Bu aşk acısı ne zaman geçicek

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Artık dayanamıyorum, o kadar üzülüyorum ki 3 aydır aynı durumdayım. Unutamıyorum her dakika aklımda. Alt tarafı iki aylık bir flörttü. Her gün aklıma geliyor her dakika neden böyle oldu diye üzülüyorum. Unutmak için neler yaptım, ders çalışıyorum işe girdim. Başka şehirlere başka arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Olmuyor, başka kişilerle konuştum. Onun gibi olmuyor. Hala aptal gibi dönmesini istiyorum. İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor. Ben 3 ay önce olan biteni dün gibi hatırlıyorum. Gün içerisinde mutlaka gözlerim doluyor. Kendimi durduramıyorum, otobüste toplum içinde orda burda gözlerim doluyor. Utanıyorum dayanamıyorum artık. Ne yapıcam nasıl unutucam , artık gelmesin aklıma istiyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Napıcağımı şaşırdım artık. Nolur napmam lazım yardım edin

Kisa sureli bir şey için bu kadar üzülüyorsanız bir sevgi boslugunuz vardır aileden gelen diye aklıma ilk olarak geldi. Anne ve babayla sevgi durumlarınız nasıldı ?
Ve erkek arkadaşınızla 2 ayda çok mu seu yasadiniz? Cünkü beraber falan olunca da onun enerjisi üzerinizde bir süre kalıyormuş. Unutmak daha zor olabiliyor.
Psikolojik yardım almayı deneyin iyi gelecektir🙏

Artık dayanamıyorum, o kadar üzülüyorum ki 3 aydır aynı durumdayım. Unutamıyorum her dakika aklımda. Alt tarafı iki aylık bir flörttü. Her gün aklıma geliyor her dakika neden böyle oldu diye üzülüyorum. Unutmak için neler yaptım, ders çalışıyorum işe girdim. Başka şehirlere başka arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Olmuyor, başka kişilerle konuştum. Onun gibi olmuyor. Hala aptal gibi dönmesini istiyorum. İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor. Ben 3 ay önce olan biteni dün gibi hatırlıyorum. Gün içerisinde mutlaka gözlerim doluyor. Kendimi durduramıyorum, otobüste toplum içinde orda burda gözlerim doluyor. Utanıyorum dayanamıyorum artık. Ne yapıcam nasıl unutucam , artık gelmesin aklıma istiyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Napıcağımı şaşırdım artık. Nolur napmam lazım yardım edin
Yarım kalmışlık hissi unutmayı zorlaştırabiliyor. Şimdi belki hayal kuruyorsun, görüşüyor olsak şöyle güzel olurdu böyle harika olurdu, şunu yapardık buraya giderdik gibisinden.
Belki hayalindeki kadar güzel olmayacaktı ve bilmediğin durumlar yüzünden Allah nasip etmedi. Bazen olmamasındaki hayrı göremiyoruz. Hepimiz yaşadık bunu. Zor ama hayatına devam etmen gerek, hayatta nasıl sürprizler olacağı belli olmaz.

Canım benim benim on yıllık ilişkim bitti 12 gün önce. Hayatımıza devam etmek zorundayız bu kadar merkezine koyma lütfen düşün acaba onun haberi var mıdır çektiklerinden? Güçlü ve dik dur. Dönse de dönmese de hayatımıza kendimiz için güçlü bi şekilde devam etmeliyiz bu şekilde kendine daha çok acı verirsin. Bikaç gün ağla boşalt içini sonra toparlan ve kendine gel yaşadığın da iki aylık çok uzun olmayan bir ilişkiymiş değer mi acaba bunun için diye sor bence kendine

Canım benim benim on yıllık ilişkim bitti 12 gün önce. Hayatımıza devam etmek zorundayız bu kadar merkezine koyma lütfen düşün acaba onun haberi var mıdır çektiklerinden? Güçlü ve dik dur. Dönse de dönmese de hayatımıza kendimiz için güçlü bi şekilde devam etmeliyiz bu şekilde kendine daha çok acı verirsin. Bikaç gün ağla boşalt içini sonra toparlan ve kendine gel yaşadığın da iki aylık çok uzun olmayan bir ilişkiymiş değer mi acaba bunun için diye sor bence kendine
10 yıllık ilişkiniz niye bitti ya ?
Merak ettim 🙈

2 aylık flörtü 3 yıldır unutamiyorsan o zaman bu cümlemi hiç unutmazsin "sal kendini kardes, açıl başka limana"

Hayatınıza giren insanları onunla kıyaslamayın,ona benzetmeye ondan bir şeyler aramaya çalışmayın bence..

Herhalde büyük bi boşluktayken yaşadınız bu ilişkiyi yoksa bu kadar kısa sürede böyle bi bağlılık oluşamaz kendinize zaman tanıyın unutmak için değil kendinizi mutlu edecek şeylere odaklanın

2 aylık ilişki için yaşadığın üzüntü fazla.

Kötü bir şekilde mi ayrıldınız ?
Ya da reddedilme gibi biy mi oldu ?
Veya ilk sevgilin miydi ?

Bunlardan biri Olmalı ki bu kadar içinde kalmış.

Eğer geçmezse yardım al.

Odağını değiştir aklına geldiğini hissettiğim an odak noktani değiş yeni insanlara gerçekten kalbini ac suslen gez dolaş yoksa ona msj atar halde bulursun kendini

Gerçek dertlerle karşılaştığınızda. Aşk acısı neymiş diyeceksiniz. Allah hiçbirini yaşatmasın

Ay sen yine iyisin.
Ben 1 aylık yaz aşkım beni terk etti diye bunalıma girip 10kilo vermiştim.ağla ağla göz damarlarım kurudu.okuluma gidemedim.
Hiç geçmicek sandım üzüntüden uyuyamaz yiyemez hale gelmiştim.biri beni uyutsun hiçbişey düşünmiyim diodum.6-7ay sürdü.sonra bi baktım kendiliğinden az düşünmeye başlamışım.sonra bidaha baktım yeni biri ile tanışcam ve heyecan yapıyorum.şimdi evli ve bir çocuum var , sana yemin ederim şimdiki aklım olsa 1 damla gözyaşı dökmezdim.kısaca geçecek azcık zaman,

Back
X