bu aralar hamile olup olmadığını ogrenecekler

Bizde gün asiri ilişki yaptık ışte bekliyorum çarşambaya kadar belklicm eğer adet olmazsam perşembe gidecm kan testi yapmaya :)

Inşallah olmaz ya belirtiler varmı aslında ben hamileyken belirti yoktu ama oda düştü is Allah allah hepimizin gönlüne göre versn
Benim 2. bebeğim olacak rabbim dileyen herkese nasip etsin insallah. belirtileri tıpkı kizimda olduğu gibi aslında. goguslerim dolgun ve acıyor sol kasigimda segirme gibi bişeyler oluyor aşırı derecede turşu istiyor canim bi de sulu akıntım var sanki her an adet olacakmisim gibi

Benimde i ccamasirim hep ıslak bu günlerde sıvı islaklik çok rahatsız edici ve arada çok yoğun losyon gibi sulu beyaz akintim var sadece

Benim de adet döngü m 9u ama 25inde çatlatma iğnesi vurulmuşum kasık ağrısı iğne vurulmadan da vardı yumurta büyüyor diye vuruldum ondan iki gün sonra başladı hala var anlamadım. Hiç böyle olmamıştım. Öyle göğüste falan belirginlik yok beli m ağrıyor ek olarakk ne olcak bilmiyorum herkesin gönlüne göre olur insaalah

Kızlar adetim iki gün geçti hala adet olmadım kan testi yaptım sonuç 0.100 yani negatif çok ağlıyorum çok niye olmuyor ki hiç adet belirtim de yok

hamile kalabilmişsin ben litaretürde hamile kalmadım hiç en fazla 32. güne kadar uzadı adetim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…