Bu aldatmak değil mi?

Aldatmak degil ama bunu normallestirmesi igrenc hem de daha balayinda. Ciddi ciddi konusun gerekirse yardim alin ama yaptigindan pismanlik duymuyorsa da iyi dusunun derim

Balayinda 2 gecedir eşinle uyuyorsun ve bir şey yaşamiyorsun, kimin olsa libidosu tavan yapar yani ve ustune bir şey yaşayamamak bende sinir yapardi bu durumda. 😂

Bana cirkin geliyor boyle şeyler ama yani adam evlenmiş sevişilmemiş bile, haliyle direkt bekarken yaptigi yonteme başvurmuş aliskanlik olarak. 🙄
2 gün uçkuruna sahip olamayacak adamın en özel dönemde bu adilliği yapmasına bir kadın olarak hak vermeniz çok şaşırttı.
Ayrıca kendini hazır hissetmeyebilir, regl olabilir, hasta olabilir, korkuyor olabilir .. Buna sinir yapacak hıyar keşke evlenmeseydi.

Bir suredir evli olsalar yorumum farkli olurdu benim de ama kusura bakmayin ilk 2 gece uyumayi ve hatta gunduz de bir şey yaşamamayi ben anlayamam hiç bir şekilde.
Gunduz veya aksam dahi iliski kurmayan kadin gece uyandirilinca sevisecek miydi?

Karşilikli mi birbirlerine boyle uzaklar onu da anlamadim cok detay yok. Eger adam yanaşmayip izliyorsa o sıkıntılıdir. Onun disinda adama bir şey diyemiyorum.
Yeni evliyim. İlk gece yorgunum ve reglim henüz bitmedi diye sevişmedim. İkinci gece de reglimin son dönemi diye sevişmedim. Üçüncü gün de kasıldım ve zorlandım. Eşim de gayet anlayışlı karşıladı ve daha sonra hazır olduğumda yaşadık.
Bunun anlaşılmayacak kısmı tam olarak nedir ?
Makina mıyız ? Veya hemen sevişilecek diye bir kaide mi var ?

Yeni evliyim. İlk gece yorgunum ve reglim henüz bitmedi diye sevişmedim. İkinci gece de reglimin son dönemi diye sevişmedim. Üçüncü gün de kasıldım ve zorlandım. Eşim de gayet anlayışlı karşıladı ve daha sonra hazır olduğumda yaşadık.
Bunun anlaşılmayacak kısmı tam olarak nedir ?
Makina mıyız ? Veya hemen sevişilecek diye bir kaide mi var ?

Siz niye konuyu bu kadar sahiplenip gece gece bu kadar yukseldiniz? 😂 Öyle bir durum olsa konu sahibi belirtirdi.
Banane sevişmediyseniz sevişmeyin zorlayan mi var.

Merhabalar. Fikrinizi almak için bu hesabı ve konuyu açtım. 1 hafta önce evlenmiş ve şuan balayında olan biri olarak tatilimizin ikinci günü normalde asla yapmayacağım bir şey yaptım ve eşimin telefonunu karıştırdım. İnstagram aramalarında bir sürü yabancı kadın ismi gördüm. Bunun ne olduğunu sorduğumda ise gece ben uyuduktan sonra baktığını (ne amaçla baktığını anlamışsınızdır) söyledi. Ben çok yorgundum uyudum o da böyle bir şey yapmış. Bunun inatla aldatmak olmadığını çok normal olduğunu söylüyor. Ben şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Vereceğiniz tavsiyeler benim için gerçekten çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Ne alaka be? Yanında tazecik eşi varken insan bunu niye yapar ? Ya bu erkekler harbi mal. Geberesiceler

Siz niye konuyu bu kadar sahiplenip gece gece bu kadar yukseldiniz? 😂 Öyle bir durum olsa konu sahibi belirtirdi.
Banane sevişmediyseniz sevişmeyin zorlayan mi var.
Zorlayan yok ama sevişmeyene de ben de sinir olurdum demek çok basit. Bu adamın yaptığı basitliği meşrulaştırmak. Bu zihniyette adam en başında böyleyse fiziksel olarak aldatmakta da bir sakınca görmez. Burada kadının sevişmemesinin yetersizliğini konuşmak çok gereksiz.

Merhabalar. Fikrinizi almak için bu hesabı ve konuyu açtım. 1 hafta önce evlenmiş ve şuan balayında olan biri olarak tatilimizin ikinci günü normalde asla yapmayacağım bir şey yaptım ve eşimin telefonunu karıştırdım. İnstagram aramalarında bir sürü yabancı kadın ismi gördüm. Bunun ne olduğunu sorduğumda ise gece ben uyuduktan sonra baktığını (ne amaçla baktığını anlamışsınızdır) söyledi. Ben çok yorgundum uyudum o da böyle bir şey yapmış. Bunun inatla aldatmak olmadığını çok normal olduğunu söylüyor. Ben şuan ne yapacağımı bilemiyorum. Vereceğiniz tavsiyeler benim için gerçekten çok önemli. Şimdiden teşekkür ederim.
Herkes de normalde asla yapmaz ama şeytan dürter, şu şeytanı bir salın.

Zorlayan yok ama sevişmeyene de ben de sinir olurdum demek çok basit. Bu adamın yaptığı basitliği meşrulaştırmak. Bu zihniyette adam en başında böyleyse fiziksel olarak aldatmakta da bir sakınca görmez. Burada kadının sevişmemesinin yetersizliğini konuşmak çok gereksiz.

Ee eşim durduk yere sevişmese sinir olurdum napayim yani.
🤷 Siz meşrulaştirmayin iyi gecele

Back
X