BU ANLATACAKLARIM Bİ KADININ GERÇEK YAŞADIKLARI

Eger bunu siz yasadıysanız Allah sizeyardım etsin esiniz olacak seytanı izin verirseniz Allah A havale ediyorum yazıklar olsun... Ne diyim şoook oldum

Bu hikayenin oznelerinden biri siz degilseniz, bosanmak istemeyen bir kadin icin neden ugrastiginizi anlamadim. Kadin kendi secimini yapmis. Siz ne alaka? Polise kadar gittim demissiniz de uzerinize vazife olnayan bir sey degil mi bu? Kadin yardim ister anlarim da, bosanmak istemeyen kadini zorla mi bosatacaksiniz?

Konu gerçek yada değil bilemem ama Allah aşkına şu polisleri boş boş işlerle uğraştırıp oyalamayın. Eşim polis ordan biliyorum,nerdeyse abi bizi bir wc ye götür diyecek modda çoğu kişi. Adamları bırakın da gerçek ihtiyacı olan kişilere yardım etsinler.

Evde ki kadında midesizmiş. Kocası ablasına aşık, bunu bildiği halde susup oturuyor. Onu geçtim aynı ortama kocası da ablası da geliyordur. Ablasını da düşünüp boşanmalıydı, bu şerefsizden!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…