- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Baldız siz misiniz?Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..
valla bende artık şaşımıyorumBaldız siz misiniz?
Burda artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.
Ben tek kızım ablam bile yokBaldız siz misiniz?
Burda artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.
Benimde anlayamadığım bu?Dizi senaryosu gibi
Bunun içinde boşanılmazsa ne için boşanılır?Anlayamadım
Ben yardımcı olmaya çalıştım polise gittim anlattım elimden bişeyler gelmedi fikir arıyorum üzülüyorum o kişiye bensem benim derim kim tanıyor kiNeden evli kalınır bilmiyorum ama insanlar kendilerine ait olmayan hayatı niye sorgularlar.
Eğer bu siz değilseniz.
Biraz önce bir video izlemiştim adam diyor ki bizim toplumuzda başkalarının hayatı hakkında konuşunca zihinsel orgazm yaşanıyor demişti. Hakikaten ne kadar doğru.
Eğer bu kişi siz iseniz niye başkası yaşamış gibi aktariyirsunuz.
Çok sordum anlatmıyor ki sebebi ne olabilir böyle biriyle evli kalmak için bilemiyorumYani ne bileyim bu bosanma sebebidir. Biz size soralim siz o bayana sorun. Neden hala evli
Ben değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.
Ayrıca siz bu olayın neresindesin? Sizi neden ilgilendiriyor ki? Neyse.Ben değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.
Öncelikle anlatacaklarım da sadece isim vermek istemiyorum ama gerçekten yaşanan bir şey..
bir kadın düşünün evliliğinde her şey çok güzel gidiyor 1 senelik evliliğin ardından kadın hamile kalmış hayatındaki Kasırga o zaman başlıyor daha hamileliğin 7 ayında aldatılmaya başlıyor kocası bir gün Hayat kadınına gider bir gün arabada personeliyle Anladınız siz ve en kötüsü Adam gidip Bu kadının ablasını aşık olur ablanın hiçbir şeyden haberi yok ama adam kendi çapında kadına için için aşk besler ve bir gün kadın evde uyurken kocası eve gelir kadının Uyuduğunu fark eder kadın kalkmıyor eşinin telefonda konuştuğunu duyuyor o zamanlar doğumuna İki üç hafta kalmış eşi telefonda bir arkadaşı ile konuşuyor Baldızına çok aşık olduğunu sürekli onu arzuladığı keşke onunla evli olsam karımıda çocuğunda istemiyorum sözlerini duyuyor kadın sinir krizleri hastaneye kaldırılma lar Zorlu doğum onca şeye rağmen kadın hiç kimseyle paylaşmadan kendi içinde yaşayıp 3 yıldır bu adamla hala evli bunca şeyi yaşayan bir kadın Neden hala evli kalır Benim aklım almadı paylaşmak istedim anlatılanlara inanıp inanmamak sizin elinizde ama tamamen gerçek yaşanmış bir şeydir..
Polise ne diye şikayet ettiniz acabaBen değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?