bu aralar hamile olup olmadığını ogrenecekler

peribella04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
58
13
3
28
Slm kızlar yeni üye oldum eskiden e uyeydm bi yıl evliyim 8 ay boyun ca hamile kalamadim hamile kaldım ve dusuk le sonuçlandı aradan 3 ay geçti ve tedaviye devam ettim bi kac gün içersinde ogrencem hamile olduğumu yada olmadığımı benim gibi bekleyen arkadaşlar varmı belirtileri de yazalım kızlar bende çok sık ısrar ve açikma var baska da bişey yok:)

Var canım olmaz mı bissürü kişi var ben yarin öğrencem ya çok sevinicem yada çok uzulucem bende tedavi görüyorum asilama oldum rabbim büyük ınsalah bebegim benimledir

Yok canım adet günüm 9 bu ayın aşılamada 14 gün kan testi yapiosun cikio negatif pozitif olduğu bakalım hayırlısı çok istiyoruz bizde belirtilerimi sorarsan evet adet olcagim daki belirtileri yaşıyorum bugün de kasık batları var bakalım

Ilk çocuklu ne zamandan beri istiyorsun bende adet gunlerimi karıştırdım onunla ilgili bi konu açtım bakmak istersen belki yardımcı olursan bana

çok geç yumurtaldigim icin 33 günde bir adet oluyordum hep geçen ay 30 günde bi oldum ve klomen başladım adetinin 14 gününde yani 22 ekim yumurtlama oluştu simdi ben ne zaman adet olcam eski adetlerime gore benim carsamba adet olmam lazm ama ben bu ay erken yumurtladim eski adetlere goremi hesaplayayim is Allah adet olmam onun için kafam çok karıştı ne zaman adet olcami bilmiyorum

Dur burdan yazayım diğer konuyu buldum oraya yazmıştım söyle klomen aslında tek başına kullanamazsin çünkü kist yapma olasılığı var klomen muhakkak catlama ignesi olmasi lazim

Canım söyle kullandığı ilaçlar işte geciktirebilir anladigim kadariyla tam düzenli değil adetin 30 yada 33 gün de bir oluyosun 33 gün de bir oluyosan 9 da adet olman lazım

Evet benimde büyümüştü ve catlamisti iki kere takip ettim bu ay hamile kalma şansım var mi ya yumurtlama olduğu halde niye olmasinku dimi
Canım zaten yumurta catlayinda döllenme oluyo int video bakabilirsin yumurta cikio ve rahme doğru ilerliyor o sirada spermle bulusuo o yüzden yumurtlama günlerinde gün aşırı iliski onerilio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…