BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERÇEK YAŞADIKLARI

Ben değilim ben olsam hanginiz tanıyor çok mutlu değilim ama bunları yaşayan kişiye yardım etmek istiyorum polise bile gittim.
Polis ne alaka? Polis ne yapsın Allah aşkına. Kadın yaşadıklarına razı olup boşanmıyorsa polis ne yapabilir. Bunun için polise mi gidilir 15 yaşında mısınız? Ne saçma sapan bir konu bu. Ama olmamış bu senaryo.

çok var boşanmayan boşanamayan örneğin parasazdır çalışmıyodur ailesi arkasnda değildir sokağa mı düşeyim mantığıyla boşanamaz veya gurursuz derecede aşıktır boşanmaz...baldız baldan tatlıdır diye deyişimiz bile var hiçbişeye şaşırmican hAa adama ağır beddua ettim

Adamin yaşadığı durum fazlada absürt değil. Ben bile 2 ex kayniyla evlenen kadin taniyorum.
Kadının hâlâ o adamla evli kalmasi absürt. Niye yani?
Sormasi ayip, adamin totosu altinmi? Kadinin midesi baya geniş galiba

Ona adam demek adamlara hakaret olur. Buyuk ihtimal kadın da evladi icin boşanmiyordur ama karaktersiz bir baba olacagina hiç olmasın daha iyi.

Adam şerefsiz.. Kadında şerefsiz.. Ablasını arzulayan bir adamla evli kalınır mı. Bunun bahanesi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…