Burda şaşırmak büyük nimet canım yaAllah şaşırtmasin ne diyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burda şaşırmak büyük nimet canım yaAllah şaşırtmasin ne diyim![]()
Kızar gibi döver gibi suçlayıcı empatiden uzak dalga gecici usluplari sevmiyorum napiyim..
Evlat demende sakinca yoktur küçüklerine.
Bende kuzum canim derim mesela.
Gayet şirin bişey bence
neyi beğenmediğini hatırlamıyorsun demi ?valla ben beğenmeyince hiç bişe koymuyorum geçiyorum ya da banlanana kadar deliriyorum kendimden geçiyorum :) manyağım çünkü tabi aslında senin yaptığın mantıklı da keşke yapabilsem ah keşke
Bence yapmalısın banlanmak çözüm değilneyi beğenmediğini hatırlamıyorsun demi ?valla ben beğenmeyince hiç bişe koymuyorum geçiyorum ya da banlanana kadar deliriyorum kendimden geçiyorum :) manyağım çünkü tabi aslında senin yaptığın mantıklı da keşke yapabilsem ah keşke
Aslında ben umursamadım herzaman ki gibi burda arkadaşlar yazınca yorum yazdım :) sabah sabah yanlışlıkla çıldırınca bunu da yanlış anladım sandımBence yapmalısın banlanmak çözüm değil
Hem bak amacima ulaştım farkındalık yarattım
Üslubunu beğenmediğim insanların dikkatini çekmiş oldum.belki yorumlarınız da hafif bir yumuşama olur![]()
ya beni kibliyolar anında mapusa ben de kib yapıyorum yok ona bişey olmuyor bence burda belli başlı kişiler anında dikkat çekiyorKötü bir yorumsa direk kib,en mantıklsı bana göre.
ya beni kibliyolar anında mapusa ben de kib yapıyorum yok ona bişey olmuyor bence burda belli başlı kişiler anında dikkat çekiyortontriko ve ben mesela artık rastlaşamıyoruz bile o gidiyor ben geliyorum ben gidiyorum o geliyor bu ne yea :))))))))))))
Ya o ben den yaşca büyük burdaki konular onu kesmiyor tabi ben de büyüyünce siyasi konulardan düşcem mapusa :) bekleyin beniTontrikoda uslu durmuyor ki hiç,hele siyasette görsen sus diyom susmuyor.
Bende çok damarıma basılırsa bende susmamsonuç hücre cezası:))benim hücrem özel varya![]()
Ya o ben den yaşca büyük burdaki konular onu kesmiyor tabi ben de büyüyünce siyasi konulardan düşcem mapusa :) bekleyin beni![]()
Ya ben çok hırçınım anında sapıtıyorum haklıyken haksız konuma sokuyorum kendimiBüyümeyi bekleme bence her daim gel oraya bubi tuzağını ensende hissediyorsun:))
![]()
Ya ben çok hırçınım anında sapıtıyorum haklıyken haksız konuma sokuyorum kendimitontriko o kadar güzel yazıyor ki onun uslubu yumuşak çoğunlukla yani ben çılgın atarım oralar da yok yok bi 40 lı yaşlara geleyim de ben :)
Olsun ya gelecekteki beni görüyorum onda seviyorum sizin yorumlarınızı iyi ki varsınız :)Onunda fikride sabit anacım değişmiyor hatun:))
Benim kaç konum kapandı orada varya![]()
ayrılık sebebi ne? sizin suçunuzsa vicdan yapıyo olabilir misiniz?Artık dayanamıyorum, o kadar üzülüyorum ki 3 aydır aynı durumdayım. Unutamıyorum her dakika aklımda. Alt tarafı iki aylık bir flörttü. Her gün aklıma geliyor her dakika neden böyle oldu diye üzülüyorum. Unutmak için neler yaptım, ders çalışıyorum işe girdim. Başka şehirlere başka arkadaşlarımın yanına gidiyorum. Olmuyor, başka kişilerle konuştum. Onun gibi olmuyor. Hala aptal gibi dönmesini istiyorum. İnsanlar dün ne yediğini hatırlamıyor. Ben 3 ay önce olan biteni dün gibi hatırlıyorum. Gün içerisinde mutlaka gözlerim doluyor. Kendimi durduramıyorum, otobüste toplum içinde orda burda gözlerim doluyor. Utanıyorum dayanamıyorum artık. Ne yapıcam nasıl unutucam , artık gelmesin aklıma istiyorum. Sürekli dua ediyorum ama olmuyor. Napıcağımı şaşırdım artık. Nolur napmam lazım yardım edin
Olsun ya gelecekteki beni görüyorum onda seviyorum sizin yorumlarınızı iyi ki varsınız :)
İnşallah bu sefer uzun kalırım ya yeni çıktım mapustan :)Sağol kuzucum,sende iyiki varsın:))
İnşallah bu sefer uzun kalırım ya yeni çıktım mapustan :)
Durcam inşallah :)Onun için uslu durman lazım:))
Durcam inşallah :)
Aynı şekilde konusmama son verdiğim, 1 sene arkadaşlık 3 hafta da birliktelik yaşadığım kisiden ayrılalı 1 ay oldu, saçma sapan her detayda onu buluyorum aklımdan çıkmıyor. Seni çok iyi anlıyorum. Ama benim şansım kafamda acaba olmaması. Derbeder bir halde değilim. Altını çiziyorum acabalarım yok. Ama senin acaba'larin çok. Acaba devam etseydik nasıl olurda acaba şöyle deseydim ne derdi acaba acaba... Bu acaba'ları kafandan atman lazim yoksa hayatına devam edemezsin. Ayrılığı kabullenmen lazım.Tam istediğim gibi biriydi, çok güzel başladı istediğim şekilde ve öyle de ilerliyordu. Diğerlerinden farklı olduğunu bana değer verdiğini hissediyordum. Bir anda her şey tersine dönmeye başladı. Güzel olacağına inanmışken neden böyle oldu diye debelenmeye başladım. Resmen kötü enerjim vardı ve daha kötüye gitti. Bir şeyler konuşulmadı, ben bitirdim rest çekerek, daha sonra konuşmak istedim ama o istemedi, ve istemiyorum dahi demedi.