Aşılama Bu Ay Aşilama Yaptiricak Arkadaşlar Buyrun Buraya Alalim Sizi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

vuslat2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
741
1
96
44
Diğer
merhaba arkadaşlar bugün 4.defa olmak üzere gonal f ignesi ile tedaviye tekrar döndüm

önceki tedavilerle bir sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik 3 senedir uğraşıyorum

ama bir sonuç alamadım hayırlısı olsun diyerek yeniden bu yola çıkıyorum inşallah bu sfer

olucak dr um olmaması için hiç bir sebeb yok diyor ama olmuyor işte yaşadığım 3 seneyi

unutuyorum ve ilk defa deniyor gibi heyecanla başlıyorum .....

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

herkezi buraya bekliyorum....
:teselli:

Hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürür inşallah ve bebeğine tez zamanda kavuşursun dilerim. Ben de 20 mayısta 2. aşılamamı oldum.

Umarım olur canım sabrın sonu selamet demiş büyükler inşallah bizde sabredip selamete kavuşacağız.
Bende bu ay aşılama yaptıracaktım ama kısmet değilmiş geçen ay iğneler kist oluşturmuş onu eriticez dedi dr.um. Bakalım inşallah haziranda sorun çıkmazda ilk ve son aşılamamızı yaptırırız. Rabbim yanımızda bizde bebişlerimize kavuşacağız.

Hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürür inşallah ve bebeğine tez zamanda kavuşursun dilerim. Ben de 20 mayısta 2. aşılamamı oldum.

inşallah seninkide tutar canım ben 2 aşılama yaptırmıycam direk tüp yaptırıcam tutmazsa ama tutacak ALLAHın izniyle

canım bende kısmetse bu ay ilk defa aşılama deniycem 3 ay yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif bende pko var bakalım nolcak

bugün bende usg de kontrole gittim korktum kist mist vardır diye yokmuş çok şükür benim sol tüpüm tıkalı bir tek ondan korkuyorum 3 senedir olmuyor dr um stres senin en büyük düşmanın diyor senin çocuğun olacak diyor benimle yada başka bir dr arkadaşımla ama olacak diyor kesinmiş e hani nerde 3 senedir

canım bende kısmetse bu ay ilk defa aşılama deniycem 3 ay yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif bende pko var bakalım nolcak

inşallah bu ay tutacak ikimizinde belki aşılama uğurlu gelir bende de pko vardı ama çok şükür o bitti zaten yaşamadığım ne kaldı diye düşünüyorum eşimde bende çok çile çektik ben iyileştim o varikosel oldu evliliğimi bile anlayamadım şu an yumurta tembelliği diyor dr ama allahtan tedaviye cevap veriyorum 12 yumurtam oluştu bir seferinde ama genede kist mist kalmadı rahimde

güzel canım geçen ay bende de 3 tane vardı kist hepsini adetle atmıştım
dr.um diyorki 1 tane yumurta olsa yeter yani daha iyi çünkü ne kadar çok olursa birbirlerinin gelişimini engelliyorlarmış bu ay inşallah tutar canım çünkü çok yoruldum artık 3 senedir uğraşıyorum ya

merhaba arkadaşlar bende dün 2. aşılamamı oldum inşallah allah tüm isteyenlerin kucağını doldursun çabalarımız boşa gitmesin bu ay innnşalllahhhhhhh bol bol hamiş haberleri alıp mutlu olalım

Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?

Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?

bende hsg sonrası aşılama yaptırmış olucam tüpler tıkalımı öğrenmiş oluyoruz böylece bütün ihtimaller göz önünr alınmış oluyor canım

ben çektirmiştim canım bir problem çıkmadı ama çektirmemiş olsaydım doktorum istiycekti

bugün eşimede spermogram yaptırdık sonuç 24 200 000 haraketlilikde çok iyi dr stres yapma diyor başka bişey demiyor benimde kısırlık sorunum stres çok kafaya takıyorsun sana bu zamana kadar senin çocuğun olmaz bırak artık uğraşmayı deseydim çoktan gebe kalmıştın diyor drcum keşke deseydide 1-2 ay üzülür belki sonra bebişime sahip olabilirdim ama hala nasıl bu işi kafamdan çıkarıcam bilemiyorum her an aklımda çünkü herşeyi oluruna birakmak lazımmış

evet canım yaa bende beceremiyorum valla nasıl yapıcazki iki günün biri doktordayız bu şekilde kafadan silinmezki

hadi hayırlısı hepimiz hakkında...bende geçen cumartesi ilk aşılamamı oldum,bir hafta sonra sonuç belli olcak..inş hamiş kalmışımdir..2 yıldır uğraşıyoruz bizde,sorun bende pko...uf ya ne zor işlermiş bunlar.....Raabbim yüzümüzü güldürsün....

cnm merhaba öncelikle inş.güsel sonuç alırsın kısmetse bende haziran başlarında başlayacam aşılamaya ...cnm eşinin sonucu çok iyi bu sonuçla normal yolla gebelik diyo r dok.lar..benim eşimin sonucu 10.200.000 ve harekets,z yüzde 77 ve eşim ameliyat oldu 3 ayın dolmaısnı bekliyoruz bendede yumurtlama tembelliği var adet göremiyorum o yzünden dok.eşini bekleren d.kontrol hapı içi dedi ...şimdi hapın 29 mayısda bitiyıor cnm tahmini 4-5 haziran adet olacağım ve iğnelere başlanacak hakkımızda hayırlısı olsun güsel sonuçlar alırız inş.

benim eşimde varikosel ameliyatı oldu geçen sene temmuzda 6 ayı dolunca kontrole gittiğimide eşimin dru erkek te bişey yok sen kendine baktır diyince bende tekrar dr gittim ama onun sperm sorunu zaten yoktu doppler testinde ve elle muaynede çıkmıştı yani eşimle alakalı bir durum yok benim adetlerim 35 günde de olsa her ay düzenli adet görüyorum kısmet ya olucağı varsa olur bide sol tüp tıkalı çıkmıştı rahim filminde ama onunda etkisi %50 şansımı azaltması işte bakalım aşılama umarım derdime deva olur ALLAH'ın izniyle

merhaba arkadaşlar bende salı günü 2asılamam olacak irena hsg cektirmeden aşılama yapmıyorlar bildigim kadarıyla hersey sırasıyla gidiyor doktorların bildikleri vardır
a.s.

merhaba kızlar bende dün yaptırdım direk yatıyorum doktorum moralimi çok yüksek tutmam gerektiğini söyledi bu 3.aşılamam bizimde 2 yıl oldu inş bu kez hamile halmışımdır allah isteyen herese versin inş.

canım benim inşallah tutmuştur ya valla bak inşallah ben de merak etmeye başlıyorum senin adına yat dinlen kafanı başka şeylerle vermeye çalış umarım bu sayfanın ilk hamilesi sen olursun 14 gün sonra bize müjde verirsin ALLAH gönlüne göre versin hepimizide anne olmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…