Bu arkadaşa ne denir?

üstelik müsait de değildim. Gerçekten yoğun çalışıyorum ve çoğunlukla da haftalık planlıyorum yapacaklarımı. Şu gün şunu yaparım bugün buraya giderim diye. Haftasonundan haber verdi çarşamba sendeyim dedi ben de tüm haftayı ona göre ayarladım. Çarşamba günü olan işimi perşembeye ayarladım o yüzden geç çıkacağım zaten. Kafama göre öyle üst üste değişiklik yapabileceğim bir şey de değil. Bide bugün böyle oldu demesi daha can sıkıcı
İptal edebildin mi?

Bir arkadaşım benden 2-3 saat uzaklıkta başka bir şehire taşındı. Bir senedir görüşmüyoruz. Bazen yazışıyoruz ama yoğun çalıştığım için o bile çok az.

Birkaç gün önce beni arayıp çarşamba gününe plan yapma size geleceğim dedi. Salı gününden geldi ama başka bir arkadaşında kaldı. Küçük çocuğu var, kaldığı kişiyle çocukları arkadaş. O yüzden çocuğu getirdi aslında. Gelmişken bir akşam da sen de kalacağım dedi. Ben de tamam dedim. Ertesi gün Çalışıyorum ama sabah annemler evde oluyor kahvaltı yapar gider diye düşündüm. Ona da söyledim bu şekilde.

Biraz önce mesaj atmış diyor ki yarın geleceğim müsaitsin değil mi? Diğer arkadaşı bırakmamış bir akşam daha kal demiş. Ben de o çarşamba gelecek diye ona göre ayarladım kendimi. Böyle olunca sinir oldum. Açıkçası şu ara yatılı misafir ağırlayacak durumda bile değildim. Ayıp olmasın diye şartlarımı zorluyorum. Yoğun çalışıyorum ve eve gider gitmez koltukta uyuyakalıyorum. Geç gidiyorum zaten 8 buçukta evde olcam perşembe günü dedim. Tamam dedi. Ama ben bir şey bulup iptal etmek istiyorum planı. Her defasında bu şekilde kendine göre ayarlayıp uymamı bekliyor. Açıkça konuşsam çok uzatır gerek yok. Ayıp etmek de istemiyorum ağırlamadım diye.

Uygun bir dille ne söyleyebilirim?

Ben olsam sorduğu zaman

- o gün işten çok geç çıkacağım ne yazık ki müsait değiliz yatılı misafir için, der ve konuyu kapatırdım.

senınle anlastıgımız gune gore yaptım tum planımı kusura bakma erteleyemeyecegım cunku o gun ben cok yogunum malum calısıyorum ve sartlarım esnek degıl baska zaman o zaman kısmet ne yapalım

ben olsam aynen boyle derdım
sozlesıyorsak o gune uyulmalı cocuk oyunu degıl bu bır o gun bır bugun ne munasebet .
dedıgım sekılde soylerdım bu soze de kırılan kırılsın gıtsın yanı hıc ugrasılmaz acıkcası... sızın altdan almanız gereken bır durum yok su seklıyle

gelmesiyle ilgili değil sorun. Bana haftasonundan haber verdi çarşamba geleceğim diye. Ben de tüm haftamı ona göre planladım. Bugün yapacağım işi yarına erteledim bir sürü değişiklik yaptım tüm hafta yapacaklarımla ilgili. ama o evde oturan arkadaşı için beni yarına erteliyor. Gerekçesi de aynen şu. X beni bugün de salmadı. Ayıp geliyor bana böyle şeyler
Bu konuda çok haklısınız. Verilen sözde durulmalı...

İptal edebildin mi?

evet iptal ettim. Ben açıkça dile getirince mesaj atmış müsaitsen birazdan geleceğim diye. Cevap vermedim. Çünkü ben tepki gösterdim diye mecbur hissetti kendini muhtemelen.

sabahtan beri de sosyal hesabından göndermeli bir şeyler paylaşıyor dostlukla ilgili. Ve hala bulunduğu konumdan hikaye paylaşıyor. Ve açıkçası umrumda değil çünkü ciddi anlamda sinirlerimi bozdu. İyi ki müsait değilim diyip kabul etmemişim

çok sık görüşmüyorsanız idare edin bence.

