- Konu Sahibi vuslat2008
-
merhaba arkadaşlar bugün 4.defa olmak üzere gonal f ignesi ile tedaviye tekrar döndüm
önceki tedavilerle bir sonuç alamayınca aşılamaya karar verdik 3 senedir uğraşıyorum
ama bir sonuç alamadım hayırlısı olsun diyerek yeniden bu yola çıkıyorum inşallah bu sfer
olucak dr um olmaması için hiç bir sebeb yok diyor ama olmuyor işte yaşadığım 3 seneyi
unutuyorum ve ilk defa deniyor gibi heyecanla başlıyorum .....
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
herkezi buraya bekliyorum....:teselli:
Hayırlısı olsun canım. Allah yüzünü güldürür inşallah ve bebeğine tez zamanda kavuşursun dilerim. Ben de 20 mayısta 2. aşılamamı oldum.
Umarım olur canım sabrın sonu selamet demiş büyükler inşallah bizde sabredip selamete kavuşacağız.
Bende bu ay aşılama yaptıracaktım ama kısmet değilmiş geçen ay iğneler kist oluşturmuş onu eriticez dedi dr.um. Bakalım inşallah haziranda sorun çıkmazda ilk ve son aşılamamızı yaptırırız. Rabbim yanımızda bizde bebişlerimize kavuşacağız.
canım bende kısmetse bu ay ilk defa aşılama deniycem 3 ay yumurta takibi yapıldı ama sonuç negatif bende pko var bakalım nolcak
inşallah bu ay tutacak ikimizinde belki aşılama uğurlu gelir bende de pko vardı ama çok şükür o bitti zaten yaşamadığım ne kaldı diye düşünüyorum eşimde bende çok çile çektik ben iyileştim o varikosel oldu evliliğimi bile anlayamadım şu an yumurta tembelliği diyor dr ama allahtan tedaviye cevap veriyorum 12 yumurtam oluştu bir seferinde ama genede kist mist kalmadı rahimde
Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?
Arkadaşlar hepimizin Allah yardımcısı olsun.İnşallah güzel haberler gelir.Bu arada hepiniz aşılamayı hsg çektirdikten sonra mı oldunuz.Hsg çektirmeden aşılama denesek olmaz mı?
bugün eşimede spermogram yaptırdık sonuç 24 200 000 haraketlilikde çok iyi dr stres yapma diyor başka bişey demiyor benimde kısırlık sorunum stres çok kafaya takıyorsun sana bu zamana kadar senin çocuğun olmaz bırak artık uğraşmayı deseydim çoktan gebe kalmıştın diyor drcum keşke deseydide 1-2 ay üzülür belki sonra bebişime sahip olabilirdim ama hala nasıl bu işi kafamdan çıkarıcam bilemiyorum her an aklımda çünkü herşeyi oluruna birakmak lazımmış
bugün eşimede spermogram yaptırdık sonuç 24 200 000 haraketlilikde çok iyi dr stres yapma diyor başka bişey demiyor benimde kısırlık sorunum stres çok kafaya takıyorsun sana bu zamana kadar senin çocuğun olmaz bırak artık uğraşmayı deseydim çoktan gebe kalmıştın diyor drcum keşke deseydide 1-2 ay üzülür belki sonra bebişime sahip olabilirdim ama hala nasıl bu işi kafamdan çıkarıcam bilemiyorum her an aklımda çünkü herşeyi oluruna birakmak lazımmış
cnm merhaba öncelikle inş.güsel sonuç alırsın kısmetse bende haziran başlarında başlayacam aşılamaya ...cnm eşinin sonucu çok iyi bu sonuçla normal yolla gebelik diyo r dok.lar..benim eşimin sonucu 10.200.000 ve harekets,z yüzde 77 ve eşim ameliyat oldu 3 ayın dolmaısnı bekliyoruz bendede yumurtlama tembelliği var adet göremiyorum o yzünden dok.eşini bekleren d.kontrol hapı içi dedi ...şimdi hapın 29 mayısda bitiyıor cnm tahmini 4-5 haziran adet olacağım ve iğnelere başlanacak hakkımızda hayırlısı olsun güsel sonuçlar alırız inş.
merhaba kızlar bende dün yaptırdım direk yatıyorum doktorum moralimi çok yüksek tutmam gerektiğini söyledi bu 3.aşılamam bizimde 2 yıl oldu inş bu kez hamile halmışımdır allah isteyen herese versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?