- 6 Kasım 2016
- 58
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi peribella04
-
Var canım olmaz mı bissürü kişi var ben yarin öğrencem ya çok sevinicem yada çok uzulucem bende tedavi görüyorum asilama oldum rabbim büyük ınsalah bebegim benimledir[/QUOT]
Yarin mi hadi hayirlisi olur allahın izniyle is Allah yarn adet gunun mu belirtiler varmı
Ilk çocuklu ne zamandan beri istiyorsun bende adet gunlerimi karıştırdım onunla ilgili bi konu açtım bakmak istersen belki yardımcı olursan banaYok canım adet günüm 9 bu ayın aşılamada 14 gün kan testi yapiosun cikio negatif pozitif olduğu bakalım hayırlısı çok istiyoruz bizde belirtilerimi sorarsan evet adet olcagim daki belirtileri yaşıyorum bugün de kasık batları var bakalım
Canım tabiki sorabilirsin yardimci olurum tabikiIlk çocuklu ne zamandan beri istiyorsun bende adet gunlerimi karıştırdım onunla ilgili bi konu açtım bakmak istersen belki yardımcı olursan bana
Dur burdan yazayım diğer konuyu buldum oraya yazmıştım söyle klomen aslında tek başına kullanamazsin çünkü kist yapma olasılığı var klomen muhakkak catlama ignesi olmasi lazimçok geç yumurtaldigim icin 33 günde bir adet oluyordum hep geçen ay 30 günde bi oldum ve klomen başladım adetinin 14 gününde yani 22 ekim yumurtlama oluştu simdi ben ne zaman adet olcam eski adetlerime gore benim carsamba adet olmam lazm ama ben bu ay erken yumurtladim eski adetlere goremi hesaplayayim is Allah adet olmam onun için kafam çok karıştı ne zaman adet olcami bilmiyorum
Klomen kullandiktan sonra bir hafta o ilacı kullanırken yumurta takibi yapılıo muane oluyosun sonra yumurtan 19 22 mm geldiğinde catlio ve sonra iliski günleri onerilioklomen kullandim gittim altan muaneyle çatlamış dedi
Amin tatlım bende yarın öğrencem ama bugn tuhaf bir kasık ağrım var batma şeklindeYarın adet olmam lazım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. herkesin hakkında hayırlısı olsun
Inşallah olmaz ya belirtiler varmı aslında ben hamileyken belirti yoktu ama oda düştü is Allah allah hepimizin gönlüne göre versnYarın adet olmam lazım sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. herkesin hakkında hayırlısı olsun
Canım zaten yumurta catlayinda döllenme oluyo int video bakabilirsin yumurta cikio ve rahme doğru ilerliyor o sirada spermle bulusuo o yüzden yumurtlama günlerinde gün aşırı iliski onerilioEvet benimde büyümüştü ve catlamisti iki kere takip ettim bu ay hamile kalma şansım var mi ya yumurtlama olduğu halde niye olmasinku dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?