BU AŞK MI ??? 20 yaş fark.

yaşındaki bir genç kızın görüşleri değişebilir.Sonuçta ergenlikten yeni çıkmış.- sene sonra bile yaşındaki beğendiği şeyleri beğenmez olur.Düşüncesi değişir.Bende arkadaşlara katılıyorum ileride problem olabilir.
25-40 olsa neyse.

babamla aramda 20 yas var be

adam 60 kuzenin 40 ikinci bahar...adamin isi bitmis olacak o zaman...yapamazlar zaten birlikte olsalar...20 yas..cocugu olacak yasta...Allah buyuk konusturmasin Allah korusun.

Ben de bekarken karsi komsum Husamettin amcayla cok iyi anlasiyodum. Ne yapsaydik? Evlensemiydik?
Iyi anlasmak, guzel zaman gecirmek evlenmek icin beraber olmak icin yeterli bir sebep midir?

kuzen
kuzenine soyle kullandirtmasin kendini...

olmaz o işşşşş,20 yaş nedir allah aşkına cocugu yasında nerdeyse bence hiç başlamamalı

Valla ates bacaui sarmis madem ewet demiyo hayir desin senin kuzeninde araniyo demekki kendi yasitlarina ne olmussa ewlensinde gorsun dunya kac bucakmiss adamin anasini aglatiyolar valla...

Kusurada bakma biraz kirici olduysam ...

40yasinda.bi adam ne amacla 20yasinda bi kuzla gorusmek isterki niyet belllii

Valla ates bacaui sarmis madem ewet demiyo hayir desin senin kuzeninde araniyo demekki kendi yasitlarina ne olmussa ewlensinde gorsun dunya kac bucakmiss adamin anasini aglatiyolar valla...

Kusurada bakma biraz kirici olduysam ...

40yasinda.bi adam ne amacla 20yasinda bi kuzla gorusmek isterki niyet belllii

KAR YAĞIYOR YAĞIYOR
ABAMI GİYECEĞİM
İHTİYARA VARIP TA
BABAMI DİYECEĞİM

20 yaş kendi yaşıtlarıyla evlenmesi için de erken.
adam evlidir diye düşünüyorum. 40 yaş civarında erkekler çoğu kez sendroma giriyor.
kıza yazık olur, niyeyse kızlar hemen kanıyor biraz ilgi görünce...

kart zampara
allahım yası yasına baksın o kart papaz bu ne be 20 lık kızlarla ne ısı var ınsallah vazgecer kuzenın.
olmaz olamaz hıc bır acıdan o ona ..
sen ne desen bos
o papaz kandırır onu aklını celer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…