O kadar öfkeliyim o kadar öfkeliyim ki arkadaşlar… Nereden başlasam neyi anlatsam inanın bilmiyorum. Ne yazsam eksik kalacak.
Annem bildim bileli bencil, yalancı, kavgacı, savurgan ve saldırgan bir kadın. Çocukken beni döverdi sebepli sebepsiz. Büyüdük kavgalarımız bitmedi. Sadece benimle değil anneannem, babam ve diğer tüm insanlarla hep kavgacıydı.
2016 senesinde kardeşim oldu doğduğu günden itibaren ben baktım sınav senem de dahil. Bundan sınav senem hariç hiç gocunmadım çünkü kardeşim benim canım, her şeyim. Annemin kardeşimin bakımında katkısı değil hep zararı oldu. Emzirirken sigara içmesi, ben günde 12 saat bakarken gelip rahatsız edip ağlatması gibi… zaman zaman sinir krizleri geçirdim ama hiçbir şey çözülmedi.
İki sene önce üniversiteyi kazandım ama her iki haftada bir gelip gidiyorum çünkü kardeşimsiz duramam bu süreçtede de kardeşime hep babam baktı. Annemle olduğu zamanlarda hep televizyon telefon bakıyor çok üzülüyorum bu duruma ama elimden bir şey gelmiyor

Böyle anlatacak çok şey var. Beni bugün delirten olaya gelmek istiyorum. Bayram dolayısıyla geldim yine eve ve kardeşimin anlattıkları karşısında şoke oldum. Dün babam ve annem kavga etmiş kavga sebebi annemin evdeki döviz birikimden yüklü miktarda para çalması. Çalması diyorum çünkü haber vermeden ve gizlice almış. Buradan kavga çıkmış. Babam hiçbir zaman para sakınmaz ama annem inanılmaz derecede para harcıyor. Her gün avmde her gün bir şeyler alıyor. Neyse bu çalma olayından kavga çıkıyor ve annem babama ve kardeşime küfür ediyor. Ettiği küfürü duyduğumda öyle üzüldüm öyle sinirlendim ki. Kardeşim bazı sebeplerden psikoloğa gidiyor ve ekstra dikkat etmemiz gereken bir süreçte annem 6 yaşındaki kardeşime ağza alınmayacak küfürler etmiş. Bir de ablana söylersen gebertirim demiş. Annemle zaten aylardır konuşmuyordum ama içimdeki öfkeyi anlatamam. Mesleğimi elime almama 3 yıl var. Param, evim olunca kardeşimi zaten yanıma alacağım ama o zamana kadar napacağım ben arkadaşlar? Ben bir şekilde büyüdüm kardeşim nasıl dayanacak? Biz bu annemi napacağız arkadaşlar?
Not: annem asla psikolağa gitmeyi kabul etmiyor yıllardır deniyoruz asla ama asla kabul etmiyor ne hasta olduğunu ne gitmeyi.