senınle anlastıgımız gune gore yaptım tum planımı kusura bakma erteleyemeyecegım cunku o gun ben cok yogunum malum calısıyorum ve sartlarım esnek degıl baska zaman o zaman kısmet ne yapalım

ben olsam aynen boyle derdım
sozlesıyorsak o gune uyulmalı cocuk oyunu degıl bu bır o gun bır bugun ne munasebet .
dedıgım sekılde soylerdım bu soze de kırılan kırılsın gıtsın yanı hıc ugrasılmaz acıkcası... sızın altdan almanız gereken bır durum yok su seklıyle

aşağı yukarı benzer şeyler söyledim. ve kabul etmedim.

evet iptal ettim. Ben açıkça dile getirince mesaj atmış müsaitsen birazdan geleceğim diye. Cevap vermedim. Çünkü ben tepki gösterdim diye mecbur hissetti kendini muhtemelen.

sabahtan beri de sosyal hesabından göndermeli bir şeyler paylaşıyor dostlukla ilgili. Ve hala bulunduğu konumdan hikaye paylaşıyor. Ve açıkçası umrumda değil çünkü ciddi anlamda sinirlerimi bozdu. İyi ki müsait değilim diyip kabul etmemişim
Siz çok plancı bir insan olduğunuz için sinirlenmişsiniz. Tüm işlerinizi o kişiye göre ayarlamissiniz. O kişi ise plansız ve nabzına göre hayati yaşayan bir insan. Sizin tarafınızdan bakılınca siz, onun tarafından bakilinca o hakli. Böyle şeyler için birbirnizi üzmeye değmez ki. Hayat çok kısa. Yılda bir kere geliyormuş zaten yinede bir görüşün isterseniz 😊 ölümlü dünya bekletmeye yada ertelemeye gelmez hic bir sey.💓

Siz çok plancı bir insan olduğunuz için sinirlenmişsiniz. Tüm işlerinizi o kişiye göre ayarlamissiniz. O kişi ise plansız ve nabzına göre hayati yaşayan bir insan. Sizin tarafınızdan bakılınca siz, onun tarafından bakilinca o hakli. Böyle şeyler için birbirnizi üzmeye değmez ki. Hayat çok kısa. Yılda bir kere geliyormuş zaten yinede bir görüşün isterseniz 😊 ölümlü dünya bekletmeye yada ertelemeye gelmez hic bir sey.💓

son zamanlarda sadece alışveriş yaparken kararsız kaldığında hangisini alayım diye sormak için fotoğraf atıyordu. Şu sıralar evlilik hazırlığı yapıyorum mesela ama bir kere bile ne durumdasın nasıl gidiyor diye sormadı. Kendisi bir şey sorduğunda cevap alana kadar üst üste yazan ama ben yazdığımda günler sonra cevap veren biri. Bence çok bile idare ettim. Yoksa söylediğinizde haklısınız. Belki karşı taraf bu kadar bencil olmasa ben de idare ederdim ama sabrımı tüketmiş galiba😣

En doğrusunu yapmışsınız sizi tebrik ederim. Sizin ayıp olur mu diye düşündüğünüz kadar o kişi de azcık düşünseydi bunların hiçbiri olmazdı, tamamen arkadaşınızı suçlu görüyorum ben. İdare etseydin diyenlere de çok şaşırdım.

son zamanlarda sadece alışveriş yaparken kararsız kaldığında hangisini alayım diye sormak için fotoğraf atıyordu. Şu sıralar evlilik hazırlığı yapıyorum mesela ama bir kere bile ne durumdasın nasıl gidiyor diye sormadı. Kendisi bir şey sorduğunda cevap alana kadar üst üste yazan ama ben yazdığımda günler sonra cevap veren biri. Bence çok bile idare ettim. Yoksa söylediğinizde haklısınız. Belki karşı taraf bu kadar bencil olmasa ben de idare ederdim ama sabrımı tüketmiş galiba😣
O zaman bırakın gitsin. Kendinize göre iyi bir dost çıkarsın Rabbim karşınıza 💓

Mutlaka bir yalan bulun böyle rahatlık.olmaz oh hanıma bak ben onun için zaman ayarlicam o kafasına göre davranacak

Valla çok iyi olmuş. Ben de sevmem bu tarz davranışları.

Bende sinir olurdum zaten yatılı nedir ya git otelde kal daha iyi çook aşırı yakın değilse.
Bende düğün müğün var de kına de hatta kalmalı falan evde olmicaz de gerçi bu seferde evin anahtarını isterse şaşırmam

He iyi bari iptal etmene sevindim

Back
X