BU AŞK MI ??? 20 yaş fark.

Kuzenin yasi cok kücük adam icin.. yasitlari dururken neden 40 yasinda ki bi adamla evlilik plani yapar ki bi insan. Abi yada baba sefkatine falan mi ihtiyaci var kuzenin...

Ilerde o gezmek tozmak istiycek, hem arkadalariyla hem kocasiyla vakit gecirmek istiycek. Bu koca kuzenine ayak uyduramaz cidden. Onun kani kaynarken kocasinin pili bitecek. Akli varsa vazgecsin

Erkeğin yaşça büyük olması her zaman iyidir bence, ama 20 yaş çok büyük bir fark. Belki kuzeniniz 30, adam da 45-50 olsa gene bir derece.. Ama 20 yaşında çocukluktan ancak çıkılıyor. Gerçek dünyayla tanışılıyor. Karşısındaki adam ununu elemiş, eleğini asmış. Bu ilişkinin yürüyebileceğini düşünmüyorum

babası yasndaki adamla ne işi var ? cahillik etmesin 40 yasna geldgnde adam 60 yasnda olcak şimdiyi değil ileriyi düşünsün. resmen cahillik.

akıl yasta degl basta. 20 yasında diye cocukluktan yeni cıkıyor gibi laflar genelleme.. insan yasadıklarıyla cocuktur yada olgundur..ne 30 yasında olanlar var bos bos. Ve ne 20 yasında olanlar var bircok yası olandan daha olgun.
Seviyorsa hemen evlenmeyi düsünmesin. Daha cok vakit gecirsin bakalım adamı iyice bir ölcsün tartsın. Aptal degil ya cnm kac yasında kız. Bilincsizse ama yapacak bişey yok ne desen nafile. Cahillik degil bilincsizlk tecrubesizlik.

yas farki bence cokda onemli degil benim esim 47 ben 30 yasindayim ve dunysya bidaha gelsem yasi buyuk erkekle evlenirim yasitlar kiymet bilmiyo birde kadin genc olunca kocan saga sola bakma kiskanclik derdin olmuyo

onun yaşla değil adamlıkla ilgisi var ben de 23üm eşim 40 ama kıymet bilmek bir yana insanı çileden çıkarıp mahvediyor

Olmaz o is.. Cok net olmaz.. Yahu erkek mi kalmamis 20 yasinda cok.genc bir insanin.40 yasindaki amcayla ne isi var.. Bosu bosuna vaktini olduruyor..

Hep 20'li 40'lı yaşlarında kalmayacaklar öyle değil mi?
Bunun ilerisini düşünemeyecek kadar aklını çelmiş kızın.
Buldu tabii çıtırıı, bu erkekler ne kadar uyanık lan uyuz oldum şimdi..
Ayrılsın hemen gözünü açsın söyle o kuzenine..

Kendinden 20 küsur küçük bir kıza başka gözlerle bakmışsa büyük ihtimalle sapıktır hele boşanmışsa daha temkinli yaklaşmak gerekir insanlar başka başka maskeler takıyorlar.Kuzu postuna bürünmüş kurtlar çok var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…