• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu aralar mutsuzum

Yeni sorunlar oluşmadan bu duruma bir el atın derim ben. İş yoğunluğundan içinizden bir şey yapmamak geliyor olabilir ama zorlayın kendinizi sonrasında çok rahat hissedersiniz.
İnsan eve gelince yemek falan derken sonrasında oturdugunyerden kalkmak istemiyor

Benim neşeli her daim onunla ilgilenmemiştir hepniater zaten bayılır.ben yapı olarak çok romantik ve süprizler yapabilen biri değilim.Zamanla yaparım Elbet.bu ara bende Yoruldum canim hiç birşey yapmak istemiyor. Eşim ben böyle olunca kendini daha fazla çekiyor
Surekli caba harcanasi sac bas yoldurasi bir kisilik...sasirdikmi ?yooo erkek iste cocuga gerek yok bunlardan evde varsa omur torpusu ,ama aldiniz bir kere napicaksiniz depozitosuz iadesiz

:) sağol aslında doğru söylüyorsun. Yürüyen ruh gibiyim ne zamandır

ah ben evli olsam neler yapıcam da, yok işte:KK30::KK43::KK48:

o durgunluğa renk katmak senin elinde. bir akşam hiç beklemediği anda şaşırt onu. en güzel geceliğini giy, kırmızı rujunu sür, cilveler yap:KK16: ikinize de iyi gelecektir değişiklik..

o durgunluğa renk katmak senin elinde. bir akşam hiç beklemediği anda şaşırt onu. en güzel geceliğini giy, kırmızı rujunu sür, cilveler yap:KK16: ikinize de iyi gelecektir değişiklik..
Vaay be neler varmış.....

Bekarken hep boyle dusunuluyor zaten bende sizinngibiyim evlenince amaaann yasasin saldim cayiralik gelsin vurdum dibe halimden yalniz uuyuyanlar anlaaarr psikolojisi neden?erkeklerdeeenn..acaba diyorum hep ozgur kizmi takilsammm

bıktım bekarlıktan artık ben:KK43:
En iyi koca ölü kocadir felsefesini akliniza getirin...ya da pazardan aldim birtane eve geldim bin tane (ki evlenince turlu turlu huyu cikiyir bunlarin surpriz yumurtaa)bunlar sizi rahatlatmazsa eskilerden bir sarki varr....haydi guzelim seker ezelim busenede bekar gezeliiimm nolcak gezeriz tozariz...Allah cc hayirlisini cikardin karsiniza kismet bu isler:KK54:

En iyi koca ölü kocadir felsefesini akliniza getirin...ya da pazardan aldim birtane eve geldim bin tane (ki evlenince turlu turlu huyu cikiyir bunlarin surpriz yumurtaa)bunlar sizi rahatlatmazsa eskilerden bir sarki varr....haydi guzelim seker ezelim busenede bekar gezeliiimm nolcak gezeriz tozariz...Allah cc hayirlisini cikardin karsiniza kismet bu isler:KK54:
Yaklaşımların merkezden çok farklı, espirili ve şaşırtıcı

Back
X