- Konu Sahibi YalnizlikPaylasilmazmis
-
20 ve 40 arasındaki fark çok büyük. Kuzeninizin yaşı küçük olduğu için aradaki fark daha da büyüyor. 20 yaş evliliğe karar vermek için yanlış bir yaş. Mesele aradaki fark değil, kuzeninizin yaşı bence.
Kızlar ne abartmışsınız ya. 40lı yaşlardaki adamları mezara sokmuşsunuz resmen. Tecrübesi kötü olanlara diyecek bir şeyim yok da, tecrübesi olmayanlar da pek güzel giydiriyor. Eşimle 15 yaş var aramda. Neredeyse 8 yıldır birlikte 2 yılı aşkın bir süredir de evliyiz. Hiç keşke demedim, hep iyi ki dedim. Öyle bahsettiğiniz gibi bir durum da yok. İnsanları genellemeyin bence. Her yaş grubunun belli özellikleri olmaz, olamaz.
aile derken, çocuktan mı bahsediyordun, ayol 70 yaşında adamın bile çocuğu oluyor20 asiri. Zaten aile de vermez heralde. Zorlamasin bence
Kizin ailesi vermez kizini o adama diyorum ya hu "aile vermez" i cocuk yapamaz diye nasi anladin sen allasenaile derken, çocuktan mı bahsediyordun, ayol 70 yaşında adamın bile çocuğu oluyor
anaaaaammmm rezil oldummmKizin ailesi vermez kizini o adama diyorum ya hu "aile vermez" i cocuk yapamaz diye nasi anladin sen allasen
adam evli bile cikabilir soyliyimMerhaba arkadaşlar, bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Kuzenim bana derdini anlattı ancak ben de ne yapacağımı bilemeyip sizlere danışmak istedim
Kuzenim 20 yaşında ve kendinden 20 yaş büyük bir erkekler görüşüyor. Beraber değiller ancak o adam kuzenime evlenme teklif etmiş. Kızın aklı çok karışık.. Evet diyemiyor ama hayır da diyemiyor. Yanında güzel vakit geçiriyorum diyor. İşin bir diğer kısmı da arada mezhep farkı olması..
Bana göre yaş farkı çok, bunu ona da dedim ancak yine de karar veremiyor. Sizce ne yapmalı ? Lütfen yardım edin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?