle bile kurmam.
koskaca kkda bunaldım cinsellikten diye konu açan siz. Ooo şeref duyduk onur duyduk tebriklerimi sunarım. Gerçekten çok işimize yaradı ilahi siz. Konuyla alakasını çözemedim alakaya maydanoz bu ne biçim lacivert.koskoca KK a bunaldım artık cinsellikten şeklinde konu açan ben....
ne diyeceğimi bilemedimmm... :)
türlü türlü kadınlar, türlü türlü hayatlar....
o yüzden çok renkliyiz galiba :)
sevgiler....
Yalandır o normali hamilelik riski almak istemediği için adam... Biraz da adam popo düşkünü olduğundan öyle istemiştir.. Yarın evlenince konu sahibindende ister anal kız olumsuz baktiginda olumlu cevap verene gidecekKocası anal seks istemezken anal seks isteyen bir kadını ilk kez gördüm bu sitedeben yapardım dediğine göre yapmış olma ihtimalleri de yüksek yani bilemiyorum her türlü iğrenç durum kadın da anal seks yapamamaktan kudurmuş herhalde
koskaca kkda bunaldım cinsellikten diye konu açan siz. Ooo şeref duyduk onur duyduk tebriklerimi sunarım. Gerçekten çok işimize yaradı ilahi siz. Konuyla alakasını çözemedim alakaya maydanoz bu ne biçim lacivert.
Burda bende acarim ne ismimi ne cismimi kimse bilmiyor :)) ama tanidigim gorustugum insanlardan cekinirim. Kendime ait seyleri belki cok yakinlarimla paylasirim ama ozellikle esimle ilgili olanlari anlatmam onun da mahremi sonucta. Evet yadirgamadim farkli karakterler farkli fikirler saygi duyarim. Sizin paylasimlariniz art niyetli degil sonucta. :))koskoca KK a bunaldım artık cinsellikten şeklinde konu açan ben....
ne diyeceğimi bilemedimmm... :)
türlü türlü kadınlar, türlü türlü hayatlar....
o yüzden çok renkliyiz galiba :)
sevgiler....
Burda bende acarim ne ismimi ne cismimi kimse bilmiyor :)) ama tanidigim gorustugum insanlardan cekinirim. Kendime ait seyleri belki cok yakinlarimla paylasirim ama ozellikle esimle ilgili olanlari anlatmam onun da mahremi sonucta. Evet yadirgamadim farkli karakterler farkli fikirler saygi duyarim. Sizin paylasimlariniz art niyetli degil sonucta. :))
Burda bende acarim ne ismimi ne cismimi kimse bilmiyor :)) ama tanidigim gorustugum insanlardan cekinirim. Kendime ait seyleri belki cok yakinlarimla paylasirim ama ozellikle esimle ilgili olanlari anlatmam onun da mahremi sonucta. Evet yadirgamadim farkli karakterler farkli fikirler saygi duyarim. Sizin paylasimlariniz art niyetli degil sonucta. :))
baya bir mora çaldım kafi daha fazla morartmayin lütfen. Bende zaten birgaripinsana vermiş olduğunuz cevaba istinaden öyle dedim alakasız diye anlamayabilirsiniz saygı duyarımşeref ve onur duymanıza çok sevindim...tebrikleriniz için de çok teşekkür ederim.
işinize yaramasına da acayip sevindim...
belki neye karşılık böyle yazdığımı okursanız, alakaya maydonuzu bulursunuz...
yaaa... işte bu o biçim lacivert... mora çalandan :)
Birgaripinsan dedi: ↑
Siz ayri ayri degil oturup hep beraber konusmussunuz kotu niyetli biri olsa karisinin kocasinin yaninda konusmaz zaten bu farkli bi durum. Ha ben olsam sizin durumda da bi erkegin oldugu ortamda cinsel hayatimdan bahsetmem baskasinin bahsetmesinden de hoslanmam. Gerci ben kadinlarla da konusmam cok yakin bi kwc arkadasimla bazen esprilesiriz ama su adamla kadinin kurdugu muhabbeti ben kizkardesimle bile kurmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?