BU AŞK MI ??? 20 yaş fark.

haklisiniz size katiliyorum
aradaki yas farki 20 yasinda biri icin farkli 30 yasinda biri icin farklidir
en nihayetinde 20 yasindaki biri daha cocuktur

kuzen küçük bir genç kız değilse tabiki olur, aklı başı yerinde, yalnız kabul edecekse her hali düşünerek ve o her hale razı olarak kabul etsin, sonra yok saçı ağardı, yanımda yaşlı duruyor, yok çabuk yoruluyor, yok eğlenmeye gitmiyor falan diycekse yakmasın adamın da başını. seviyorsa herşey olur.

Bu aşk değil.Yazık etmesin kendine.Mezhep farkı önemli
değil ama arada 20 yaş fark var.Birinin sevdiğini biri sevmez anlaşamazlar.
Bu durumda olan ve mutlu olanlar var mıdır vardır ama azınlıkta.

Olmaz o iş adamı iyi araştırın siz.
Yirmi yaşında bir kızın düşünceleri her sene değişir 20 yaşında begendigini 21 yaşında teper.
Mecbur kalmadan gitsin yoluna 40 yaşında adamla basetmek öyle kolay değil.
Konusacak ortak konuları bile olamaz. O adamın tecrübesi birikimi 20 yaşındaki bir kizinkiyle bir Olabilir mi .kızın hayranlık duyması normal. Ama.isler ciddiye binince kız adama çok vasıfsiz gelir. Oturup konuşma gereği duymaz bişeye saymaz
Burda bir.konu vardı geçen gün adam eşine ben bi çocukla evlenmişim demişti. Kuzeninizin gelecegi de böyle Olur yüksek ihtimal

Ciddiye binmeme ihtimali üzerinde konuşmaya gerek.yok zaten kullanır bırakır mazallah.

asla asla asla ..nedir bu ya20 yaş ve 40 yaş.. kuzenine söyle hemen görüşmeyi kessin o adamla. .hatta bu durumu teyzene söyle bence. .çünkü yarın öbür gün kuzenin başına bir şey gelirse vicdan azabı çekersin.. aman ablam böyle şerefsiz adamlara asla güvenmeyin.. utanmaz adam kızı yaşındaki kızdan ne beklentisi olabilir ki bir erkeğin.. yazıklar olsun..

yas farki bence cokda onemli degil benim esim 47 ben 30 yasindayim ve dunysya bidaha gelsem yasi buyuk erkekle evlenirim yasitlar kiymet bilmiyo birde kadin genc olunca kocan saga sola bakma kiskanclik derdin olmuyo

biz cifte kumru gibi gezeriz kocamla bi bakan bidaha bakar ozellikle tatillerde.bazilari dayanamayip sorarlar bile es olup olmadigimizi

geçenlerde başıma geldi bu olay :) kuzenım karsıma geçti abla biri var dedi 12 yaş büyük dedi. olmazz cok buyuk sacmalama sen 20 sin o 32 . yaa delırme vs dıye akıl verdım.. sonuçmu .... 1 hafta önce o adama kaçtı evlendi :) bazennnn ne yaparsan yappp olmuyor bazennn :)

adam evli bile cikabilir soyliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…