ben gecen sene alıcaktım ankarada oturuyorum ulus kuyumcular çarsısında bu modelden var sözüm olcaktı gittik almaya hangi kuyumcuya girdiysem kullanışsız olduğunu soyledi o ip gibi sarmalı kısımları atıyomus canım bende belirtmek istedim tabi sende sor alırsan da güle güle kullan model hoş ama kullanımı nasıl bilgi al sende
haklısın tatlım da biz sevdiceğimle kendi aramızda düz bişi takmıştık,bu da bööle şatafatlı olsun dioruz azcık,yani günlük diğerini de kullanabiliriz,sen de mi istanbulda rastladın,fiyatı ne aralıktay dı?kaydirigubbakcemile5
cnm yok ben malatyada kuyumcuda gördüm..orjinalimi yoksa taklidimi bilmiyorum ama çok pahalı deildi çifti 800-900 gibi bşydi sanırım ben alyansımı alalı 5 ay falan oldu tamda fiyatını hatırlayamadım:)ama çok begenmişsin düşünme al cnm içinde kalmasın:)
gezip bakcaz artık canım,baya kırıldı artık inadım olmasada olur,ama tabıkı de görmek isticembilmiyorumkismile
:Saruboceq:
cnm inan ben netten araştırıp begendiklerimi gittim kuyumcuda denedim parmagımda hiç hoş durmadı..kimi çok büüyk durdu kimi rahatsız ettii...hiç aklımda olmayan bi alyans aldım çok begneiyorum....sen kuyumculara gir bak dene içine sineni al..netten bakıpta kafanı karıştırma:)
merhaba arkadaşlar a.s.
yaklaşık 3-4 haftaya bizde yüzük olaylarına giricez artık,istemeye geldiklerinde takalım diyoruz herkes farklı yerlerde yaşadığı için kimse zorlanmasın diye... opuyorumnanaktan
bu yüzüğe bu sitede rastladım,sonra üzerinde yazan sitede de buldum fakat söz konusu altın olunca insan görerek almak istio... boshayallersmile
uzun lafın kısası biz bayıldık bu yüzüklere,içinizde bu yüzüğe rastlayan,gören,bilen varsa yardımcı olursa inanılmaz sevinirim,şimdiden teşekkürler,hepinizi öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?